2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
evet işte, bir de ben alanımda yanlız çalışyıroum şirkette,oyle bi izne çıkınca yerime proje yapçak kimse yok, o yuzden kesin sıkıntı olur. çok da memnunum işimden, memur gibiyim.

cnm o zaman hiç riske atma işini allah yeterki sağlık versin bebişlere herşey onlar için çalışıyorsak onların geleceği için. belki ilk başlarda çok özlüycez ama napalım allah onunda kolaylığını verir. benimde işim rahat ve bozulmasını hiç istemem sabredicez yapacak bişey yok.

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
eşim ve annem istemiyor canım museviler 7. gün sünnet ettiriler bide annem in hiç oğlu yok sünnet düğünü istiyor öldürür beni

ben de 40 ı çıktıktan sonra yaptırmayı düşünüyom büyüyünce bi eğlence yaparız artık benim kardeşim anaokulunda olmuştu hatırlıyom ben korkmuştu baya daha doktor bişe yapmadan acıdı acıdı diye bağırıyodu velet bi de beğenmediydi yeni halini ben eskisini istiyom deyip durmadan ağladıydı:hihi::hihi::hihi::hihi:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
cnm o zaman hiç riske atma işini allah yeterki sağlık versin bebişlere herşey onlar için çalışıyorsak onların geleceği için. belki ilk başlarda çok özlüycez ama napalım allah onunda kolaylığını verir. benimde işim rahat ve bozulmasını hiç istemem sabredicez yapacak bişey yok.

öyle caınım yapçak bişi yok. patronlarım zaten şimdiden çok anlayışlılar. gelemiyorum ya bazen gıklarını bile çıkarmadılar şimdiye kadar.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
yaa kimseye anlatmadım deli dicekler diye dr a ne desemki ben birde anlatmamıştım size kokrmayın diye 3.5 aylık hamileyim hava erken kararıor telefon çaldı oturma odama gittim açmak için teli beyazlar içinde biri namaz kılıordu ve korkmadım arkasından geçtim telefonu açtım son bir kez baktım çıktım odadan inanabiliormusun ayyy gözlerim doldu yine anlatırken bende niyeyse olmaya başladı böle şeyler gerçi 2 defa oldu

ya duasız hiç uyumadım ben ama bnm bu tuhaflıklar gece olmuor gündüz vakti oluor ilginç dimi

bunu eski yerdede koymuştun bence çok güzel bende şimdi inceliorum o siteyi cnm ne zmn sipariş vereceksin

Canlarım herkesin başına gelmezmiş ama hamilelere görünürlermiş, geçen gün biri söylemişti.. olsun napalım bol bol dua edicez, korkmamaya çalışıcaz.. :ilknur:

bu odayı interntten sipariş etmicem canım, burda buldum bi yerde direk orayla pazarlık ettim yatağı cibinliği içinde 930.00 tl dediler en son..
ben onun kavgasıyapar 900,00 tlye bıraktırırım diyorum.. kartımın kesimi olsun bu ay sonu alıcaz allah nasip ederse.. :sila:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
işte perinatolog radyolog olması gerekiyomuş. yani radyolog olcak ama aynı zamanda perinatolog olcakmış.

benim doktor kontrolde gelecek muaynede ayrıntılı bakıcaz dedi 4 boyutlu vee şeker yüklmesi testi yapıcaz dedi. sanırım beni radyolog a göndermeyecek kendi bakıcak. benim doktorun cihazları çok ii ondan mı acaba

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
benim doktor kontrolde gelecek muaynede ayrıntılı bakıcaz dedi 4 boyutlu vee şeker yüklmesi testi yapıcaz dedi. sanırım beni radyolog a göndermeyecek kendi bakıcak. benim doktorun cihazları çok ii ondan mı acaba

benim doktorum da kendi bakıyo ayrıontılıda bakılan şeylere ama rapor yazma yetkim yok o yuzden başkasına göndercem dedi. hem elinizde rapoor olur hem de bi ikinci göz görmüş olur bebeginizi dedi.

esila4

Daimi Üye
Tepki
372

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Canlarım herkesin başına gelmezmiş ama hamilelere görünürlermiş, geçen gün biri söylemişti.. olsun napalım bol bol dua edicez, korkmamaya çalışıcaz.. :ilknur:

bu odayı interntten sipariş etmicem canım, burda buldum bi yerde direk orayla pazarlık ettim yatağı cibinliği içinde 930.00 tl dediler en son..
ben onun kavgasıyapar 900,00 tlye bıraktırırım diyorum.. kartımın kesimi olsun bu ay sonu alıcaz allah nasip ederse.. :sila:

ben de ilk evlendigimde, üstüme kara kara şeyler uçardı uyurken. daha dogrusu uykudan kalkarken üstüme hucum ederlerdi. dua okumaya başlardım hemen, duman gibi dağılırlardı. yeni evlilerde de olurmuş diye duymuştum o zaman.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197

benim doktorumunda cihazı güzel kendisi baktı sonra bide devlet hastanesinde radyolog baktı çok şükür bişey çıkmadı. radyoloğunda bakması şartmış rapor yazıyo çünkü doktorum özel yerinde baktığı için rapor yazamıyor.

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
ben de ilk evlendigimde, üstüme kara kara şeyler uçardı uyurken. daha dogrusu uykudan kalkarken üstüme hucum ederlerdi. dua okumaya başlardım hemen, duman gibi dağılırlardı. yeni evlilerde de olurmuş diye duymuştum o zaman.

bundan 1,5 ay önce falan bende de oldu.Ozaman eşim yanımdaydı benim amniyosentez zamanı bişler çöktü sanki üstüme bağırdım bağırdım sesim çoıkmıy kulaklarım ensem yanıyody resmen sonra felak nas okumaya başladım uykuda üstümden sanki elbise cıkarmış gibi cıktı sonradan eşim uyandı ben nefes nefeseyim noldu dedi ama o da uykulu anlattım o da diyoki bana be döverim döverim onları sen uyu askım diyo o da bi alem ya çocuk eyliyo sanki:hihi::hihi::hihi:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
selam kızlr.temizlik yapıyorum mola verdim.sizi takip ediyorum :) melisçim bi tuhaf oldum anlattığın şeye:ayk:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bundan 1,5 ay önce falan bende de oldu.Ozaman eşim yanımdaydı benim amniyosentez zamanı bişler çöktü sanki üstüme bağırdım bağırdım sesim çoıkmıy kulaklarım ensem yanıyody resmen sonra felak nas okumaya başladım uykuda üstümden sanki elbise cıkarmış gibi cıktı sonradan eşim uyandı ben nefes nefeseyim noldu dedi ama o da uykulu anlattım o da diyoki bana be döverim döverim onları sen uyu askım diyo o da bi alem ya çocuk eyliyo sanki:hihi::hihi::hihi:

karabasan dedikleri şey işte heralde de mi. fena bi histi yaaaa. aman neyse bunlardan çok korkanlar var pek bahsetmeyelim bari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar