karanfilimm
Aktif Üye
özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:3::3::3::3:
Cümleten iyi akşamlar kuzucuklar, bende gidimde evde göbüşümü ovim azıcık, sindirim sistemim çalışsın...
akşam ömür dicek sen niye yemek yemiyon diye canım istemiyo dicem... drama yapimde azıcık iş yaptırim...![]()
herkeşler toplaşsın izmite gelsin olmaz mıys:
:lululu: :lululu:
iyi akşamlar hepinize
iyi akşamlar hepinize
gıdıyonmuuuu cnmmm
giden arkadaşlara topluca veda ettim
burdayım gitmiyorum bir yere
hosbuldum canımm napıonn
özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:3::3::3::3:
offf kocıs gec gelecekmıssss yaaaa:uzgun::uzgun:
burdayım canım geçmişe dalmıştımys:
ys:
ys:
ya bu meliss pc basında uyuyormuu :besik::besik::besik::besik:
evet arad aiçi geçiyo galiba, sonra "vücudu atıyo" ve uyanıyo.
benimkide erken gelecekmiş iptal olmuş galiba diğer görev -ciko-ciko-ciko-ciko
aha yaa hem ora hem tv hem tel hem face hem facede diğer arkadaşlar hem msjlar bölünüorum ya
buarada handeyle konuştum şimdi 20'de randevusu varmış oğlumu kesin kadın doğumcu yapcam dior akşamın 9una kadr para basıor adamlar dedi haklsıın dedim
aha yaa hem ora hem tv hem tel hem face hem facede diğer arkadaşlar hem msjlar bölünüorum ya
buarada handeyle konuştum şimdi 20'de randevusu varmış oğlumu kesin kadın doğumcu yapcam dior akşamın 9una kadr para basıor adamlar dedi haklsıın dedim
yaptınmıkı yemegını canım senn