2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Kızlar ben geldimmmmmm
Geçmişe göz atmaya çalıştım fakat olmadı net çok yavaş bu gün
Ben kendimi harika hissediyorum dün doktor randevumuz vardı.
Biliyorsunuz miğdemle başım dertteydi hergün kusuyordum yemek yemekten korkar olmuştum.
Neyseki doktorum bir ilaç verdi sabahları aç karnına günde 1 tane bu sabah saat 05:00 de demir ilacımı içmeye kalktığımda onuda içtim ve sonuç muhteşem
kendimi kuş gibi hissediyorum :sirin:

ya bende eleviti içemiyorum bu aralar yutamadan çıkarıyorum çokmu beceriksizim yaa:bitter: nasıl olcak bilmem:acep:

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
bende öyleyim zaten uyuyamıyorum uyuncada kabuslar peşimi bırakmıyo..
sabah eşim dediki bebişi gördüm rüyamda hemen anlat dedim kime benziyo nasılmış diye geziyolarmış birlikte, baba üstümü değiştir battı bunlar demiş e ben nerdeydim diyorum sen yoktunki diyoo :cokkomik:

rahat uyuyamamaktan kaynaklanıyor heralde hep karmakarışık rüyalar hamile olmadan önce hiç görmezdim böyle şeyler nerdeyse artık korkmaya başladım

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295

Evet Mehtap biliyorsun gerçekten muhteşem bir ilaç.Keşke bu kadar zaman çekeceğime Düzgün beyi arasaydım da kullansaydım.
Neyse bu arada oğlumu da gördük 640 gr olmuş boyunu sormadım unuttum başka bir konuya yoğunlaşınca.Erken doğum riskim ile ilgili konuştuk.Birde hani daha evvel 2.düzeyde çıkan bazı bulgular vardı ya onları tekrar gözden geçirdi.
Evet oğlumun sol böbreğinde bir sorun varmış fakat büyütülecek birşey değilmiş.
Doğum sonrası takip edilecek belkide doğumdan sonra geçer dedi.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Evet Mehtap biliyorsun gerçekten muhteşem bir ilaç.Keşke bu kadar zaman çekeceğime Düzgün beyi arasaydım da kullansaydım.
Neyse bu arada oğlumu da gördük 640 gr olmuş boyunu sormadım unuttum başka bir konuya yoğunlaşınca.Erken doğum riskim ile ilgili konuştuk.Birde hani daha evvel 2.düzeyde çıkan bazı bulgular vardı ya onları tekrar gözden geçirdi.

Ahha şte bir 640 gram daha, hepimizinki aynı gidiyo. süper canım ya, böbrekler ilgili problem de geçecek inşallah, Allah sagliklar versin.

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Serap

damla bayıldı düzgün bey bize teşekkür ediyordu geçmişi okumadın ya haberin olsun

Çok sevindim canım,doktor meselesi çok önemli canını emanet etiğin insana güvenmen gerekiyor.Sonunda doğru insanı bulduk...

hoşgeldin elmaaa..ne güzel haberlerle gelmişsin..
şimdi herkes ilacın ismini istiycek senden :hihi:

Doktorunuzda izin verirse kullanın kızlar çok rahatlatıyor.

O hcanım maşallah size, inşallah bi daha hiiç kusmazsın, bebişko nasıldı?

Cesim bebeğim çok iyi kocaman olmuş kilo almış en son 420 gr dı şimsdi 640 gr :sila:

ya bende eleviti içemiyorum bu aralar yutamadan çıkarıyorum çokmu beceriksizim yaa:bitter: nasıl olcak bilmem:acep:

Biz elevit kullanmıyoruz yanlızca demir ilacı alıyoruz.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534

böbrek neredeyse bütün bebeklerde oluyor canım ama bildiğin için erken tedavi ile hemen halledersin burda bir arkdaşında öyle ama kızcağız 2. düzeye g
rmediği için bilmiyordu ve 5. ayında öğrendi damar genişlemesiydi sanırım, doktorlarda hemen müdahale etseydik 1 ilaçla sıkıntısı kalmazdı dedi.

maşallah oğluna sana canım erken doğum için ne dedi? riskin devam mı

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
elmammm çok sevindimmmm ilaç işinee
fatmacım saol bilgi için ve kabuslar bende 3 haftadır yok ama ondan önce inanılmazdı yaaa

birde yasin dün bana dedi ki çok üzülüorum sana çok tuhaf uyumaya başladın nefes almak için can çekişiorsun resmen dedi o öle diyince panikledim yaa

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
böbrek neredeyse bütün bebeklerde oluyor canım ama bildiğin için erken tedavi ile hemen halledersin burda bir arkdaşında öyle ama kızcağız 2. düzeye g
rmediği için bilmiyordu ve 5. ayında öğrendi damar genişlemesiydi sanırım, doktorlarda hemen müdahale etseydik 1 ilaçla sıkıntısı kalmazdı dedi.

maşallah oğluna sana canım erken doğum için ne dedi? riskin devam mı

Evet erken doğum riskim devam ediyor.Bol,bol sıvı tüket ve dinlen dedi.
Ve misafirimiz erken gelmek isterse gelene dur demeyiz korkulacak birşey yok dedi...

fatmacım saol bilgi için ve kabuslar bende 3 haftadır yok ama ondan önce inanılmazdı yaaa

birde yasin dün bana dedi ki çok üzülüorum sana çok tuhaf uyumaya başladın nefes almak için can çekişiorsun resmen dedi o öle diyince panikledim yaa

Sağol Melisim çok sağol

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534

evet Melis eşimde aynısını söyledi ama benimki aynen şöyle dedi BU NE YA NASIL HORLUYORSUN SEN BÖLE NEFES Mİ ALIYON İNSAN MI KESİYON HER GECE YASTIĞINI DÜRTÜYOM dedi bende adamı hastaaaaaaaaaa etmeeeeeeeeeee laynnnnnnnnnnnnnnnnnn dedim

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
evet Melis eşimde aynısını söyledi ama benimki aynen şöyle dedi BU NE YA NASIL HORLUYORSUN SEN BÖLE NEFES Mİ ALIYON İNSAN MI KESİYON HER GECE YASTIĞINI DÜRTÜYOM dedi bende adamı hastaaaaaaaaaa etmeeeeeeeeeee laynnnnnnnnnnnnnnnnnn dedim

Benimkide aynen şöyle diyor,
Gece uyandığımda senin sesinden geri uyumak çok zor ama yapacak bir şey yok hamilesin kıyamıyorum dokunmaya.
Geçen kızkardeşim bende kaldı yan odada abla çok fena uyuyorsun dedi ay kendimden tırstım yaaaaaa :nanik:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

ben de çok horluyomuşum, ben de uyuyabildigime sukret didim.

Bugün bizim evde apartman toplantısı var, ben YÖNETİCİ KARISIYIM ona göre konuşun benlen :cokkomik:

FIRST LADY sin yaaaane.

entube6

Aktif Üye
Tepki
110

ben ilk hamileliğimde hiç böyle kabuslar görmemiştim ama bunda hep karma karışık rüyalar ve bir uyanıyorum sadece karanlık hatırlıyorum başka hiç birşey hatırlamıyorum çok moralim bozulmaya başladı heralde eskisi gibi rahat uyuyamadığımız için oluyor :acep:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar