Doğru diyorsunda canım sahile inmem yinede pek zor.biz tepe kısmındayız bu semtinakşamları leo ile köpüşümüzü alıp iniyoruz sahile bazen.ama benim bunu düzenli yapmam şart oldu.gıdım çıkmaya başladı bugünlerde:zonk:
siz ordan denize inin, biz de burdan inelim ortata buluşup çay içeliiiim. gerçi bizim de hep tembelligimize geliyo inemiyoruz ama olsun.
yaa benm otrdugum yerde yuruyus alanı yok ama:uzgun::uzgun:
yanı ya gıdecegım yere yurumem gerek yada ozel yerlere yuruyuse gtmm gerek
arkadaşlarım ben de çıkıyorum. kendinize iyi bakııııın. yarın görüşürüz.
süppeerrr fikir canımmm-ciko
bu arada cesim geçen msjların birinde mimarlar odasına gidicem falan demişsin, sahi meslek neydi senin.benim eşimde deü mimarlık fakültesi şehir plancılığı mezunu.meslektaş olmayasınız
yaa benm otrdugum yerde yuruyus alanı yok ama:uzgun::uzgun:
yanı ya gıdecegım yere yurumem gerek yada ozel yerlere yuruyuse gtmm gerek
öğlen de dedim ya canım, evin içinde koridorda yürü. annem 4 kilo verdi boyle daha yeni, hala da devam ediyo.
yok canım mimarım ben. ama dokuz eylül mezunu degilim.
Ne yapıp edip yürümeliyiz canımmmm:sirin:
yada evde tur atmalıyız en azından.hareket şartyna5
amanınn eyvahhh.:acep:kıyamam canım.yokmu sahi hiç yağğğ:uzgun:eewt canım nerde hareket orda berekettt-rgulu-rgulu-rgulu
yaaa benım canım yaglı ekmek cektı ama ewde kahwaltılk yagda yokkı ama :acep:
deryaaa
amanınn eyvahhh.:acep:kıyamam canım.yokmu sahi hiç yağğğ:uzgun:
akşam eşin mutlaka getirsin yaaa.sen yemeden benim içim rahat etmez bak.şomm ağızlı ben ne olucakkkk
aradım bile canım
dıyorkı sen baya kocabogazlı oldunn
selam canım geçmişe bakıyordum hepinize merhaba kızlar yürüyüşümü yaptım eşimi gönderdim ve aranıza geldim nasılsınız
Yok canım o bizim Lehale'nin kocaboğazlığı deseydin
ooo sende ıyısı yok ozaman derya bızde yürüyüsten bahsedıyordukk yaa masallh sana
bugün başladım artık canım eşimde evde oluyor gündüzleri beraber yürüdük ama çabuk yoruluyorum yaa aşımı da yaptırmadım daha iştahların açıldığından bahsetmişsiniz benim de açıldı ve ekmeği çok yiyiorum sanki kilomu da merak ediyorum pazartesi yüklemem var sen naptın bu arada yaptın mı temizliğini