banada müsade kızlar çok şükür günü bitirdim evimin yolunu tutucammm..tüm çalışanlara kolay gelsin zaman çabucak geçsin..
1 saat sonra da bana paydos canım, senin negzel erken bitiyomus mesain harika
banada müsade kızlar çok şükür günü bitirdim evimin yolunu tutucammm..tüm çalışanlara kolay gelsin zaman çabucak geçsin..
siz ne düşüyosunuz bilmiyorum ama araba kullanmak,çay kahve kola,saç boyatma ve mikrodalga fırın pekte zararsız gelmiyo bana.. :acep:
ben de son saate girdim. heyecanla mesaimin bitmesini bekliyorum sonra lcw ya gideceğim dün pantolon kestirmeye verdim. onu alcam yaırn da giyerim artık))
ben de son saate girdim. heyecanla mesaimin bitmesini bekliyorum sonra lcw ya gideceğim dün pantolon kestirmeye verdim. onu alcam yaırn da giyerim artık))
ya ben de aşırı bol bi kot almıştım ordan.inanılmaz rahat giyorum, çok rahat. ama işe giremiyorum tabi çünkü çok salaş.ama haftasonları üzerimden düşmüyyo pantolon. yazın sonuna dogru lime lime olur heralde.
senin pantolonun da hayırlı olsun, güle güle giy.
bu arada ben sana hep nickinin anlamını sorucam unutuyorum, nediiiir?
anladım canım güzel birleşmişler amagöbek adım, adım ve soyadımın ilk heceleri))
seninki neden ces di??? bi ara muhabbeti oldu diye hatırlıyorum cesika mı felan diyen olmuştu sanırım ama hatırlayamıyorum :-(((
bu gün ne kadar sıkıcı bir gün akşam olmak bilmedi yani:acep:
evet canım bence de. bana daha da yavaş geçiyo sanki sabah bebşimi görcem diye zannedersem.
eewt dıkkt edıyorum masada kullanmaya calısyorum telıde yanımda tasımamaya ozen gosterıyormmmalesefki var ama pek kaçışta yok aslında sağdan soldan mutlaka etkileniyo insan..biz yatarken modemi kapatıyoruz artık..bide dr.um dizüstü pc yi kucağına alma cep telefonunu üzerinde taşıma demişti bana...
amnn canım saollgerilmektense arkaya oturmak daha iyi tabegeçmiş olsun çok.
Allah kabul etsin canım.
Allah kabul etsin bizede dua etmeyi unutma
bende herşey ortada valla) ad, şehir, meslek.......
hayırlısıyla sağlıkla görürsün bebeğini canım
Amin inşallah. şeker yükleme de var sabah, hadi bakalım dönünce anlatırım size neymiş neyin nesiymiş. gerçi sen bilirsin de bilmeyenlere anlatırım artık.