esracım aldın mı annene hediye
Hepinizin hepimizin, hatta bir cogumuzun ilk anneler günümüz kutlu olsun,
evlatlarımızla cok mutlu ve hayırlı uzun ömürler gecirelim inş.
Evet canım dün aldık iki anneye de hediyelerini.
Anneminkini verdik,diğer anneye de bugün akşam gideceğiz.
Koridor için halıya ihtiyacı vardı annemin,yenileyecekti.
Biz de onu aldık,koridor halılarını yeniledik.
Diğer anneye de ipek bi eşarp ve çok hoş bir bluz aldık.
Bu hafta Ankara'ya gidecek de,kullanır diye.
Faydalı şeyler oldu,güle güle kullansınlar-ciko
Hepinizin hepimizin, hatta bir cogumuzun ilk anneler günümüz kutlu olsun,
cok mutluyum, inanılmaz mutluyum, anlatayım da acılayım azcık cici anneler
uyandım sabah eşimden önce, mutfaga girdim aç karna hapımı içmekiçin masanın üstünde vazoda kırmızı güller, tomurcukları daha cok ama ( düşünülmüşte öyle alınmıştır mutlaka ) vazonun önünde not "hayatında bir ilk daha karıcığım, ilk anneler günün kutlu olsun" :lilav:
ben kocaman gülümsemeyle duşa girdim cıktım, interneti açmaya geldim odaya, orta sehbanın üzerinde bi kutu,üstünde not "henüz adını tam bilmediği oğlun Ömür' den paketi kötü yapılmış bir kutucuk ( öğrenecek annesi!!! ) " tabi bende kahkahayla karısık kocaman gülümseme daha. actım paketi bir not daha işte bu beni kopardı ya " Ömrüm, oğlumuz dedi ki: "baba, sana ve anneme o vefakar,güzel anneme kavuşamadım ama lütfen benim için ona bir hediye al ve benim için yaptıkları her şey için teşekkür etme fırsatı ver bana ne olur! " Elçiye seval olmazmış..! seni çok seven kocan ve oğlun "" notun arkasında da "herşeyiyle sana ait olan, hayatındaki iki erkek" bu son cümleyle ben salya sümük ağlayarak uyuyan kocama kostum ıslak saclarımla öptüm öptüm ağladım yaa :gitme::gitme::gitme: ben nasıl layık olucam böyle bi kocaya hep düşünürdüm, bugun daha bi düşünmeye başladım -hmm-hmm
bence de güzel düşünülmüş, iyi günlerde kullanasın anneler.Evet canım dün aldık iki anneye de hediyelerini.
Anneminkini verdik,diğer anneye de bugün akşam gideceğiz.
Koridor için halıya ihtiyacı vardı annemin,yenileyecekti.
Biz de onu aldık,koridor halılarını yeniledik.
Diğer anneye de ipek bi eşarp ve çok hoş bir bluz aldık.
Bu hafta Ankara'ya gidecek de,kullanır diye.
Faydalı şeyler oldu,güle güle kullansınlar-ciko
Amin inşallah,Allah bize ve bebiklerimize sağlıklı ömürler versin:cee
inşallah seneyede kucagımıza aldıgımız ilk anneler günü olsun, coook daha mutlu olalım Allahın bize verdiği o minik hediyeylesağol canım nice anneler gününe inşallah
uyandım sabah eşimden önce, mutfaga girdim aç karna hapımı içmekiçin masanın üstünde vazoda kırmızı güller, tomurcukları daha cok ama ( düşünülmüşte öyle alınmıştır mutlaka ) vazonun önünde not "hayatında bir ilk daha karıcığım, ilk anneler günün kutlu olsun" :lilav:
ben kocaman gülümsemeyle duşa girdim cıktım, interneti açmaya geldim odaya, orta sehbanın üzerinde bi kutu,üstünde not "henüz adını tam bilmediği oğlun Ömür' den paketi kötü yapılmış bir kutucuk ( öğrenecek annesi!!! ) " tabi bende kahkahayla karısık kocaman gülümseme daha. actım paketi bir not daha işte bu beni kopardı ya " Ömrüm, oğlumuz dedi ki: "baba, sana ve anneme o vefakar,güzel anneme kavuşamadım ama lütfen benim için ona bir hediye al ve benim için yaptıkları her şey için teşekkür etme fırsatı ver bana ne olur! " Elçiye seval olmazmış..! seni çok seven kocan ve oğlun "" notun arkasında da "herşeyiyle sana ait olan, hayatındaki iki erkek" bu son cümleyle ben salya sümük ağlayarak uyuyan kocama kostum ıslak saclarımla öptüm öptüm ağladım yaa :gitme::gitme::gitme: ben nasıl layık olucam böyle bi kocaya hep düşünürdüm, bugun daha bi düşünmeye başladım -hmm-hmm
sevgi hala bi tuhafım ya, not cok etkiledi beni, biz kolay evlenmedik, üstüste geldi bi çok sey, bide bebek için ugrastık biraz, değerimi biliyormuş eşim demek ki dedim o notla, cok sey ifade ediyor benim için hediye değil ama o not.. genelde cok acıklamaz hislerini de o yüzden cok duygulandım heralde, sabah ben aglıyorum düşün bak ne diyo "uyuyom ben ömrüm yaa"ayyyyy çok güzel olmuuuş ne güzel düşünüyo böyle bazı babalar allahım mutluluğunuzu daim etsin canım ya
dün gece evde yoktu zaten sevgi, gece çalıştı, hediyeleri akşam, çiçeği sabah almıştır,notları ne zaman yazdı bilmiyorum ama,sabah 6-7 arası gelri eve sabahtan yatagagelmeden yada dün işe gitmeden yazmıştır bilmiyorum ki artıkcanım eşin senin haberin olmadan hangi arada hazırlamış bunları sen uyurken mi
bayaa bildiğin şekerli su ama şeker tadı yoğun, sorun etmeyin bence zaten 2dk da içiveriyorsun..Aaa ne kadar erken yapılmış senin,atlatmışsın ne güzel
Hımm miden bulandı mı pekii içerken ?
Nasıl oluyor o şekerli suyunt adı,çok yoğun mu?
senindeeeeeeeekızlar anneler gününüz kutlu olsunnnnnnn
zor bişii diil inan banane güzel kurtlmuşsun sen sonuçta iyi çıkmış darısı başımıza artık
senindeee, aminnHepinizin hepimizin, hatta bir cogumuzun ilk anneler günümüz kutlu olsun,
sevgi hala bi tuhafım ya, not cok etkiledi beni, biz kolay evlenmedik, üstüste geldi bi çok sey, bide bebek için ugrastık biraz, değerimi biliyormuş eşim demek ki dedim o notla, cok sey ifade ediyor benim için hediye değil ama o not.. genelde cok acıklamaz hislerini de o yüzden cok duygulandım heralde, sabah ben aglıyorum düşün bak ne diyo "uyuyom ben ömrüm yaa"niye ağlıyon demiyo
günaydın kızlar
şimdi köye gideceğim
güzel hediyeler aldım bugün çok ağladım çok duygulandım...ama benim en güzel hediyem senin tekmelerindi meleğim seni çok seviyorum biliyorum ki içimden ta içimden sarıp sarmaldın beni iyiki varsın iyiki benimlesin bebeğim
annen
herkesin anneler günü kutlu olsun kızlar eylül ayında hediyelerimizi kucağımıza almamız dileğiyle öpüyorum
şimdi çıkmalıyım hazırlanmam lazım hoşçakalın kızlar bye