maşallah oğlumuza yaa yigidin malı meydanda diyo yani senin ogluş sonuna kadar böyle sorunsuz gider inşallahsonra ayrıntılı için doktor ablaya gittik,
20 dakika falan sürdü renkli dopler değildi ışıklar kapalı bakıldı yavruma, bakan doktor ablayı çok sevik herşeyi anlattı bize tek tek bütün organlarıno gösterdi kalp akciğer mide diafram böbrekler, böbreklerinde idrarı bile vardı doktor ablamız allahım her durumda pipisini gösteriyor bu bebek inanmıyorum dedi, çok hareketli bir bebek bu dedi, bacak bacak üstüne atmış parmağını emiyordu elerini ayaklaırnı nereye koyacağını bilemiyor dedi
hıçkırıyordu rabbimin mucizesi, herşeyimiz süpermiş kızlar benden ona kan akışı güzelmiş kordonumuzda öyle suyum çokk normalmiş......
herşeyi gerektiği gibi gelişmiş haftası ile uyumlu canavarnız var dedi, sonra tekmeler savuyordu dedim ki canımı yakıyor bazen ooo dedi daha ne kadar yakacak o canını bu bişey değil dedi bu haftadan sonra huzla büyüyecekmiş, ağzı burnu dudakları ay çok yakışıklı idi benim yavrum yaa doktor ablamız bugün incelerken 10 kere maşallah dedi, heee bide bu sıralar hep erkek bebek inceliyorum dedi. maşallah benim tosunpaşama
iyiyiz,sen nasılsınherkeslere günaydın kızlar nasılsınız bakalım
iyiyiz,sen nasılsın
dur daha tembellik zamanına bi kaç hafta var, ya da 1-2 ay, şimdi kalkabilmemiz lzım, sonra kalkamıcaz zati, doğuma doğrusagoş canım bizde iyiyiz babayı gönderdik ev işi yapıcaz kalkabilirsek yerimizden
bende iyiyim, kalktım, buraya girdim, çok heyecanlıyım, ilk anneler günümüz... sonra babama(kayınbabam) kahvaltı hazırladım, beraber yedik, biraz daha bakayım dedim buraya, sonra hastaneye gidecez oğluşumla, annemin(kayınvalidem) anneler gününü kutlamak için bide tabiiiki nasıl olduğunu görmek için...
PEMBEEEEEEEEEEE ses ver, nasıl oldun?????
hadi bakalım hamarat anne seni
herkeslere günaydın kızlar nasılsınız bakalım
dur daha tembellik zamanına bi kaç hafta var, ya da 1-2 ay, şimdi kalkabilmemiz lzım, sonra kalkamıcaz zati, doğuma doğru)))))
Ne güzel bu heyecanı yaşamak :lilav:
Güzel günler diliyorum size canım-ciko
:lilav::lilav::lilav::lilav::lilav::lilav:
Günaydın canım,iyiyiz çok şükür-ciko
Siz nasılsınız ?
Off ye şu gebelik şekeri beni korkutmaya başladı şu sıralar kızlar:acep:
Şu kontrol bi geçseydi de sağ salim,rahatlasaydım:acep:
benimde bu hafta içinde yapılcak ben içebilecekmiyim aç aç bi şişe şekerli suyu onu bile düşünüyorum
kızlar ben yaptırdım, gerçi erken yapıldı ama aile dr.mun heyecanı olsa gerek, neyse ilkinde 50gr glikoz yüklemesi yaptılar, 2 saatin sonunda bayılacaktım neredeyseEvet o da düşündürüyor beni.
Şimdi bile sabahları uyandığımda hemen kahvaltı yapmazsam fena oluyorum.
Kaldı ki o zaman aç karnına şekerli su içmek..
Ayy çok kastı bu beni ya :dertli:
Şimdi şekerli bir şey yesem kendimi kötü hissediyorum.
En azından kontrole kadar yememeliyim:cikolata:
Hımm önümde daha 8 günüm var:dertli:
Evet o da düşündürüyor beni.
Şimdi bile sabahları uyandığımda hemen kahvaltı yapmazsam fena oluyorum.
Kaldı ki o zaman aç karnına şekerli su içmek..
Ayy çok kastı bu beni ya :dertli:
Şimdi şekerli bir şey yesem kendimi kötü hissediyorum.
En azından kontrole kadar yememeliyim:cikolata:
Hımm önümde daha 8 günüm var:dertli:
kızlar ben yaptırdım, gerçi erken yapıldı ama aile dr.mun heyecanı olsa gerek, neyse ilkinde 50gr glikoz yüklemesi yaptılar, 2 saatin sonunda bayılacaktım neredeyse)))
kd dr.um sonuçları beğenmedi, aile dr. normal dedi vs. sonra yine yaptı kd dr.um..... bu sefer 100gr glikoz yüklemesi ve 3 saat sürdü, sonuç iyi dedi dr. ama şekerden hamur işlerinden pilav makarnadan uzak duracan dedi... o 3 saat boyunca hiç dönmediği kadar dönüp durdu oğluşum, ne tekmeler attı anlatamam, 100 gr şekeri yedi ya, havalarda uçtuya da dokundu
))))))))))
kadın olmak,anne olmak zor be yaww
kızlar anneler gününüz kutlu olsunnnnnnn
kızlar ben yaptırdım, gerçi erken yapıldı ama aile dr.mun heyecanı olsa gerek, neyse ilkinde 50gr glikoz yüklemesi yaptılar, 2 saatin sonunda bayılacaktım neredeyse)))
kd dr.um sonuçları beğenmedi, aile dr. normal dedi vs. sonra yine yaptı kd dr.um..... bu sefer 100gr glikoz yüklemesi ve 3 saat sürdü, sonuç iyi dedi dr. ama şekerden hamur işlerinden pilav makarnadan uzak duracan dedi... o 3 saat boyunca hiç dönmediği kadar dönüp durdu oğluşum, ne tekmeler attı anlatamam, 100 gr şekeri yedi ya, havalarda uçtuya da dokundu
))))))))))
Aaa ne kadar erken yapılmış senin,atlatmışsın ne güzel
Hımm miden bulandı mı pekii içerken ?
Nasıl oluyor o şekerli suyunt adı,çok yoğun mu?
Zor ama güzel:lilav:
Zaten böyle olmasa kimse anne olmak için can atmazdı sanırım
kızlar anneler gününüz kutlu olsunnnnnnn