bizim çok uykumuz geldi
kaçıyoss bizzz
iyigeceler anneciklerrr
ayy ne güzel anlatmışsın canım yaa inşallah hep böyle güzel haberler alırsınızsonra ayrıntılı için doktor ablaya gittik,
20 dakika falan sürdü renkli dopler değildi ışıklar kapalı bakıldı yavruma, bakan doktor ablayı çok sevik herşeyi anlattı bize tek tek bütün organlarıno gösterdi kalp akciğer mide diafram böbrekler, böbreklerinde idrarı bile vardı doktor ablamız allahım her durumda pipisini gösteriyor bu bebek inanmıyorum dedi, çok hareketli bir bebek bu dedi, bacak bacak üstüne atmış parmağını emiyordu elerini ayaklaırnı nereye koyacağını bilemiyor dedi
hıçkırıyordu rabbimin mucizesi, herşeyimiz süpermiş kızlar benden ona kan akışı güzelmiş kordonumuzda öyle suyum çokk normalmiş......
herşeyi gerektiği gibi gelişmiş haftası ile uyumlu canavarnız var dedi, sonra tekmeler savuyordu dedim ki canımı yakıyor bazen ooo dedi daha ne kadar yakacak o canını bu bişey değil dedi bu haftadan sonra huzla büyüyecekmiş, ağzı burnu dudakları ay çok yakışıklı idi benim yavrum yaa doktor ablamız bugün incelerken 10 kere maşallah dedi, heee bide bu sıralar hep erkek bebek inceliyorum dedi. maşallah benim tosunpaşama
hoşbulduk nasılsın özgecim
ay çok güzel ya maşallah maşallah... ben de istiyorum ayrıntılı görmek bebişimi daha bir hafta var ama
çabuk geeelll
canım hayırlı olsun bende konyada okudum iyi bilirim doğan çantayı bir çanta almıştım hala kullanıyorum valla -ciko-ciko
kızlar akşamdan beri çarpıntım var...çok güçsüz kaldım valla...uyuduğumu bile anlamadım...
nasıl yorgunum küt kütt kütttt!!!! ağlıycam sinirimden:uzgun:
kızlar akşamdan beri çarpıntım var...çok güçsüz kaldım valla...uyuduğumu bile anlamadım...
esra haklı pembe, dinlen sen...Canım çok geçmiş olsun.
Genelde kansızlıktan ve demir eksikliğinden olur çarpıntı.
Gebelikte hepimiz yaşıyoruz ama asıl nedeni buymuş.
Sırtüstü yatmayı önermiyor doktorlar bu durumda.
Biraz yan yatarak dinlenmeyi denesen?
Off aklıma da başka hiçbir şey gelmiyor
esra haklı pembe, dinlen sen...
esra günaydın sanada canım, nasılsın
bende iyiyim, kalktım, buraya girdim, çok heyecanlıyım, ilk anneler günümüz... sonra babama(kayınbabam) kahvaltı hazırladım, beraber yedik, biraz daha bakayım dedim buraya, sonra hastaneye gidecez oğluşumla, annemin(kayınvalidem) anneler gününü kutlamak için bide tabiiiki nasıl olduğunu görmek için...Günaydın canım,çok iyiyimm
Hızlı bir başlangç yaptık güne,sabah 8.30'da ben balkon yıkıyordum düşün
Sen nasılsın ??
peki .Çamaşırları asıp geleyim ben :zuzu:
Çamaşırları asıp geleyim ben :zuzu: