Merci:nk:
Ya herkes su ticker olayini cozmus ama benimki hala daha olmadi kucucuk cikiyodu artik o bile cikmiyo
Ben kendim ekliyim bari:dill:
21 weeks 5 days pregnant
Canım niye olmadıki acaba tekrardan mı baksak:acep:
Ya herkes su ticker olayini cozmus ama benimki hala daha olmadi kucucuk cikiyodu artik o bile cikmiyo
21 weeks 5 days pregnant
21 weeks 5 days pregnant
4 sayfada anlatılıyor tatlımmmmmmmmmmmm
Yapiyorum cikiyo ama kucucuk bak dur yine yapiyimda bi bak
Canım niye olmadıki acaba tekrardan mı baksak:acep:
damla canım allah kavuştursun giremedim ama kalbim hep seninleydi..........
damlacım
Yemek yedim geldim....
Damlacim nasilsin onur gitti mi?
Allah kavustursun.
Meloşumm çok özleştik valla görüşemiyoruz bi türlü bebişimm.. Teşekkür ederim bu arada gönderdik kocişi çabucak geçsin inşallah..Nasılsın,oğluş nasıl?
Sağol Pelincim çok teşekkürler gitti Onur yine çooook uzaklara :uzgun: sen nasılsın?
Iyiyim bende canim misafirim vardi giremedim bi sure sonrasinda da toparlanma falan.
Yinede temmuzda geliyo dimi ama bu arada gelmesi donus tarihini sarkitmadi?
Meloşumm çok özleştik valla görüşemiyoruz bi türlü bebişimm.. Teşekkür ederim bu arada gönderdik kocişi çabucak geçsin inşallah..Nasılsın,oğluş nasıl?
Sağol Pelincim çok teşekkürler gitti Onur yine çooook uzaklara :uzgun: sen nasılsın?
iyiyiz artık kıpraşıyoruz damlacım aklım hep sendeydi yanında olamadım allahım tez zamanda kavuştursun sizi...senin oğluş nasıl?
ohh şükürler olsun kıpraşmalar başladı yani sağol bitanem benim..Oğluşumun maşallahı var teyzesi aldın mı haberlerimizi bilmiyorum detaylıya girdik geçen pazartesi tosunum 506 gram 26 cm olmuş herşeyi yolundaydı yüzünü de nazlana nazlana gösterdi bize hatta fotosunu eklemiştim. amniyo sıvım artmış doktor tatlıyı yasakladı bana..Başka bi sorunumuz yok Allaha şükür. Babamızda burdaydı diye keyfimiz yerindeydi..
ohh şükürler olsun kıpraşmalar başladı yani sağol bitanem benim..Oğluşumun maşallahı var teyzesi aldın mı haberlerimizi bilmiyorum detaylıya girdik geçen pazartesi tosunum 506 gram 26 cm olmuş herşeyi yolundaydı yüzünü de nazlana nazlana gösterdi bize hatta fotosunu eklemiştim. amniyo sıvım artmış doktor tatlıyı yasakladı bana..Başka bi sorunumuz yok Allaha şükür. Babamızda burdaydı diye keyfimiz yerindeydi..
Bu ne ya herkes 29 yasinda kizlar biraz gec mi kaldik ne ilk cocuk icinys:
ne edelim kızım devir böyleee:1::1::1:
Sen ne yaptin buarada isimde son bir karar verebildiniz mi?