2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
32
aynen öyle iyi kaçmışım.. :utan:

ama ben ömüre kaçmadım..ay neyse dayanamıycam anlatıcam.....

ben kendimi bildim bileli annem sinir hastası..hergün kavga hergün gürültü, hatta neyse anlamışsınızdır..
hastaydı yani, saç lastiğimi kaybettim diye oklavayla dövmüştü beni.. :hihi:
bu evlenene kadar inişli çıkşlı devam etti harala gürele ailecek karışıktık yani.. ablamlarla birbirimize destek olurduk.. babamda sabrederdi herşeye.. olan bize olurdu..
ablam 5 sene çocuk istedi olmadı, 4 sene tedavi oldu, en sonun da aşırı kanamayla hastaneye kaldırıldı, dış gebelikmiş, hastahaneye yatırdık, serumlar sancılar v.s vs. sabah çalışıyorum akşam yanında kalıyorum hastahanede.. beni istedi hep yanında ben iyi bakardım ona.. o ara ömürle kavgalıyız ben terkettim onu.. ayrıyız yani..
cumartesi bana almancı görücü geldi, ben istemedim filan olmadı o iş.. ömürde öğrendi tabi görücü geldiğini..
bi pazar hastahaneye temiz çamaşır filan götürücem ablama , kapri giydim, ne giymişim ama..
+vay ben o..... muymuşum bacağımı açıyormuşum, vay sokaklarda böle dolaşılırmıymı, itip kakmaya başladı sokakta bende en son dayanamdık bağrış çığrış gelmiyorum bi daha bu eve dedim çıktım.. gidip ev filan tutma niyetim var ne bilim ablamda kalıcam. ama bi daha dönmicem diyorum kendi kendime..
ağlama krizlerindeyim, haziran ayı fuara gittim4 tane bira içtim, salya sümük karışmış ağlamaktan şişmiş yüzüm, ömür msj çekti nerdesin sen ben seni almaya geliyorum diye...
ben evden kaçtım zomum, o da beni kaçırmak için evdekilere bişey söylemeden babasının arabasını almış kaçmış :cokkomik::cokkomik:
neyse geldi beni bi gördü garibim şok oldu , seni bırakmam gidicez dedi, aslında aklım yerimde olsa yine kaçmazdım, olacağı varmış..
ablama hastahaneye gittik, eşyalarını bıraktık, ablam yalvardı düğününüzü ben yaparım nolur kaçmayın, gidin benim evimde kalın kaçmayın diye, ama ömür dinlemedi, benimde aklım pek yerinde değildi zaten.. bi baktım istanbul yolundayız..
gerisi....
AZ SONRA...... :hihi::hihi:

gülay seninle kardeş miyiz?aynı anneden belki de daha beteri(herkes kend çektiğini bilir) bende de var. hatta şu an konuşmuyoruz. bebeğim olacak diye sevinmiyor hatta kızıyor bile. anlatsam romannnnnlar olur. ya benim de tek tesellim babam. iyi ki var ve onu çooooook seviyorum. neyse .ok sulugöz bi konu oldu haydi neşelenelim:salincak::salincak::salincak::teytey::teytey::teytey:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlar benim eşimde ailede tek çocuk ama şöyle. annenin ve babanın 2. ewliliği. her ikisininde başka çocukları var. ama ortak tek çocuk eşim. okuyan ailede bir tek o. ama babası arıza. cimri mi cimri yok böyle bir adam dünyada. eşi benzeri yok gerçekten...paraları bankada istifler, ewde oturur kuru ekmek yer... hesap cüzdanını gördüm bayılıodum...
takı takacak diye adam bizim düğünümüze gelmedi...eşim nasıl boynu büküktü anlatamam...ama ahtım olsun o düğünün acısını onun parasıyla çıkartmayana pembe demesinler...75i devirdi adam, beklioruz bakalım elbet bizede bişiler düşer, o parayıda tatilde balayı yaparak kutlayacağım,yapamadığım o bayayını 40 yaşımdada olsam yapacağım!!!!!!
E Allah uzun! ömürler versin ozman.pinti insanları hiiiç sevmem.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
insan hayatta oldukça neler yaşıyor neler görüyor değil mi?

allah sağlık ve huzur nasip etsin her daim hepimize

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
eşim haaaaa, hahahahhahah, o allah bana acıdıda bu hallere geldi..
NEYSE DEVAMMM...

kaçtık istanbula halasına, hala şeker mi şeker, neyse onlarla oturduk onlar eşimin babasıyla konuşuyolar eşimin babası deliriyo..neyse annemler aramaya başlıyorlar filan.. neyse halsı kocası çocularını alıyo izmite barıştırmaya geliyo aynı gün...
aynı gün gitmeyin diyorum yok bişey olmaz diyo.. bizim aile doğulu bunlar rizeli,
hası sen ara annemi olan oldu ben onları izmire balayına gönderdim, barışalım biz geliyoruz evdemisiniz deeeee.
annem delleniyo iyice bağırıp çağırıp kapatıyo..
neyse sonrası biz izmite dönüyoruz hemen nikah işlemlerine başlıyoruz, babasının surat beş karış, ablaları kıl.. nikahtı şuydu buydu, aynı evde 1 aya yakın kaldık.
yok ayrı eve çıkıp ne yapacakmışız, yok düğünde takılan takılara babsına verecekmişiz, yok kredi çekip düğün yapacakmışız..
beni kaçırırken bin dil döken, herşey senin istediğin gibi olacak diyen eşim, babası ne derse ona boyun eğmeye başlıyo..
kaçtıktan 10 gün sonra yaşlı bi dede sayesinde ailemle barıştık.. babam çok sever dayanamaz bana zaten..
kredi çektik düğün için babasına verdik, çalışıyoruz düğün hazırlıklarıyla baba ilgilenecek, yedi paraların çoğunu..yarısını ben öderim dedi ödemedi,
beyaz eşya, mobilya dahil herşeyin taksitleri bizde, kredi bizde, bide düğünde ödenecekleri ödedmiş, düğünden sonra çıktı tabi hepsi..düğünden 1 gün önce altınları bana getir demiş eşime babası.. bende olmaz dedim, hayda kavgaaaaaa.zaten elimizde avucumuzda bişey kalmamış, ablası gelin çiçeği niye yok şundan alalım, şu kızın çiçeğini kullan filan dedi bide ona delirdim. ablasına dayanamdım kızdım.. gitmiş eşimi fitlemiş, bi kavgaaaaa..
düğün günü eşimle kavgalıyız zaten 1 hafta sırtını dönüp yatmış bana bi de düğün günü üzgün üzgün giydim gelinliği eee ablalarımıda üzmemek için bişi demiyorum..
uzun lafın kısası eşimi bu hale getirmem 2 senemi ve siyah saçlarımı aldı benden..
arada anlatmadığım öyle büyük , öyle acıklı şeyler var ki ağlarsınız diye yazmıyorum ....
of kızlarrrrr...cuma haftasonu sıkmayın canınızı noolurr...vallahi okurken üzülüyorum ben yaaaa

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
haa şimdiyide söyliiim de içiniz açılsın...
şimdi evde çiçek böcek modundayız,
eşim sabah ezanında kalkar,(ben hamileyim diye kıyıp kaldıramıyo bu aralar, akşam kaza kılıyorum)
gelir namazdan sonra kızını okşar(göbüşümü)
bensiz yatmaktan nefret eder.
İşten eve evden işe gider(şimdi spora başladı salona gidiyo)
İşede girdi çok şükür..
Gırgır şamata senede 1-2 kere kavga ederiz o da tuzu biberi(genelde maddi konular)

Ben eşimi hep çok sevdim çok da belli ederim sevdiğimi çocuk gibi bakarım ona, oda beni çok sever bilirim ama kolay kolay gösteremez..
olsun, bebemizi huzurlu komik bi ortamda büyütücez inşaallah.
ben şimdiden diyorum ilerde asla çocuğumuzun yanında yüksek sesle bile konuşmuycaz diye..
çok severek büyütücez allah nasip ederse..
Sevgi yumağı olacak, parayıda , parasızlığıda öğreticez..

:utan::utan:

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
kızlar benim eşimde ailede tek çocuk ama şöyle. annenin ve babanın 2. ewliliği. her ikisininde başka çocukları var. ama ortak tek çocuk eşim. okuyan ailede bir tek o. ama babası arıza. cimri mi cimri yok böyle bir adam dünyada. eşi benzeri yok gerçekten...paraları bankada istifler, ewde oturur kuru ekmek yer... hesap cüzdanını gördüm bayılıodum...
takı takacak diye adam bizim düğünümüze gelmedi...eşim nasıl boynu büküktü anlatamam...ama ahtım olsun o düğünün acısını onun parasıyla çıkartmayana pembe demesinler...75i devirdi adam, beklioruz bakalım elbet bizede bişiler düşer, o parayıda tatilde balayı yaparak kutlayacağım,yapamadığım o bayayını 40 yaşımdada olsam yapacağım!!!!!!

cnm sende oğluna sünnet yaparsın o parayla tabi öyle insanlar gamsız olur120 yaşınıda görürler ama sonuçta size kalıcak ben babama kızarım harca şu paraları ne biriktiriyorsun diye kötü gün parası dediği benim ev aldığım paradan fazla düşün :hihi: oda der sana ne yemezsem sana kalıcak nede olsa geride kalanlarıda düşünüyorum ben diye belkide senin kayınpederde çocuklarını düşünüyordur gözü arkada kalmasın diye imza :polayyana'nın ist. şubesi :D

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
eşim sabah ezanında kalkar,(ben hamileyim diye kıyıp kaldıramıyo bu aralar, akşam kaza kılıyorum)
İşede girdi çok şükür..
Gırgır şamata senede 1-2 kere kavga ederiz o da tuzu biberi(genelde maddi konular)

Ben eşimi hep çok sevdim çok da belli ederim sevdiğimi çocuk gibi bakarım ona, oda beni çok sever bilirim ama kolay kolay gösteremez..
ben şimdiden diyorum ilerde asla çocuğumuzun yanında yüksek sesle bile konuşmuycaz diye..

eh böyle bir çılgın aileyede bizim gibi çılgın dünür yakışır herhal dimi :1::1:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
İşede girdi çok şükür..

e seninki bildigin kaymaklı ekmek kadayıfı olmuş yahu. Maşallah size Allah nazarlardan kem gözlerden saklasın. bebegine uzun ömürler, size de bir ÖMÜR boyu mutluluklar versin.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410

allah seni top etsin emiiiiii :hihi::hihi::hihi: deli

sağolun iyi dilekler için kızlar geçti işte çok şükür, allah herkese yardım etsin..bakalım daha neler var önümüzde... ay bde bizim çocuklar çemkirmez inşaallah bize.. :ilknur:

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
kızlar eşim aradı... o kadar duygulandım ki....
maaşına beklediğimizin üzerinde zam almış...yarım maaş eklenmiş nerdeyse ve veeeee....ocak itibari ile farkları veriolarmış...
Allahım bu nasıl çocuk geldi bize, şans şans!!!!!!!! kuzumun bütün masrafları çıktı...heyecandan kulaklarım çınlıyor inanın ki....
hesap kitap yapayapa bi hal olmuştuk...
gerçekten bebekler kısmetiyle geliyormuş,inanın buna bakın. en yakın örnek benim iştee... bir yerden kapı kapanıyor ama bi taraftan açılıyor....çalışmıyorum diye çok üzülüyordüm bende bu sene...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım oğlum benim...hopla sen, serbest bugün tepinmek sana...
süper olmuş gülay ya, hemde yarım maaş kadar gayet rahatletir sizi..
evet bebişler kısmetiyle gelirmiş Rabbim tarafından.
babamda ben doğduktan 3 ay sonra işe girmiş düşün yani.bakalım bize neler getircek benim oğluş

aynen öyle iyi kaçmışım.. :utan:

ama ben ömüre kaçmadım..ay neyse dayanamıycam anlatıcam.....

ben kendimi bildim bileli annem sinir hastası..hergün kavga hergün gürültü, hatta neyse anlamışsınızdır..
hastaydı yani, saç lastiğimi kaybettim diye oklavayla dövmüştü beni.. :hihi:
bu evlenene kadar inişli çıkşlı devam etti harala gürele ailecek karışıktık yani.. ablamlarla birbirimize destek olurduk.. babamda sabrederdi herşeye.. olan bize olurdu..
ablam 5 sene çocuk istedi olmadı, 4 sene tedavi oldu, en sonun da aşırı kanamayla hastaneye kaldırıldı, dış gebelikmiş, hastahaneye yatırdık, serumlar sancılar v.s vs. sabah çalışıyorum akşam yanında kalıyorum hastahanede.. beni istedi hep yanında ben iyi bakardım ona.. o ara ömürle kavgalıyız ben terkettim onu.. ayrıyız yani..
cumartesi bana almancı görücü geldi, ben istemedim filan olmadı o iş.. ömürde öğrendi tabi görücü geldiğini..
bi pazar hastahaneye temiz çamaşır filan götürücem ablama , kapri giydim, ne giymişim ama..
+vay ben o..... muymuşum bacağımı açıyormuşum, vay sokaklarda böle dolaşılırmıymı, itip kakmaya başladı sokakta bende en son dayanamdık bağrış çığrış gelmiyorum bi daha bu eve dedim çıktım.. gidip ev filan tutma niyetim var ne bilim ablamda kalıcam. ama bi daha dönmicem diyorum kendi kendime..
ağlama krizlerindeyim, haziran ayı fuara gittim4 tane bira içtim, salya sümük karışmış ağlamaktan şişmiş yüzüm, ömür msj çekti nerdesin sen ben seni almaya geliyorum diye...
ben evden kaçtım zomum, o da beni kaçırmak için evdekilere bişey söylemeden babasının arabasını almış kaçmış :cokkomik::cokkomik:
neyse geldi beni bi gördü garibim şok oldu , seni bırakmam gidicez dedi, aslında aklım yerimde olsa yine kaçmazdım, olacağı varmış..
ablama hastahaneye gittik, eşyalarını bıraktık, ablam yalvardı düğününüzü ben yaparım nolur kaçmayın, gidin benim evimde kalın kaçmayın diye, ama ömür dinlemedi, benimde aklım pek yerinde değildi zaten.. bi baktım istanbul yolundayız..
gerisi....
AZ SONRA...... :hihi::hihi:
film gibiiiii :dusun:-hmm
izledikten sonra hoş bi tebessüm bırakan filmlerden.Allahım daim etsin mutluluğunuzu, o çekilenler daha fazla baglıyor eşleri bence.
canım, hepsi babamın marifeti, babamın eşime olan tutumu. ki eşim diye demiyorum gerçekten eşim çok düzgün bi insandır. ama babam o kadar egoist ki, eşimi çok üzdü. ucunda ben olmasam, eşim, babamın söyledigi o kadar haksız lafların sonucunda hayatı boyunca babamın yüzüne bakmazdı, degil benimle evlenmek. ama oyle bi sevmis ki adam beni, hala çekiyo babamı. gerçi baba demez hayatta. görüşmeleri iş görüşmesi gibi resmi geçer ama ben de hayatta zorlamam baba demesi icin. baba gibi davranmayana baba mı denir. ben anlatsam hem çok üzülürüm şimdi, bebegimi üzerim, hem de zaten oyle 1 mesajla anlatılcak sey degil, uzuuun mu uzun. geçti gitti, yaralar bıraktı arada kanayan ama ben eşime o kadar bağlıyım ki benim ailem eşimdir. beni hiç biyerd üzmez, kimsenin yanında ezdirmez. ne benim ailemin ne kendi ailesinin. kendi ailesi zaten çok iyidir. babası o olaylar sırasında, sakın bi daha ağladığını görmiyim, senin gözünden akan 1 damla yaş, benim içime düşer dedi bana bi sarıldı. o anı hayatta unutamam. canlarım onlar benim.

babanla durumunlarına üzüldüm eşinin ama önemli olan aynı evin içinde bunların sorun olmaması , ne güzel bak siz sorun yapmamayı becerebilmişsiniz, eşin iyi bi insan ki senin baban bana şöyle yaptı böyle yaptı diyip seni üzmüyor ne güzel, ki bu da snein ona davranışlarından kaynaklanıyodr-ne mutlu size ya, imrendim okurken

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
İşede girdi çok şükür..

ohhh maaşallah rabbim herşeyi gönlüne göre versin

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
İşede girdi çok şükür..

allahım hiç bozmasın mutluluğunuzu huzurunuzu inşallah canım bebeğinizle daha da katlansın

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
hayy senin dünürlüğünü yerim ben :cikolata:
zamanı gelince inşallah sizler gibi iyi dünürlerim olur, hatta siz olsanız daha harika olurdu ama kim öleeee kim kalaaa

herşey ama herşey nasip kısmet, canım ben çok isterim valla allahım hepimize damt , gelin olduklarını göstersin inşallah

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
babanla durumunlarına üzüldüm eşinin ama önemli olan aynı evin içinde bunların sorun olmaması , ne güzel bak siz sorun yapmamayı becerebilmişsiniz, eşin iyi bi insan ki senin baban bana şöyle yaptı böyle yaptı diyip seni üzmüyor ne güzel, ki bu da snein ona davranışlarından kaynaklanıyodr-ne mutlu size ya, imrendim okurken

Ben eşimi o kadar haklı buldum ki o zamanlarda, hala da haklı zaten, o yuzden ağzımı açmadım hiç, o da babamı az cok tanıdıgı icin bana yuklenmedi babamın yaptıkları konusunda. Allah hepimize huzur versin canım, sagol iyi dileklerin icin.

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
cnm sende oğluna sünnet yaparsın o parayla tabi öyle insanlar gamsız olur120 yaşınıda görürler ama sonuçta size kalıcak ben babama kızarım harca şu paraları ne biriktiriyorsun diye kötü gün parası dediği benim ev aldığım paradan fazla düşün :hihi: oda der sana ne yemezsem sana kalıcak nede olsa geride kalanlarıda düşünüyorum ben diye belkide senin kayınpederde çocuklarını düşünüyordur gözü arkada kalmasın diye imza :polayyana'nın ist. şubesi :D

ew için para çektik dğün önü,kefil olmadı kaçtı adam...sonra gördüm ben hesap cüzdanını...bizim ewi alacak parası varmış adamın zaten. öyle üzülmüştüm ki...şimdi 5,5 aylık hamileyim beni daha görmediler arayıp sormadılar, çokta yakın oturuyoruz düşünün halimizi. ama lafa gelince beni çok sewerler...

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
allah seni top etsin emiiiiii :hihi::hihi::hihi: deli

sağolun iyi dilekler için kızlar geçti işte çok şükür, allah herkese yardım etsin..bakalım daha neler var önümüzde... ay bde bizim çocuklar çemkirmez inşaallah bize.. :ilknur:

öyle deme canım ya... ben,im annemlerde tek maaşlar, babam öğretmen emeklisi kardeşim kaptan. çocuk ilk seferine çıktı 6a ay yoktu, aldığı tüm parayı bize harcadı, babam bize mobilya aldı evimi boyattı onu geçtim, kredi için bize kefil oldu... insanın gücüne gidiyor, heleki kocamın...
bakın sizde göreceksiniz inşallah, beraber olduğumuz sürede... oğlumla balayı yapıcam ben o parayla!!!!!!!!!!:dill::dill::dill::dill:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
Ben eşimi o kadar haklı buldum ki o zamanlarda, hala da haklı zaten, o yuzden ağzımı açmadım hiç, o da babamı az cok tanıdıgı icin bana yuklenmedi babamın yaptıkları konusunda. Allah hepimize huzur versin canım, sagol iyi dileklerin icin.

eşin çok olgun davranmış aile ve eş arasında kalmak çok zor insan yıpranıyor ama allahtan böyle anlayışlı eşlerimiz var iyiki onları almışız:hihi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar