2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlar eşim aradı... o kadar duygulandım ki....
maaşına beklediğimizin üzerinde zam almış...yarım maaş eklenmiş nerdeyse ve veeeee....ocak itibari ile farkları veriolarmış...
Allahım bu nasıl çocuk geldi bize, şans şans!!!!!!!! kuzumun bütün masrafları çıktı...heyecandan kulaklarım çınlıyor inanın ki....
hesap kitap yapayapa bi hal olmuştuk...
gerçekten bebekler kısmetiyle geliyormuş,inanın buna bakın. en yakın örnek benim iştee... bir yerden kapı kapanıyor ama bi taraftan açılıyor....çalışmıyorum diye çok üzülüyordüm bende bu sene...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım oğlum benim...hopla sen, serbest bugün tepinmek sana...
Amaaaaaaaaaaaan kasvet bastıydı zaten , senin haber pek iyi geldi canım ya. çok sevindim, başarıları hep daim olur inşallah. en kötü gününüz böyle olsun.

hmd

Üye
Tepki
50
Kızlar ne kadar aksiyonlu yaşamışsınız herşeyi...
herkesin var bir hikayesiiiii.....
herkes sevdiğinin yanında bebişler de yolda... gerisi boşşş...

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
aynen öyle iyi kaçmışım.. :utan:

ama ben ömüre kaçmadım..ay neyse dayanamıycam anlatıcam.....

ben kendimi bildim bileli annem sinir hastası..hergün kavga hergün gürültü, hatta neyse anlamışsınızdır..
hastaydı yani, saç lastiğimi kaybettim diye oklavayla dövmüştü beni.. :hihi:
bu evlenene kadar inişli çıkşlı devam etti harala gürele ailecek karışıktık yani.. ablamlarla birbirimize destek olurduk.. babamda sabrederdi herşeye.. olan bize olurdu..
ablam 5 sene çocuk istedi olmadı, 4 sene tedavi oldu, en sonun da aşırı kanamayla hastaneye kaldırıldı, dış gebelikmiş, hastahaneye yatırdık, serumlar sancılar v.s vs. sabah çalışıyorum akşam yanında kalıyorum hastahanede.. beni istedi hep yanında ben iyi bakardım ona.. o ara ömürle kavgalıyız ben terkettim onu.. ayrıyız yani..
cumartesi bana almancı görücü geldi, ben istemedim filan olmadı o iş.. ömürde öğrendi tabi görücü geldiğini..
bi pazar hastahaneye temiz çamaşır filan götürücem ablama , kapri giydim, ne giymişim ama..
+vay ben o..... muymuşum bacağımı açıyormuşum, vay sokaklarda böle dolaşılırmıymı, itip kakmaya başladı sokakta bende en son dayanamdık bağrış çığrış gelmiyorum bi daha bu eve dedim çıktım.. gidip ev filan tutma niyetim var ne bilim ablamda kalıcam. ama bi daha dönmicem diyorum kendi kendime..
ağlama krizlerindeyim, haziran ayı fuara gittim4 tane bira içtim, salya sümük karışmış ağlamaktan şişmiş yüzüm, ömür msj çekti nerdesin sen ben seni almaya geliyorum diye...
ben evden kaçtım zomum, o da beni kaçırmak için evdekilere bişey söylemeden babasının arabasını almış kaçmış :cokkomik::cokkomik:
neyse geldi beni bi gördü garibim şok oldu , seni bırakmam gidicez dedi, aslında aklım yerimde olsa yine kaçmazdım, olacağı varmış..
ablama hastahaneye gittik, eşyalarını bıraktık, ablam yalvardı düğününüzü ben yaparım nolur kaçmayın, gidin benim evimde kalın kaçmayın diye, ama ömür dinlemedi, benimde aklım pek yerinde değildi zaten.. bi baktım istanbul yolundayız..
gerisi....
AZ SONRA...... :hihi::hihi:

gülayyyyy hemen devamını beklioruz bilion ben 5 te çıkıom :)))))) çatlarım h.sonu öğrenemezsem:))))))))

Vaybe bir ben manyağım sanırdım oysa.
Bende kaçtım...

elma sende anlat sende anlat:))))))))

bende kaççaktım ama bizimkiler bora nın beni istemeye geliceğini duyunca hemen olur dediler:)))))

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
maaşına beklediğimizin üzerinde zam almış...yarım maaş eklenmiş nerdeyse ve veeeee....ocak itibari ile farkları veriolarmış...
Allahım bu nasıl çocuk geldi bize, şans şans!!!!!!!! kuzumun bütün masrafları çıktı...heyecandan kulaklarım çınlıyor inanın ki....
gerçekten bebekler kısmetiyle geliyormuş,inanın buna bakın. en yakın örnek benim iştee... bir yerden kapı kapanıyor ama bi taraftan açılıyor....çalışmıyorum diye çok üzülüyordüm bende bu sene...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ayy canım maşallah çok sevindim yaa allah hiç kapatmasın o kapıları inşallah

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295

Çok sevindim canım gerçekten çok,hemde çok.
Bende hamile olduğumu öğrendiğim gün yani 31.12.2010 günü ev kredim çıktı ev aldık.Yavrularımız uğur getirdi.

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
okuyamadım hikayelerinizi anneme gidicem daha ama gece veya yarın okurum... şu salya sümük modundan bi çıkayım.
parmak ucumda yürüyorum çocuk uyanmasın diye...naapiiim şimdiden uyusun diye çabalıyorum deli miyim neyim aaaaa:zonk::zonk::zonk::dill:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
bizim hikayede uzun yıllar önce başladı hani vardır ya ne onunla yaparsın nede onsuz bizimki tam böyleydi kaç kere ayrıldık hatırlamıyorum bile ama ayrılıklarımız öyle 1 hafta falan sürmezdi en kısası 5 ay......................

Şimdi neden ayrılırdık hiç hatırlamıyorum ama vardır ya kopamazsın çok kızarsın bazen nefret bile edersin ama görünce herşeyi unutursun bizim böyleydi inişli çıkışlı ama bilseydim evlenince eşimin bu kadar değişeceğini beni bu kadar sevdiğini önemsediği valla tanıştığımın 1. günüünde evlenirdim onunla, benim eşim sevgili olarak çok kötü ama inanılmaz feci, ama koca olarak dünyanın en harikası nasıl anlatsam size ya...

iyi onunla evlenmişim ve iyiki ondan oda benden hiç vazgeçmemiş, temmuzda 5 senelik evli olacağız 1 kere kavga ettik oda evliliğimizin ilk yıllarında bizim gibi çift düşünebiliyor musunuz:dill:

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177

cnm çokkkk sevindimmmm sizin ve aren in adına rabbim daha fazlasını versin inşallah güle güle harcayın

Bende hamile olduğumu öğrendiğim gün yani 31.12.2010 günü ev kredim çıktı ev aldık.Yavrularımız uğur getirdi.

maaşallah cnm inşallah bir an evvel biter krediniz güle güle oturun evinizde

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185

insan mucize gibi bakıyor koca karnına di miiii....
sewincim tarif edilemez inan bana... biz senelerdir ew kredisi ödüyoruz, ben işten çıkıncada zor oldu tabiii...hayat standardımız değişti resmen. neyseki ağustos 2012 de son taksit ve biz oğlumuzla güzel bir tatil yapıcaz inşallahhhhhh....

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
benim koca anneler konusunda oldukça hödük.onlara gelince para olmuyor hiç.istanbul da olcaz bu hafta sonu annesine gitcez gerek yok dedi kaynanamda çok bozulur bişe almazsak öle biridir kendisi.neyse ki çiçek falan alalım bari dedim.benim anneme de bişe yok ama inşallah haftaya yanlarına gitcem en büyük hediye ben olcam annem için :sirin:

hmm bu hafta kayınvalidendesin haftaya annecinin evinde çok güzel

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bizim hikayede uzun yıllar önce başladı hani vardır ya ne onunla yaparsın nede onsuz bizimki tam böyleydi kaç kere ayrıldık hatırlamıyorum bile ama ayrılıklarımız öyle 1 hafta falan sürmezdi en kısası 5 ay......................

Şimdi neden ayrılırdık hiç hatırlamıyorum ama vardır ya kopamazsın çok kızarsın bazen nefret bile edersin ama görünce herşeyi unutursun bizim böyleydi inişli çıkışlı ama bilseydim evlenince eşimin bu kadar değişeceğini beni bu kadar sevdiğini önemsediği valla tanıştığımın 1. günüünde evlenirdim onunla, benim eşim sevgili olarak çok kötü ama inanılmaz feci, ama koca olarak dünyanın en harikası nasıl anlatsam size ya...

iyi onunla evlenmişim ve iyiki ondan oda benden hiç vazgeçmemiş, temmuzda 5 senelik evli olacağız 1 kere kavga ettik oda evliliğimizin ilk yıllarında bizim gibi çift düşünebiliyor musunuz:dill:

biz de 1 kere ayrılmıştık eşimle, hayatımın en kötü 40 günü idi, hergün ağlardım. kimseyi yanaştırmadım yanıma. 8 eylül 2006da kavuştuk tekrar. 8 eylül hem hüzünlü hem anlamlıdır o sebeple.

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Ayy kızlaarrrr:zonk:
Ne atraksiyonlu yaşamışsınız,kızlarınız size çekmese bari :1:

Pempişkom çok sevindim canımmmmm..
Çok şanslıymış Aren paşa:panter:

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
ayy ne güzel sevda hikayesi dolmuş burası.hemencecik okuyorum hepiciiğini.
sevgi pıtırcıkalrı sizi sizi -hmm

esrant

Daimi Üye
Tepki
364

Eviniz hayırlı uğurlu olsun elmacımm:panter:

Düşünebiliyorum sizin gibi bir çift,çok da hoş oluyor :panter:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
eşim haaaaa, hahahahhahah, o allah bana acıdıda bu hallere geldi..
NEYSE DEVAMMM...

kaçtık istanbula halasına, hala şeker mi şeker, neyse onlarla oturduk onlar eşimin babasıyla konuşuyolar eşimin babası deliriyo..neyse annemler aramaya başlıyorlar filan.. neyse halsı kocası çocularını alıyo izmite barıştırmaya geliyo aynı gün...
aynı gün gitmeyin diyorum yok bişey olmaz diyo.. bizim aile doğulu bunlar rizeli,
hası sen ara annemi olan oldu ben onları izmire balayına gönderdim, barışalım biz geliyoruz evdemisiniz deeeee.
annem delleniyo iyice bağırıp çağırıp kapatıyo..
neyse sonrası biz izmite dönüyoruz hemen nikah işlemlerine başlıyoruz, babasının surat beş karış, ablaları kıl.. nikahtı şuydu buydu, aynı evde 1 aya yakın kaldık.
yok ayrı eve çıkıp ne yapacakmışız, yok düğünde takılan takılara babsına verecekmişiz, yok kredi çekip düğün yapacakmışız..
beni kaçırırken bin dil döken, herşey senin istediğin gibi olacak diyen eşim, babası ne derse ona boyun eğmeye başlıyo..
kaçtıktan 10 gün sonra yaşlı bi dede sayesinde ailemle barıştık.. babam çok sever dayanamaz bana zaten..
kredi çektik düğün için babasına verdik, çalışıyoruz düğün hazırlıklarıyla baba ilgilenecek, yedi paraların çoğunu..yarısını ben öderim dedi ödemedi,
beyaz eşya, mobilya dahil herşeyin taksitleri bizde, kredi bizde, bide düğünde ödenecekleri ödedmiş, düğünden sonra çıktı tabi hepsi..düğünden 1 gün önce altınları bana getir demiş eşime babası.. bende olmaz dedim, hayda kavgaaaaaa.zaten elimizde avucumuzda bişey kalmamış, ablası gelin çiçeği niye yok şundan alalım, şu kızın çiçeğini kullan filan dedi bide ona delirdim. ablasına dayanamdım kızdım.. gitmiş eşimi fitlemiş, bi kavgaaaaa..
düğün günü eşimle kavgalıyız zaten 1 hafta sırtını dönüp yatmış bana bi de düğün günü üzgün üzgün giydim gelinliği eee ablalarımıda üzmemek için bişi demiyorum..
uzun lafın kısası eşimi bu hale getirmem 2 senemi ve siyah saçlarımı aldı benden..
arada anlatmadığım öyle büyük , öyle acıklı şeyler var ki ağlarsınız diye yazmıyorum ....

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219

ayyy ne kadar güzel bi haber canım yaa inan çok sevindim hep böyle kısmetli olur inşallah arenimiz dediğin gibi bebekler kısmetiyle geliyo bizde bu sene memleketimize geldik hemde hiç ummadığımız bi zamanda ve herşey bi anda oldu bitti bebeğimizin uğuru diye düşünüyoruz

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
NEYSE DEVAMMM...

kaçtık istanbula halasına, hala şeker mi şeker, neyse onlarla oturduk onlar eşimin babasıyla konuşuyolar eşimin babası deliriyo..neyse annemler aramaya başlıyorlar filan.. neyse halsı kocası çocularını alıyo izmite barıştırmaya geliyo aynı gün...
aynı gün gitmeyin diyorum yok bişey olmaz diyo.. bizim aile doğulu bunlar rizeli,
hası sen ara annemi olan oldu ben onları izmire balayına gönderdim, barışalım biz geliyoruz evdemisiniz deeeee.
neyse sonrası biz izmite dönüyoruz hemen nikah işlemlerine başlıyoruz, babasının surat beş karış, ablaları kıl.. nikahtı şuydu buydu, aynı evde 1 aya yakın kaldık.
yok ayrı eve çıkıp ne yapacakmışız, yok düğünde takılan takılara babsına verecekmişiz, yok kredi çekip düğün yapacakmışız..
beni kaçırırken bin dil döken, herşey senin istediğin gibi olacak diyen eşim, babası ne derse ona boyun eğmeye başlıyo..
kaçtıktan 10 gün sonra yaşlı bi dede sayesinde ailemle barıştık.. babam çok sever dayanamaz bana zaten..
kredi çektik düğün için babasına verdik, çalışıyoruz düğün hazırlıklarıyla baba ilgilenecek, yedi paraların çoğunu..yarısını ben öderim dedi ödemedi,
beyaz eşya, mobilya dahil herşeyin taksitleri bizde, kredi bizde, bide düğünde ödenecekleri ödedmiş, düğünden sonra çıktı tabi hepsi..düğünden 1 gün önce altınları bana getir demiş eşime babası.. bende olmaz dedim, hayda kavgaaaaaa.zaten elimizde avucumuzda bişey kalmamış, ablası gelin çiçeği niye yok şundan alalım, şu kızın çiçeğini kullan filan dedi bide ona delirdim. ablasına dayanamdım kızdım.. gitmiş eşimi fitlemiş, bi kavgaaaaa..
düğün günü eşimle kavgalıyız zaten 1 hafta sırtını dönüp yatmış bana bi de düğün günü üzgün üzgün giydim gelinliği eee ablalarımıda üzmemek için bişi demiyorum..
uzun lafın kısası eşimi bu hale getirmem 2 senemi ve siyah saçlarımı aldı benden..
arada anlatmadığım öyle büyük , öyle acıklı şeyler var ki ağlarsınız diye yazmıyorum ....

canım canım canım, çok ağır geçen günlermiş belli. ama eşin de seni sevmiş ki senin istedigin gibi biri olmuış, seni sevmse sana saygısı olmasa yine de düzelmezdi inan bana. Allah şimdiki muyluluğunuzu daim etsin inşallah, bi daha hiç kavga gürült yüzü göstermesin.

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
NEYSE DEVAMMM...

canım yaa kıyamam sana :uzgun::uzgun::uzgun: insanlar neler yaşıyor.allah bundan sonra huzur mutluluk ve para versin inşallah gülaycım

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
kızlar benim eşimde ailede tek çocuk ama şöyle. annenin ve babanın 2. ewliliği. her ikisininde başka çocukları var. ama ortak tek çocuk eşim. okuyan ailede bir tek o. ama babası arıza. cimri mi cimri yok böyle bir adam dünyada. eşi benzeri yok gerçekten...paraları bankada istifler, ewde oturur kuru ekmek yer... hesap cüzdanını gördüm bayılıodum...
takı takacak diye adam bizim düğünümüze gelmedi...eşim nasıl boynu büküktü anlatamam...ama ahtım olsun o düğünün acısını onun parasıyla çıkartmayana pembe demesinler...75i devirdi adam, beklioruz bakalım elbet bizede bişiler düşer, o parayıda tatilde balayı yaparak kutlayacağım,yapamadığım o bayayını 40 yaşımdada olsam yapacağım!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar