2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
72
Günaydın tosunlar -ciko

Nasılsınız bakem :elis:

Ben dün kontrole gittim. Ultrasonda oğlumu göremedim , göstermediler, ama resmini verdiler mühtehcen yerinin:hihi:

400 gr olmuş fındık kurdum. Kan ve idrar verdim pzt. sonuçlarımı göstereceğiz.

Şimdilik bu kadar selam eder gözlerinizden öperim

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
İnanmıyorum harikasın sennn:1:
Hemen indiriyorum çokkkk teşekkürler

beğenmene sevindim esracım ben indirdim hepsini ama rapid verdiği için 2 günümü aldı hepsinin inmesi..hepsini inceleyemedim ama müzikler dışında videolarda var eğitici..işyerinde tüm gün dinlemeye başladm bile ben..

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
Günaydın tosunlar -ciko

Ben dün kontrole gittim. Ultrasonda oğlumu göremedim , göstermediler, ama resmini verdiler mühtehcen yerinin:hihi:

Ne güselllll:panter:400 gr da olmuş maşalah canım.Uyusunlar tepinsinlerde güle güle büyüsünler içimizde:panter::panter::panter:

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Günaydınnn güzellerrrr:utan::utan::utan::utan:

Günaydın tatlım,hoşgeldinn :panter:

Günaydın tosunlar -ciko

Ohhh ne güzel bir haberrr,maaşallahh oğlunaaa :1:

beğenmene sevindim esracım ben indirdim hepsini ama rapid verdiği için 2 günümü aldı hepsinin inmesi..hepsini inceleyemedim ama müzikler dışında videolarda var eğitici..işyerinde tüm gün dinlemeye başladm bile ben..

Hem de çok sevindim canım,olsun yavaş yavaş indiririm.
Ben zaten seviyordum klasik müzik,şimdi daha bi zevkle dinliyorum

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Günaydınnn güzellerrrr:utan::utan::utan::utan:
Günaydın Haticeciiiiim.
Günaydın tosunlar -ciko

Günaydın sana da canım, neden göremedin yaaaa, boyle gostermeyince doktorlar pek sinir oluyorum ben.

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
kızlar yaa ben dün doktordan eve geldim sütyenimin içi su gibi olmuştu var mı böyle bir vaka ile karşılaşan sizinde memişlerden su süt yada herhangi bir sıvı geldimi sadece benmiyim arızalı:ayk:

hmm yok şeker bende öyle bişey olmadı hiç:acep:doktorunu arayıp sor bence.için rahat eder en azından:panter:

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Sayın ilgili,

2011 eylül anneleri göbek show ve 2011 eylül bebeklerinin cicileri adlı topiğin aynı 2011 eylül annelerinin topiği gibi kapatılmasını rica eden sitenizden atılmış eski bir üyenizim.

Zaten yeni 2011 eylül annleri topiği açtınız bunlarıda yeni arkdaşlar açar, lütfen bu konu hakkında acil bilgi veriniz.

Mehtap

Eminim cevap vermemiştir dengesiz yöneticiler :ilknur:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Günaydın tosunlar -ciko

maşallah oğluşuna cnm kocaman olmuş allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip kısmet etsin-ciko

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Ya bu bizim şahikaya uyuz oldum, iki canlımışım beni üzmek istemiyormuş bende dedim sen kimsinki beni üzeceksin sıkıntı yapma beni kimse üzemez dedim.

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
selam kızlar ben geldim. radyologta ayrıntılı olarak baktı kızıma çok şükür iyimiş bi sorun yok. göğsümdeki kitleyede baktı iyi huyluya benziyo dedi takip yeterliymiş yani 3 ay sonra yine bakacak. kalp doktoruda kalbime baktı kapakçıklar falan iyimiş normal doğurabilirsin dedi:sok yada nasıl istersen dedi bende dedim ben sezeryan istiyorum ama en çok narkozdan korkuyorum narkozmu kaldı artık diyo belden bi iğne oldu bitti:hihi: allaha şükür bugünüde atlattım iyi haberlerle hepimiz iyi haberlerle gelelim buraya-ciko

Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım,maaşallah:sirin:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
BİZİM BURAYA YENİ BAŞLAYAN BİRİ İSMİNİ ŞAHİKA KOYDUM DİĞER YERDE ANLATMIŞTIM HATTA GÜLMÜŞTÜK ÇOK PARASI İLE İNSANLARI SÖVÜYOR DİYE :zonk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar