2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
3 tane ana kucağı alıcam.
1- iş yerine
2- kayınvalideme
3- ewimize:hihi: kaynanama diyorum şimdiden bak dedikodu proğramı sonra müge anlı falan yasak çocuğun yanında tüm gün çizgi film izleyeceksin

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
hatayda mı oturuyorsun, aysel taşer özel muayene mi, özel hastane mi?

şirinyerde doruk tıp merkezi canım..
hastane olarak diil ama doktor olarak çok memnunum ben hamilelik önceside ona gidiyodum hamile kalınca da memnun olduğumdan değiştiremedim..
sende mi izmirdesin yoksa?

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Bu arada kızlar ana kucağı demişken,
bu ana kucaklarını ne zaman kullanmaya başlarız sizce?
Bebek doğduğunda ilk günler ben hep odasında ya da bizim odamızda park yatağında olsun istemiyorum.
Mümkün olduğunca gündüzleri salonda dursun,misafir yokken tabii
anakucağında uyusun,uyandığında da onda oyalansın istiyorum.
Zaten ana kucakları da tam yatar şekilde olabiliyor.
Sanırım ilk günden itibaren kullanılabilir değil mi??

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
benim kardeşim bebekken reklamlar hastasıydı ozamanlar cd falan nerde video kasetine annem reklam çekmişti yemek yedirirken izletiyodu:1:

Tüm bebekler reklamları seviyor aslında,çok renkli hareketli olduklarından sanırım.
Ben gene de en azından evde olduğum zamanlarda tv açmama taraftarıyım.
Ama tabii başkaları varken ya da biz bir başka yerdeyken
bu kurala uyamayabiliriz..

Tepki
50
selamün aleyküm güzel annecikler hayırlı cumalar sonunda son sayfaya gelebıldık oku oku bıtmıyo anam ces çok geçmiş olsun özge senın bebeğinin resmıne baktım bacım eşimede gösterdım bişe anlamdım yada analdımmı omuydu neysem anlamaıdm kız o olamaz ya :1: melis sen atkı ör bacım bııtncede resmını koy

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
ben 19un içindeydim canım pır pırrrr bişiler duydum gibi oldu...inanamadım...ama 19 doldu tam o gün ve doğum günümün gecesiydi...3-4 tepik yedik ve hüngür hüngür ağladımmmmmmm.... işte bu diyosun yanii!! o gün bu gündür yaklaşık 10 gün oldu geçti iştee...durmuyoruz tam gaz, dahada kuvvetlenerek tepioruz annemizi....:gulbis:
19 dolunca mı hissettin ilk, iyi yine 1 haftam kalmış senin gibiyse benim oğluş..
kıpırdayınca tepikleri yiyince tam olarak hissederim artık hamile olduğumu dimi.

hoşbulduk su..aslında 20de falan hissediyodum ama emin olamıyodum mide hareketi mi bebiş mi diye...şimdi öyle rutinleştiki artık bebişi ayırtedebiliyorum..bazende şiddetli oluyo ilk kez bu sabah eşimde eliyle hissedebildi :sirin:
eşimde elini koyuyo kımıldamıyo bu ya diyip duruyo bende hazirana anca hissedersin sen demişitm, doğru dmeişim demek.
ne mutlu olmuştur eşin di mi.

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
kızlar yaa ben dün doktordan eve geldim sütyenimin içi su gibi olmuştu var mı böyle bir vaka ile karşılaşan sizinde memişlerden su süt yada herhangi bir sıvı geldimi sadece benmiyim arızalı:ayk:

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
selam kızlarr sabahtan pazara gittim yeni geldim ayyy pazar esnafının yüzüne öğürdümm beni asla unutmazlarr hep meyvaları kokladım sebzelere bakasım gelmedi okdr midemi bulandırdılarki ve çookkkk yoruldummm göbeğim çok acıdı poşetleri taşırkennn öldüm bittim yaa buarada kocaman göbeğim var ama insanlar bnm hamile olduğumu anlamıorlar sanırım hala gıcık oldum bu duruma yaa bizim ailenin sebzecisi gördü beni aa abla nerelerdeydin aylardır hastamısın dedi biraz rahatsızdım dedim aman maşallah toparlamışsıın herhalde kilo almışsın dedi öküzz ötesiiii

Melisim acep kıyafetlerinden falan mı belli olmuyor ki?
Ben de hala dışarda tam olarak yaşayamıyorum bu duyguyu.
Dar bir şey giydiğimde bakanlar oluyor azcık göbişime.
Biraz normalse üzerimdeki kıyafetim kimse tınlamıyor :ilknur::dill:

kızlaarr ben geldimmm :panter::panter: bebeğim gayet iyi kıpır kıpırdı hatta bir ara doktor şu an bize bakıyor dedi teyzelerine çoook selam söyledi 349 gram olmuş oğluşumm boyunu net ölçemedi ekrana sığmadığı için.20 hafta 4 güne uyumlu çıkıyor bütün organları.eylülün ortası gibi doğum olacak büyük ihtimalle.babasının özel isteğiyle çekilen pozu inşallah ekleyebilirim

inciii oğlum senin kızı öpüyormuş :verelini::verelini::verelini::verelini:

Ayy maaşallah canım kuzunaaa..
Oğlun incinin kızını,biz de oğlunu kocaman öpüyoruz:)

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kendimi yarışma programında hissettim ces..:hihi:
malum sitede dr.u konuşmuştuk sanırım..
izmire gelin geldim aslen çanakkaleliyim hatayda oturuyorum bornovada çalışıyorum elektrik mühendisiyim doktora şirinyerde aysel taşere gidiyorum doğum için aksilik olmazsa çınarlıyı düşünüyoruz
çınarlı iyi tabi canım, bol bol methediyolar. ben de ege saglik dusunuyorum. normal dogum 1150 sezaryen 1650 dediler. ben normak istiyorum inşallah olur normal dogumum.
Cess çok merak etmiştik seni,neyse ki daha iyisin şimdi.
Çok geçmiş olsun tekrar canım benim :panter:
Daha iyiyim Esracim cok sagol. boynum da gecerse 2 güne turrrrp gibi olurum.

selamün aleyküm güzel annecikler hayırlı cumalar sonunda son sayfaya gelebıldık oku oku bıtmıyo anam ces çok geçmiş olsun özge senın bebeğinin resmıne baktım bacım eşimede gösterdım bişe anlamdım yada analdımmı omuydu neysem anlamaıdm kız o olamaz ya :1: melis sen atkı ör bacım bııtncede resmını koy

Çok sagol canım geçicek inşallah tamamen yakında.

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
19 dolunca mı hissettin ilk, iyi yine 1 haftam kalmış senin gibiyse benim oğluş..
kıpırdayınca tepikleri yiyince tam olarak hissederim artık hamile olduğumu dimi.

eşimde elini koyuyo kımıldamıyo bu ya diyip duruyo bende hazirana anca hissedersin sen demişitm, doğru dmeişim demek.

bu sabah resmen havalara uçtu hatta rüya sandı uyku sersemi hissediyorum diye bağırdı :sirin:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185

eşler duyamaz daha...bizde sudan ötürü duyabiliyoruz...bazen lıkır lıkır döndüğünü bile anlıyorum ama babalar bunu anlayamaz...1 ay daha onlar için sanırım geçmesi lazım...6. ay sonunda 1 kiloya ulaşırı bebişler, o zaman tamamdır...

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
ay o hayatta olmaz arabesk dinletirler falan naparım müslümcü bir çocuk olur çıkar başıma. yada osmanla babaannesi oyun oynuyo ya öyle yapsınlar alayım oyunca oynasınlar:hihi:

Haklısın en güzeli oyun oynamaları :cee

kızlar müzik demişken ben bu cd serisini d&r da görmüştüm ve epey pahalıydı..sonra şu linkte aynı müzikleri buldum faydalanmak isterseniz link aşağıda..

İnanmıyorum harikasın sennn:1:
Hemen indiriyorum çokkkk teşekkürler

kızlar yaa ben dün doktordan eve geldim sütyenimin içi su gibi olmuştu var mı böyle bir vaka ile karşılaşan sizinde memişlerden su süt yada herhangi bir sıvı geldimi sadece benmiyim arızalı:ayk:

Hımm bilmiyorum ki canım,bende hiç olmadı :acep:

çınarlı iyi tabi canım, bol bol methediyolar. ben de ege saglik dusunuyorum. normal dogum 1150 sezaryen 1650 dediler. ben normak istiyorum inşallah olur normal dogumum.

Daha iyiyim Esracim cok sagol. boynum da gecerse 2 güne turrrrp gibi olurum.

Çok sagol canım geçicek inşallah tamamen yakında.

Aman geçsin bir an önce canım,tekrar geçmişler olsun:sirin:

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
eşler duyamaz daha...bizde sudan ötürü duyabiliyoruz...bazen lıkır lıkır döndüğünü bile anlıyorum ama babalar bunu anlayamaz...1 ay daha onlar için sanırım geçmesi lazım...6. ay sonunda 1 kiloya ulaşırı bebişler, o zaman tamamdır...

bizimki bu sabah çok hareketliydi pembe..
eşimin duyduğundan eminim çünkü ben söylemeden tepki verdi her tepinmesinde bebişimin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar