oyy masallh oglumuzaa yaa neguzel pozda wermısss canımmmkızlaarr ben geldimmmbebeğim gayet iyi kıpır kıpırdı hatta bir ara doktor şu an bize bakıyor dedi teyzelerine çoook selam söyledi 349 gram olmuş oğluşumm boyunu net ölçemedi ekrana sığmadığı için.20 hafta 4 güne uyumlu çıkıyor bütün organları.eylülün ortası gibi doğum olacak büyük ihtimalle.babasının özel isteğiyle çekilen pozu inşallah ekleyebilirim
inciii oğlum senin kızı öpüyormuş :verelini::verelini::verelini::verelini:
selam kızlarr sabahtan pazara gittim yeni geldim ayyy pazar esnafının yüzüne öğürdümm beni asla unutmazlarr hep meyvaları kokladım sebzelere bakasım gelmedi okdr midemi bulandırdılarki ve çookkkk yoruldummm göbeğim çok acıdı poşetleri taşırkennn öldüm bittim yaa buarada kocaman göbeğim var ama insanlar bnm hamile olduğumu anlamıorlar sanırım hala gıcık oldum bu duruma yaa bizim ailenin sebzecisi gördü beni aa abla nerelerdeydin aylardır hastamısın dedi biraz rahatsızdım dedim aman maşallah toparlamışsıın herhalde kilo almışsın dedi öküzz ötesiiii
ya arabyala gidioruz normalde vın vın ama evim 4. kat biranda çıkıyım bitsind dedim salaklık ettim göbeğimin içinde biryer yırtılmış gibi acıor anlatabildimmi
ama bnm cidden hamile olduumu anlamıorlar ve bak elvin gördü pazar günü beni dün gecede damla kameradan gördü bildiğin kocaman bir göbeğim var bunu hep takıorum ya kafama zaten bişi yaşayayım ya hamileyim diye bir ayrıcalık göreyim istiorumm
hosgeldın canımm ama bı fıkrım yok yaselam kızlar ne var ne yok ay iyice boşladım buraları yaaa ama okuldan gelınce şaftım kayıyo:deli::deli::deli: böyle oluyom iyice ya ben bu siteden maıl almak ıstemıyorum dıyom hala gelıyo msj nası değiştircem bılen varmı
anammm, 100 oldu, hani kalbim??????????
profilselam kızlar ne var ne yok ay iyice boşladım buraları yaaa ama okuldan gelınce şaftım kayıyo:deli::deli::deli: böyle oluyom iyice ya ben bu siteden maıl almak ıstemıyorum dıyom hala gelıyo msj nası değiştircem bılen varmı
ya ne bileyim, 100 olunca kalp veriyo sandımdı, neyse vermesin bakalım ben almasını bilirimhosgeldın canımm ama bı fıkrım yok ya
ayyyyyyy saadett herzamnkı gıbı cok hossunn:nanik::nanik::nanik:
ıyı canım ya
bende sabah gttım saglıkocagına aşı oldum bırazcık agrım war
oglumun kalp atıslarını dınledık babasıyla superdı yaaa ıcımde kı canın sesını duymak oyle ıstee
orkan paşa nasıllarr.onur nasıl ulasmısmı gorstunmu
slm kıslaar bis geldik kızımın hepinize selamı vardı. facede yazdım diye bir daha yazmıyorum..aşımızı da olduk.. kilo almam da çok güsel yani benimkide iyiymiş.. 70le tamamlarsın dedi dr.um sevindiimm:1:
hoşgeldin özlem gözünaydın. ben daha olmadım aşıyı ağrı oluyor mu
slm kıslaar bis geldik kızımın hepinize selamı vardı. facede yazdım diye bir daha yazmıyorum..aşımızı da olduk.. kilo almam da çok güsel yani benimkide iyiymiş.. 70le tamamlarsın dedi dr.um sevindiimm:1:
iyi akşamlar kızlar ben geldim bi geçmişe bakayım:sirin:
hoşgeldiniz kızlarrr öslemim maşallah bebişineee
damlacım Allah kavuştursun tekrar. orkanı da görmüşsün her şey yolundaymış maşallah tatlıyı da tamamen mi kestin bu arada
sağol bitanem çok şükür yolunda herşey tamamen kesemedim arada atıştırıyorum ama evde var diye böyle oluyo bitsin eve tatlı almıcam artık:uzgun:damlacım Allah kavuştursun tekrar. orkanı da görmüşsün her şey yolundaymış maşallah tatlıyı da tamamen mi kestin bu arada
damalcım Allah kavuştursun tatlıyı neden kes dediki doktorys:
sağol bitanem çok şükür yolunda herşey tamamen kesemedim arada atıştırıyorum ama evde var diye böyle oluyo bitsin eve tatlı almıcam artık:uzgun:
sağol canım..amniyo sıvım artmış biraz dikkat et, tatlıyı kes dedi doktor o yüzden kesmeye çalışıyorum canım..