2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceygul

Üye
Tepki
45
selam kızlar ne var ne yok ay iyice boşladım buraları yaaa ama okuldan gelınce şaftım kayıyo:deli::deli::deli: böyle oluyom iyice ya ben bu siteden maıl almak ıstemıyorum dıyom hala gelıyo msj nası değiştircem bılen varmı

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
kızlaarr ben geldimmm :panter::panter: bebeğim gayet iyi kıpır kıpırdı hatta bir ara doktor şu an bize bakıyor dedi teyzelerine çoook selam söyledi 349 gram olmuş oğluşumm boyunu net ölçemedi ekrana sığmadığı için.20 hafta 4 güne uyumlu çıkıyor bütün organları.eylülün ortası gibi doğum olacak büyük ihtimalle.babasının özel isteğiyle çekilen pozu inşallah ekleyebilirim

inciii oğlum senin kızı öpüyormuş :verelini::verelini::verelini::verelini:
oyy masallh oglumuzaa yaa neguzel pozda wermısss canımmm
selam kızlarr sabahtan pazara gittim yeni geldim ayyy pazar esnafının yüzüne öğürdümm beni asla unutmazlarr hep meyvaları kokladım sebzelere bakasım gelmedi okdr midemi bulandırdılarki ve çookkkk yoruldummm göbeğim çok acıdı poşetleri taşırkennn öldüm bittim yaa buarada kocaman göbeğim var ama insanlar bnm hamile olduğumu anlamıorlar sanırım hala gıcık oldum bu duruma yaa bizim ailenin sebzecisi gördü beni aa abla nerelerdeydin aylardır hastamısın dedi biraz rahatsızdım dedim aman maşallah toparlamışsıın herhalde kilo almışsın dedi öküzz ötesiiii

ya arabyala gidioruz normalde vın vın ama evim 4. kat biranda çıkıyım bitsind dedim salaklık ettim göbeğimin içinde biryer yırtılmış gibi acıor anlatabildimmi

ama bnm cidden hamile olduumu anlamıorlar ve bak elvin gördü pazar günü beni dün gecede damla kameradan gördü bildiğin kocaman bir göbeğim var bunu hep takıorum ya kafama zaten bişi yaşayayım ya hamileyim diye bir ayrıcalık göreyim istiorumm

melısım pazarcı okuzmus yanı
ama basta benıde anlamıyolardı bugun esımın parmagı yara dıye hastaneye gttıkk gırıste kadın hemen dedı hangı bolum kadın dogummu
resmen mutlu oldummm yaaa-rgulu
ama gıydıgım kıyafet sayesınde oldun belden otrtma gogusten asgısı pılelıydıı

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
selam kızlar ne var ne yok ay iyice boşladım buraları yaaa ama okuldan gelınce şaftım kayıyo:deli::deli::deli: böyle oluyom iyice ya ben bu siteden maıl almak ıstemıyorum dıyom hala gelıyo msj nası değiştircem bılen varmı
hosgeldın canımm ama bı fıkrım yok ya
anammm, 100 oldu, hani kalbim??????????

ayyyyyyy saadett herzamnkı gıbı cok hossunn:nanik::nanik::nanik:

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
ayarları değiştir
sonrasında siteden email almak istiyorumun işaretini kaldır, sanırım böyle olmalı
E-Posta & Özel Mesaj Seçenekleri E-Posta AlımıSite Yönetimi zaman zaman forumla ilgili gelişmeleri size ulaştırmak isteyebilir.

Eğer bu tür mesajlar almak istemezseniz alttaki tik'i kaldırabilirsiniz. Site Yönetimi Bana E-Posta Gönderebilsin

Tepki
50
ay kızlar o ceyda mı ne haltsa ay anam uşak boğuldu çocuk yoğun bakımdan yenı çıktı evde otursaan soğukta uşağı üşütecek gerçi öyle sarmışkı boğacak biri ona dese evınde otursun :1: melis pazarcı öküz ay kız sen benı öldürrüüsn hee iyileştin sende durmuyon hee nazar olucan bacım:cokkomik:

ceygul

Üye
Tepki
45
valla hiçbişey istemiyorum dedım bakalım hala gelcekmı:cokkomik::cokkomik: ay neguzel herkes doktora gitmiş ya maşallh bebişlerimize bende bu cumartesi gitcem çok özledim bı bakayım büyümüşmü sıpam:cicibebek::cicibebek::cicibebek:

oslemim35

Aktif Üye
Tepki
77
slm kıslaar bis geldik kızımın hepinize selamı vardı. facede yazdım diye bir daha yazmıyorum..aşımızı da olduk.. kilo almam da çok güsel yani benimkide iyiymiş.. 70le tamamlarsın dedi dr.um sevindiimm:1:

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
ıyı canım ya
bende sabah gttım saglıkocagına aşı oldum bırazcık agrım war
oglumun kalp atıslarını dınledık babasıyla superdı yaaa ıcımde kı canın sesını duymak oyle ıstee
orkan paşa nasıllarr.onur nasıl ulasmısmı gorstunmu

geçmiş olsun canım bende pazartesi günü oldum geçti artık acısı..
Orkancım maşallah iyi kocacımdan da haber alıyorum sağ salim vardı gemisine.. Yine gün saymalara başladık Meryemcim anlayacağın..

derus

Aktif Üye
Tepki
123
slm kıslaar bis geldik kızımın hepinize selamı vardı. facede yazdım diye bir daha yazmıyorum..aşımızı da olduk.. kilo almam da çok güsel yani benimkide iyiymiş.. 70le tamamlarsın dedi dr.um sevindiimm:1:

hoşgeldin özlem gözünaydın. ben daha olmadım aşıyı ağrı oluyor mu

derus

Aktif Üye
Tepki
123
damlacım Allah kavuştursun tekrar. orkanı da görmüşsün her şey yolundaymış maşallah tatlıyı da tamamen mi kestin bu arada

ceygul

Üye
Tepki
45

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
damlacım Allah kavuştursun tekrar. orkanı da görmüşsün her şey yolundaymış maşallah tatlıyı da tamamen mi kestin bu arada
sağol bitanem çok şükür yolunda herşey tamamen kesemedim arada atıştırıyorum ama evde var diye böyle oluyo bitsin eve tatlı almıcam artık:uzgun:

damalcım Allah kavuştursun tatlıyı neden kes dediki doktor :eek:ys:

sağol canım..amniyo sıvım artmış biraz dikkat et, tatlıyı kes dedi doktor o yüzden kesmeye çalışıyorum canım..

ceygul

Üye
Tepki
45
sağol bitanem çok şükür yolunda herşey tamamen kesemedim arada atıştırıyorum ama evde var diye böyle oluyo bitsin eve tatlı almıcam artık:uzgun:

sağol canım..amniyo sıvım artmış biraz dikkat et, tatlıyı kes dedi doktor o yüzden kesmeye çalışıyorum canım..

hmm anladım canım bu sıvının azıda çoğuda zarar ozaman ilginçmiş daha neler öğrencez acep:acep::acep::acep:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar