karanfilimm
Aktif Üye
damla nasılsın canımm
melıss basladınmı atkı ormeyee:nanik:
deli dicem değil.. yani galiba:sok:sok:sok:sok:sok
one ya çocuk nefes alamıcak:sok
erken doğurmuştu, nazardan korkuyormuş, foto çekilsin istemiyormuş falan, ben olsam asla yapamam, nefes alamaz diye korkarım bideeee hareket edemicek yaaaanaammm napmış bu kadın yaa ay çok fazla sarmalamış tamam bebek rahat ediyo anne göğsünde ama bu fazla sıkmış sanki bana bakarken fenalık geldi offf
ama bu tipleri çok tehlikeli yaaaaa.... ben cesaret edemem açıkçası.. benimkinin dikkat edersen, altı kalıp şeklinde... arkadaşım kullandıda gayet rahat iyi biliorummmm
sanırım öyle yapmış melisbu ne beee ohaaa alıp geri soksaymışş çocuğuu ayyy içim fena oldu ya
damla nasılsın canımm
damla nasılsın canımm
kuzuuuuummm iyiyim bebişim dışarda işlerim vardı sabahtan onları hallettim şimdi oturuyorum evde..Sen napıyosun oğluşumuz nasıl?
ben başlamayı bilmiorum yenge başlıcak ben örücem ben sadece bitirmeyi biliorum ayy benden karı olmaz yaa
kızlar öperim hepinizi gidimm işleri halledeyim admacağız hazır sofraya otursun gelirim akşam onun tırtlar vadisi var nasıl olsa
bir arkadaşımın yeni doğan kızı (5-6ay oldu), fön makinası çalışınca uyuyormuş. ilk duydum şok olmuştum valla, geçen nette gezinirken öğrendim ki bebek anne karnındayken içeride olan sesle fön mak. sesi aynıymış. bebek doğduktan sonra bu sesi duyunca rahatlıyormuş, bütün beekler böle fantazi sahibi değildir umarım...
sofraya fazladan tabak koy, gelecez bizde oğluşumlaben başlamayı bilmiorum yenge başlıcak ben örücem ben sadece bitirmeyi biliorum ayy benden karı olmaz yaa
kızlar öperim hepinizi gidimm işleri halledeyim admacağız hazır sofraya otursun gelirim akşam onun tırtlar vadisi var nasıl olsa
he işte, sitede onuda diyodu. umarım böle uğraştırmazlarcanım benım kardesmde elektrık supurgesı acılınca uyuyrdu
annem onun acar uyutr ısını yapardııı-rgulu
ama bu tipleri çok tehlikeli yaaaaa.... ben cesaret edemem açıkçası.. benimkinin dikkat edersen, altı kalıp şeklinde... arkadaşım kullandıda gayet rahat iyi biliorummmm
he işte, sitede onuda diyodu. umarım böle uğraştırmazlar