2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
selam kızlar ben geldim. radyologta ayrıntılı olarak baktı kızıma çok şükür iyimiş bi sorun yok. göğsümdeki kitleyede baktı iyi huyluya benziyo dedi takip yeterliymiş yani 3 ay sonra yine bakacak. kalp doktoruda kalbime baktı kapakçıklar falan iyimiş normal doğurabilirsin dedi:sok yada nasıl istersen dedi bende dedim ben sezeryan istiyorum ama en çok narkozdan korkuyorum narkozmu kaldı artık diyo belden bi iğne oldu bitti:hihi: allaha şükür bugünüde atlattım iyi haberlerle hepimiz iyi haberlerle gelelim buraya-ciko
çok şükür esraa çok sevindim deeee sen beni genel anestezidee yalnızmı bırakcan yaaaaaaaa:ilknur: yaptırabilcekmisin belden iğneyii

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
selam kızlar ben geldim. radyologta ayrıntılı olarak baktı kızıma çok şükür iyimiş bi sorun yok. göğsümdeki kitleyede baktı iyi huyluya benziyo dedi takip yeterliymiş yani 3 ay sonra yine bakacak. kalp doktoruda kalbime baktı kapakçıklar falan iyimiş normal doğurabilirsin dedi:sok yada nasıl istersen dedi bende dedim ben sezeryan istiyorum ama en çok narkozdan korkuyorum narkozmu kaldı artık diyo belden bi iğne oldu bitti:hihi: allaha şükür bugünüde atlattım iyi haberlerle hepimiz iyi haberlerle gelelim buraya-ciko

gözünaydın esra, haberlerin çok iyi...

damlaaaa, allah kavuştursun

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400

gözünüz aydın canım haberler çok güzel:teytey: çok sevindim :sirin:

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
selam kızlar ben geldım....
bugun saglık ocagında aşımızı olduk
weee oglusumun kalp atıslarını dınledım cok guzeldııı
sızler nasılsınz

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247

esracıgım gozun aydın canımmmm

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
kızlaaarrrr
rüyamda evleniyordum, hemde kocamlan, 2. evliligim olacakmış, ilk gelinliğim duruyormuş, annem(kayınvalidem) diyoki onu giy, güzelmiş diyo, bende yok diyorum içine sığmam, düz beyaz bişiiler giyecem diyorum ve kuafördeyim, kaş bıyık operasyonu yapıp hazırlanacam falan derken saat çaldı uyandım.... heeee, bu arada kocamla beraber aynı evde kalıyormuşuz, benim babam bize imam nikahı kıydıracakmış, çocuuumda olacak falan, nasıl bu zamana kadar anlayış gösterdi babam deyip durdum....
sizce anlamı nedir bunun???
sakın totomun açıkta kaldııııını sölemeyin :))))))

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
selam kızlar ben geldım....
bugun saglık ocagında aşımızı olduk
weee oglusumun kalp atıslarını dınledım cok guzeldııı
sızler nasılsınz
ne mutlu sana, bende uğradım sağlık ocağına ama aklıma gelmedi kalp atışını dinşemek :((( işim aceleydide :p

kızlar ben bundan alıcammmmmm 5 ay çok rahat taşırım oğlumu sanırımmmmmmm

pembeee, ceyda düvenciyi gördünmü resmini, gazetede gördüm nette, kanguru gibi olmuş, sarmış sarmalamış bebeği göğsüne hiç bişiiiii görünmüyo, nassı öle geziyo anlamadım valla

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
ne mutlu sana, bende uğradım sağlık ocağına ama aklıma gelmedi kalp atışını dinşemek :((( işim aceleydide :p

pembeee, ceyda düvenciyi gördünmü resmini, gazetede gördüm nette, kanguru gibi olmuş, sarmış sarmalamış bebeği göğsüne hiç bişiiiii görünmüyo, nassı öle geziyo anlamadım valla

görmedim yaaaaa....buna benzermiydi kangurusu??????

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247

ya canım dr kendısı ıstedı yoksa benmde aklıma gelmzdı ama muthıs yaa ben bıraz heyecanlandım oglumun kalp atısı arttı bı anda:sirin:
ımm senın ruya gelınce walla baska yorum yapamayacagım totodan baska:zuzu:
yadaaaaa koca hasterı guzelımm:nanik:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
kızlaaarrrr
rüyamda evleniyordum, hemde kocamlan, 2. evliligim olacakmış, ilk gelinliğim duruyormuş, annem(kayınvalidem) diyoki onu giy, güzelmiş diyo, bende yok diyorum içine sığmam, düz beyaz bişiiler giyecem diyorum ve kuafördeyim, kaş bıyık operasyonu yapıp hazırlanacam falan derken saat çaldı uyandım.... heeee, bu arada kocamla beraber aynı evde kalıyormuşuz, benim babam bize imam nikahı kıydıracakmış, çocuuumda olacak falan, nasıl bu zamana kadar anlayış gösterdi babam deyip durdum....
sizce anlamı nedir bunun???
sakın totomun açıkta kaldııııını sölemeyin :))))))
ahahah başka ne dicemki yaaaaa :sila:

kızlar ben bundan alıcammmmmm 5 ay çok rahat taşırım oğlumu sanırımmmmmmm

güzelmiş bu ama fotolarda şeyi anlamadım 2. fotoda ki çanta gibi nasıl olmuşş öle yaa

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
ya canım dr kendısı ıstedı yoksa benmde aklıma gelmzdı ama muthıs yaa ben bıraz heyecanlandım oglumun kalp atısı arttı bı anda:sirin:
ımm senın ruya gelınce walla baska yorum yapamayacagım totodan baska:zuzu:
yadaaaaa koca hasterı guzelımm:nanik:
sanırım doğru -rgulu

görmedim yaaaaa....buna benzermiydi kangurusu??????

yookk, kadın resmen sarmış ya

ahahah başka ne dicemki yaaaaa :sila:

güzelmiş bu ama fotolarda şeyi anlamadım 2. fotoda ki çanta gibi nasıl olmuşş öle yaa
:))))))))))))))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar