2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
kızlar doğum fotoğrafçısı tutmayı düşüneniz varmı?
valla ben genel anestezi istediğim içn mantığı yok birde ben bebeğimi akpak görmek istiorum o şekilde fotoları olsun istemiorum ama bu bnm görüşüm böllede gıcık bir insanım işte buarad senin düğün fotolarına baktımda müthişlerrr süper bri yerle çalışmışsın
melis söyledim ya sana e bebekten aldım jokerde de e bebekte de aynı kampanya var diye..Şaşkın mısın kızım sen?

yaa ama 100 tl ye 20 tl idi jokerde ebebektede öle demiştim esranın dediği 250 ye 50 tl ben 279 luk yatağa 40 kazandım ebebkteki kampanyada 50 tl kazanabilecekmişim

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
valla ben genel anestezi istediğim içn mantığı yok birde ben bebeğimi akpak görmek istiorum o şekilde fotoları olsun istemiorum ama bu bnm görüşüm böllede gıcık bir insanım işte buarad senin düğün fotolarına baktımda müthişlerrr süper bri yerle çalışmışsın

yaa ama 100 tl ye 20 tl idi jokerde ebebektede öle demiştim esranın dediği 250 ye 50 tl ben 279 luk yatağa 40 kazandım ebebkteki kampanyada 50 tl kazanabilecekmişim

melis bu hediye çeki olayında kafama bir şey takıldı. diyelim 750 liralık alışveriş yaptın üç tane mi çek veriliyor yoksa 250yi geçen her alışverişe bir tane mi

eb_has

Aktif Üye
Tepki
62

çok sağol melisciğim gerçektende profesyoneldilerr halada görüşürüm kendileriyle...ama doğum çekmiyolar..meliscim doğmadan önce seni eşini çekiyolar,doğum anından bir iki tane ve sonra bebişin misler gibi olur istersen ben gelip çekiyim bişeyler kaptım sanırsam kendimide mi çeksem ne elimde fotoğraf mak. ve doğum yapan ben-rgulu-rgulu

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
bende çok istiyorum ama korkuyorumda batıl inançlıyım biraz..eğer bişey olursa doğumda diye :eek:ys::eek:ys:bilmiyorum...
saçmalama öle şeyler düşünmek yokkk
melis bu hediye çeki olayında kafama bir şey takıldı. diyelim 750 liralık alışveriş yaptın üç tane mi çek veriliyor yoksa 250yi geçen her alışverişe bir tane mi
jokerde bir karta yüklüorlar eminecim her 100 tl ye 20 tl yani sen kasada ödeme yaparken kartını hazırlıorlar ona yanlış hesaplamıorsam 750 tl lik alışverişte 140 tl para kazanıorsun
çok sağol melisciğim gerçektende profesyoneldilerr halada görüşürüm kendileriyle...ama doğum çekmiyolar..meliscim doğmadan önce seni eşini çekiyolar,doğum anından bir iki tane ve sonra bebişin misler gibi olur istersen ben gelip çekiyim bişeyler kaptım sanırsam kendimide mi çeksem ne elimde fotoğraf mak. ve doğum yapan ben-rgulu-rgulu

yaa bende iyi bir makina istiorum kendi foto makinamdan memnun deilim öle birilerinden rica ederek halletmek istiorum olayı

kimono

Aktif Üye
Tepki
93

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
kızlarr oğluşumu göstermemiştim bakın bakalım yumuk suratlıma...

Ekli dosyalar

• 20110502171947312.jpg
    20110502171947312.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 94

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
teşekkürler ben de araba bakıyorum da öyleyse ebebekten bakıyım

bende arabasıyla park yatagını aldım e bebekten. 450 lira çek verdiler onunla da mama sandalyesi/ana kucağı, şampuanları,oyun halısını falan aldım ekonomik oluyor canım düşünüyorsan kaçırma..

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
cümleten selam kızlar.anam saat 3 te bıraktım burayı ne yazmışsınız yaw.yarıya kadar geldim oku oku takatım kalmadı bıraktım bende.valla saniye saniye takip gerekiyo haaa.damlacım evet oğlun babsına benziyi valla.benim kızı da babasına benzetmiştik hahah çok komikti ama.daha cinsiyet belli diildi o zman kesin erkek dedim yani.ama kız çıktı.

melis kadın nerelerdesin yaf:bebecik:bebecik

eb_has

Aktif Üye
Tepki
62
bende arabasıyla park yatagını aldım e bebekten. 450 lira çek verdiler onunla da mama sandalyesi/ana kucağı, şampuanları,oyun halısını falan aldım ekonomik oluyor canım düşünüyorsan kaçırma..

internettenmi alışverş yaptınız yoksa mağazadan mı galiba viaportta varmış ebebeğin mağazası...

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
çok tatlı maşallah benim kızımda bifotocuk verseydi ne olurdu sanki:sinifsinif:

damlaaaa bu çok şeker ya yerim ben bunu nasıl da yüz hatları belirgin böle maşallah

sağolun kızlar kimseye benzemiyo bu çocuk..Ebru bizde çok uğraştık fotoyu yakalamak için doktor dürtüyo ben öksürüyorum en son bunu yakaladık..Yoksa eliyle kapatmıştı yüzünü sıpacık..

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
ya bu arada selma buraya üye olmadımı.ses çıkmıyo dünürden.faceten mesaj attım.ben hiç görmedim burda.:acep:

eb_has

Aktif Üye
Tepki
62
sağolun kızlar kimseye benzemiyo bu çocuk..Ebru bizde çok uğraştık fotoyu yakalamak için doktor dürtüyo ben öksürüyorum en son bunu yakaladık..Yoksa eliyle kapatmıştı yüzünü sıpacık..

benim bi takla atmadığım kalmıştı ama banamısın demedi inatçı kızım artık kime çektiyse:2::2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar