2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
hissettim hissettimmm çok net bi şekilde ilkkez hissettim ben de bebeğimin hareketlerini 3 kez hemdee:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa
harika bi duyguymuş buu-hmm-hmm-hmm

bu arada baya bi çalıştım bugün:zonk: çok yoruldumm:zonk: daha yemek yapıcam:bayil::bayil: sonra daaa daha cinsiyeti belli olmadan kız olursa bu ayakkabıları kesin alıcam dediğim bi ayakkabı vardı bu akşam onları almaya gidicez:1::1::1:

Tepki
21
kızlar biz çıkıyoruz. babamız gelecek birazdan. üstüne babamızın doğum günü azıcık süslendik ana kız bekliyoruz gelsin diye. bi yemek yeriz dışarda geliriz. öpüyoruz sizi ve bıdışları :sila:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
canım kaç kez konuştum,baktık olmuyo araya birilerini soktuk,doktorlarla konuşturdum adam nuh diyor peygamber demiyor yola çıkması sakıncalı diye rapor almayı düşündüm evet iyi olur seni 2 yere görevlendirebilirim böylece dedi onuda kendine çevirdi anlıycağın...bir keresinde hiç unutmam ilk aylarda mide bulantsından uyuyamadım diye sabah 1 saat müsade istedim kapıma dayandı hadi seni bekliyoruz köye gidilecek diye,elim kesildi aradım bişe olmaz.kan akması iyidir dedi böyle bir insandan ne beklersin ki...ne diyeyim Allaha havale ettim,en güzel cezayı o versin ona....
canım çok üzüldüm ya sana yaşattıklarına :uzgun: en iyisi allaha havale etmek :uzgun:
hissettim hissettimmm çok net bi şekilde ilkkez hissettim ben de bebeğimin hareketlerini 3 kez hemdee:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa

bu arada baya bi çalıştım bugün:zonk: çok yoruldumm:zonk: daha yemek yapıcam:bayil::bayil: sonra daaa daha cinsiyeti belli olmadan kız olursa bu ayakkabıları kesin alıcam dediğim bi ayakkabı vardı bu akşam onları almaya gidicez:1::1::1:

canımmm gelinim oynak olacak demekki :sila::sila::sila::sila::sila::sila::dill:

kimono

Aktif Üye
Tepki
93

çok sevindim adına :sila::sila:

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
canım çok üzüldüm ya sana yaşattıklarına :uzgun: en iyisi allaha havale etmek :uzgun:

canımmm gelinim oynak olacak demekki :sila::sila::sila::sila::sila::sila::dill:

:cokkomik:bikez oldu daha 3 kez üstüste ama:hihi: başı falandı heralde tekme gibi hissettim:hihi: daha yok bakalım bekliyorum:1::1:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185

daha dur bak bir hafta sonra o kadar fazlalaşacak ki... yattığın yerde ahaa ne oluyo demeye başlıcaksın...çook çok hızlı büyüyorlarrrrr...benimki 24 saat kesintisiz canlı yayında vallaaaaannesinin minik kuzusuuuu ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar