linki veremiyooommmmm, direkt ticker oluyor((
canım bb kodu yukarıdaki gibi ama hepsini kopyalayınca olmuyor
linki veremiyooommmmm, direkt ticker oluyor((
oldu galiba
alla allaaa, yeniden dene, bi problem olmalı yaparken...canım bb kodu yukarıdaki gibi ama hepsini kopyalayınca olmuyor
kızım sende oğlun için geliyorum ben oğlumu kimselere vermem hıhıhıhıhkızzz benim oğluşum içinmi geliceksin yoksa gelinimemi sulanıyorsun:zopa::zopa::zopa::zopa:
güzel olur beğendimKızlar Oğlumuzun adı kısmet olur ise TALHA RÜZGAR olacak babası istedi bende çok beğendim anlamıda çok güzel. Birde babası kimsey söyleme dedi süpriz olsun herese tek siz biliyorsunuz
hoşgeldin canım hayırlı olsun kızınpaulsu bea of ya ıyıkı buldum sızı kaç gundur canım sıkıldı kızım olucak nasıbse merve olucak ısmı nıkımı kabul etmedı bende mervecık yazdım -ciko
yawww halbuki iyi kızım sevilemedim lennnnnnnnnnn:gul::gul::gul::gul::gul:
özgeeemmm kötü bi düşüncesi yoktur meloşumuzunnn öle tahmin ediyorumm
gelin tabi hepberaber
hoşgeldin tatlımvayy be, öyle bi google 2011 eylül anneleri yazmıştım, meğerse bütün kızlar buraya toplanmış, çokk sevindim akşam akşammm
sen de hoşgeldinişteee bende geldiiiimşükür kavuşturanaaaa
ah ahh ahh bizde seni hanım bilirdiktee gerçi ben bu espriyi meloşa yapim daha eğlenceli olurr
gelmesin cnmm malummm 1. evlilik yıl dönümlerii
maşallah diyelim ozaman güle güle kullan çok şık ve kullanışlı
sendemi yeni evlilerdensinnnn bens enide 2 3 yıllık sanıorum
https://www.hanimefendi.com/sitemiz...gebelik-ve-kilo-cizelgesi-eklenme-islemi.html
kızlar ben burdan yapmaya çalışıyorum ama beceremedim yardım edebilirmisiniz? eski çizelgemin aynısını yapçam yine ama olmuyor:uzgun:
kızım sende oğlun için geliyorum ben oğlumu kimselere vermem hıhıhıhıh
güzel olur beğendim
hoşgeldin canım hayırlı olsun kızın
yawww halbuki iyi kızım sevilemedim lennnnnnnnnnn
hoşgeldin tatlım
sen de hoşgeldin
yap yap tabi melisim bekliyorum
neden olmuyor acaba ya :s biz incinin anlattığı gibi yapmıştk aynı site değilmi acaba
ay bebek eşyalarına bakarken idil bebe de takıldım linki vereyim bakın. şimdiden bayramlık bakmaya başladım oğlumaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
canımmmm ben seni çoooooooook seviyorummm :dans:dans:dans:dans
incinin verdiği link bende açılmıyor cnm başka yerden yapmaya uğraşıyorum
günaydın hanımefendiler
işlerim yoğun bugün fazla yazmayın olur mu?
bak yazarsanız ayten diyorum başka bişey demiyorum
bir de benim ticker geri gidiyor yaaaaaaaaa 20+3 olmam gerekirken ben neyim 19 lu bişey tam göremedim neyse aman
:besik:
melisin 15,30 kontrolü var merak içinde bekliyorum geçmez şimdi zaman
ilk yaptığımda bendede oldu. sonra tarihle oynadım. doğru tarih olana kadar tarihleri değişip durdum. şimdik doğru. şimdi tarihi net hatırlamıyorumda. doğru yazınca 21 hafta falan görünüyodu
melisssss güzel haberlerleeee gelll . bu arada artık 5 ayı dewirdik hayırlısıyla. ultrason resimlerinide yükleyelimmi buraya. bakalım kime benzeyecek bebişler diye
melisin 15,30 kontrolü var merak içinde bekliyorum geçmez şimdi zaman