Günaydın Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ticker nasıl yapılıyo bilen var mı acep????
günaydın cnm sayfa 4te açıklanmış
günaydın sanaa, inci anlatmış, işte böyle yapılıyor:sirin:canım diğer ticker sitelerinden yapamadım ama burdan yaptım ben;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ordan en üstten pregnancy seçin beğendiğinizi işaretleyin her ikisinde de
count date : son regl tarihinizi yazın in weeks işaretleyin mesajınızı yazın rengini seçin create my ticker and get the cod a tıklayın
sonra bb code bölümünü kopyalayın.. profilime gelin sonra orda imzayı düzenle varorda çıkan mesaj bölümüne yapıştırın kaydedin bukadar
günaydın sanaa, inci anlatmış, işte böyle yapılıyor:sirin:
ama ama ben dün gece yaptım, saat 3te... bendeki tickerın üzerine tıkla, ben öyle açtım sayfayıcnm o link açılmıyor maleseflmaz:
Günaydınlav hayırlı sabahlar herkese:rose::rose:
sizlerede günaydın kızlar, mutlu ve huzurlu bir gün geçirmenizi dilerimohhhh günaydın hanımlar açmışız yeni günü ne güzel uyuyanlarrrr dadlı rüyalar size. biz çalışan hanıımlarada kolay gelsin, kolay geçsin bugün:zuzu:
ama ama ben dün gece yaptım, saat 3te... bendeki tickerın üzerine tıkla, ben öyle açtım sayfayı
ohhhh günaydın hanımlar açmışız yeni günü ne güzel uyuyanlarrrr dadlı rüyalar size. biz çalışan hanıımlarada kolay gelsin, kolay geçsin bugün:zuzu:
sanırım öyle olmalı, çünkü sana yazfıktan sonra yine değiştim tickeri, lilypiedan yapsan???benim nette sorun var galiba orayada tıkladım açılmadı:bitter:
ben ewdeyim ama 7de kalkıyorum. oğlum acıkıyor, tepikliyor artık...:besik:
başardım başardımmmmmmmmmmmmmmmm
evet evet kolay gelip gecsin akşam oluversin :findikim::findikim:ohhhh günaydın hanımlar açmışız yeni günü ne güzel uyuyanlarrrr dadlı rüyalar size. biz çalışan hanıımlarada kolay gelsin, kolay geçsin bugün:zuzu:
tenk yu sbecit,seninde günün güsel olsun :telefon::telefon:sizlerede günaydın kızlar, mutlu ve huzurlu bir gün geçirmenizi dilerim