2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
32
Bakın kızlar,bunları almak istiyorummm-ciko-ciko

Birinci pijama takımı : 13.25
İkinci 3'lü takım : 17.25
Üçüncü tulum takımı : 16.00

ya ben de çok beğenmiştim bi de çok uygun fiyat olarak ama internetten bi türlü tekstil almaya cesaret edemiyorum. şöyle bi ellemem yoklamam lazım:) yumuşak mı kaliteli mi diye:)

bi de en son linens kundak havluları %50 indirimden 15 tl ye almıştım paraminiden. haftasonu viaporttaki linenste 9.90 tl olarak görünce sinir oldum. eşimde 2 tane de burdan al ortalama maliyeti düşürmüş olursun dedi dalga geçti benle. ama ben ordan da aldım en kötü hediye ederim de mi? ortalama 12.5 ye geldi :cokkomik:

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
çok şirinler canım fiyatları da iyimiş gerçekten:hulya:

Evet canım gerçekten çok uygun,inşallah aldırabilirim eşime:lilav:

ya ben de çok beğenmiştim bi de çok uygun fiyat olarak ama internetten bi türlü tekstil almaya cesaret edemiyorum. şöyle bi ellemem yoklamam lazım:) yumuşak mı kaliteli mi diye:)

bi de en son linens kundak havluları %50 indirimden 15 tl ye almıştım paraminiden. haftasonu viaporttaki linenste 9.90 tl olarak görünce sinir oldum. eşimde 2 tane de burdan al ortalama maliyeti düşürmüş olursun dedi dalga geçti benle. ama ben ordan da aldım en kötü hediye ederim de mi? ortalama 12.5 ye geldi :cokkomik:

Ben de hiç almam ama böyle kampanyalar da olunca içim gidiyor.
Normalde bulamam bu fiyata..
Hımm sen de iyi yapmışsın canım,hediye etmesen bile bolca kullanırsın :)

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
Bakın kızlar,bunları almak istiyorummm-ciko-ciko

Birinci pijama takımı : 13.25
İkinci 3'lü takım : 17.25
Üçüncü tulum takımı : 16.00

yaa komplexli çıktılar sorma cnm yaa hadi sen ben cvp verdik aa noldu diyeni bile attılar bu nasol bir mantık nasıl bir zihniyet hiç anlamadım karakter yoksunluğu ve korkaklıktan başka bişi deil

buarada en son özge kafayı sıyırmıştı gören oldumu daha sonra onuu hayatından endişeliyimm adamlara abuk sabuk fıkra göndercem dioordu:3:

melisim düşündümki bizim atılmamıza prens sebep oldu ben onunla ilgili yazıları göndereyim.kızın gelinliğinden başladım balayına kadar göndericem :deli::deli::deli::deli::deli::deli:

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Mehtap beni bile duymadılar dusun yani bizimle bağlantısı olsan kim varsa attılar biri girip soruyo aaa topuk kapanmış kayıtdış ne var diye pat hemen onuda atıyorlar dusun ne kadar komplexli insanlar

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
selam kızlar.sadece bi selam atmak istedim.aklımdasınız yani.hergün gıcık şeyler yazmaktan sıkıldım.biliyorum sizde okumaktan.:mendil:ççççoooookkkkk haasstttaayııııımmmm.boğazım yanıyo.her kemiğim sızlıyo.ateşim var.belim ağrıyo.nefes almaya halim yok.nolur ya biri bana gelsin yardım etsin.üşüyorum.bıktım yaaaaaaaaaaaaa.eski halimi özledim yaaaaaaa.:mendil::mendil::mendil:ağlamak istiyoruuummmm:mendil::mendil::mendil::mendil:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
mehtap beni bile duymadılar dusun yani bizimle bağlantısı olsan kim varsa attılar biri girip soruyo aaa topuk kapanmış kayıtdış ne var diye pat hemen onuda atıyorlar dusun ne kadar komplexli insanlar

ben bunun altında başka şeyler ararım bu kadar kolay olmamalı.... Resmen eylül ayını silmişler

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
bu arada bütün ekip gelmiş oh ne güzel..orda kimse kalmamıştır umarım.yani gemi batarken herkesi kurtardınız dimi ?:ayk:

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
selam kızlar.sadece bi selam atmak istedim.aklımdasınız yani.hergün gıcık şeyler yazmaktan sıkıldım.biliyorum sizde okumaktan.:mendil:ççççoooookkkkk haasstttaayııııımmmm.boğazım yanıyo.her kemiğim sızlıyo.ateşim var.belim ağrıyo.nefes almaya halim yok.nolur ya biri bana gelsin yardım etsin.üşüyorum.bıktım yaaaaaaaaaaaaa.eski halimi özledim yaaaaaaa.:mendil::mendil::mendil:ağlamak istiyoruuummmm:mendil::mendil::mendil::mendil:

:uzgun:geçmiş olsun canım:hhhhhh:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372

canım geçmiş olsun yaa nane limon kaynatıp içsen işe yarar belki

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
kızlar ben çıkıorum sofraayı kurayım bir iki iş yapmış süsü vereyim yasin gelene kadar:dill:

yoksa adam beni boşayacak yaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar