Ayy bu listeler çok uzun ya,hepsini alırsak batarız-rgulu
İçinden seçmek lazım.
Canım burda listemiz yok maalesef,diğer sitede kaldı liste:dertli:
yuppiiiiiiiiiiiii ben buldum ben buldummmmmmmmmmahah tutmayın meloşumuuu
sus bakimm sennnn 07 esra
böhöhhöhhöyyttt ahah o artık eski meloş deil gitcek curly e dicekki o eskilerin efendi meloşu vardı haytırladınmı nı
hah o artık öldüü dicikkkk-rgulu
çok iyi fiyaattttt
amin amin aminnnn
ayoktu diğer yerde dooru diosun senin şerefinee
yok be kuzum hamurun belli senin arada gelir gider öle..
bide her insanın içinde bi kasımpaşalı yar..
ben de seçmeyi düşünüyorum zaten yoksa altından kalkamayız maazallah. taksitler ödemekle bitmeeeeezzz. liste varya ilk sayfada ama kim yapıyor hatırlayamadım . perle mi??
bende renkli dopplere çarşamba girice 160 tl kızlar ii dimi fiyat..
esraaa başkanımızz sabah azmettim yaptım ben :1:
kopyalar çektim senden bişeyler ekledim oldu-ciko
Harika olmuş valla,çok mutlu oldum görünce:lilav:
Ellerine sağlık kuzummm:sila:
inş.cnm teşekkü ederimİnşallah tamamen içine siner canım hastane.
En önemlisi bu..
bu renkli ultrason fiyatımı canım yoksa detaylı ultrason fiyatımı?ikisi ayrı şeyler biliyosundur.izmirdeydin sanırım.bende renkli için 120 tl bir fiyat aldım.detaylıyı geçen hafta yaptırmıştık ama renklide bebişimi görmeyi çok istiyorummmmm:lilav:
kızlar ben de çıkıyorum hepinizi sevgiyle kucaklıyoum iyiki varsınız iyiki sizinle aynı ayda hamile kalmışım hakkatten ben sizleri çok seviyorum(açıklama yapmazdım ama bağrıma basasım geldi hepiciğinizi)iyi akşamlar
aSiz beni iplemeyin,ucuz ucuz pijama takımlarını kaçırın-gozluk
Dağıtırım burayı uleeennnnnnn:deli::deli::deli:
inciye sölim eklesin işi ne lan esra kaç ay kahrımızı çektii birazda inciye çektirelim:3:https://www.hanimefendi.com/doguma-hazirlik/34524-bebisler-icin-ihtiyac-listesi.html
kızlar burada bir liste buldum buna
bu arada beni de listeye ekleyebilirsiniz mi?
allamm meloşu cidden kaybettik-rgulukızlar ben de çıkıyorum hepinizi sevgiyle kucaklıyoum iyiki varsınız iyiki sizinle aynı ayda hamile kalmışım hakkatten ben sizleri çok seviyorum(açıklama yapmazdım ama bağrıma basasım geldi hepiciğinizi)iyi akşamlar
Melis Damla dan haber varmi onun için girdim
Tabi birazda aklım sizde dizi tekrar kaybetmenden korkuyorum vallahi:uzgun:
aesrayıda kaybedioruz ya kime efendi dediysek içinee tarzan rıfkı kaçtı
şimdi açıorum o siteyi cnmm
Ay kızlar ben çok korktum sizi bulamıyoacam diye hafiye gibi çalıştım ben en sonunda kavuştuk ben anlamadım bizi toplu halde niye attılar ya o kadarda abartılacak bişi yapmadık ki