Kızlar bu sitenin moderatörleri eski ....cılar
ben tanıyom okeytepe eski üylerdendi şimdi burayı o kurmuş
yeni eve taşınmış gibi hissediyorum kendimi
alışmak zaman alıcak
Özgenin yeni eve taşınma rüyası buna dalalettir belki de
Kızlar bu sitenin moderatörleri eski ....cılar
ben tanıyom okeytepe eski üylerdendi şimdi burayı o kurmuş
yeni eve taşınmış gibi hissediyorum kendimi
alışmak zaman alıcak
Konuyu toplam 24 üye okuyor. (19 kayıtlı üye ve 5 misafir)
elmakurdumusun, arslananası, ces1234, ceygul, duygusedat, eb_has, entube6, esila4, esra1980, feyruka, hndrdl, Lehale, lila5, mymel, nazali, pembedana, perle, sevbor, sevgim86
Bu misafirler kimki şimdi? :acep:
Konuyu toplam 24 üye okuyor. (19 kayıtlı üye ve 5 misafir)
elmakurdumusun, arslananası, ces1234, ceygul, duygusedat, eb_has, entube6, esila4, esra1980, feyruka, hndrdl, Lehale, lila5, mymel, nazali, pembedana, perle, sevbor, sevgim86
Bu misafirler kimki şimdi? :acep:
Özgenin yeni eve taşınma rüyası buna dalalettir belki debir nevi yolculuk oldu bizim için. ben severim değişiklikleri. tebdili mekanda ferahlık vardır degil mi ama.
bu arada sizle bir derdimi paylaşmak istiyorum. kalça ve belimin yan ve arkalarındaki derilerim resmen döküldü. bembeyaz pul pul oldular, sanki güneşte yanmışım da soyulcakmışım gibi. ben de akşam keseyle ovaladım hep döktüm onları. su da içiyorum nemlendirici de sürüyorum ama neden ooldu anlamaaıdm. sizde de oldu mu böle bişi. 11inde randevum var sorucam doktoruma heralde önemli bişi degildir de mi, yılan gibi deri değiştirdim tabiri caizse.
bende yok canım öyle birşey sen bziden öndesin belki ondandır
ayten giller
BENDE ÖMÜRÜ Bİ LİSELİ KIZI SIKIŞTIRIKEN GÖRDÜM BAYA SAMİMİYDİLER... KIZI Bİ PARALADIM. SONRA AĞLAYA AĞLAYA KOŞUYODUM FİLAN... UYUZ OLDUM :uzgun::uzgun:
Sahi kim bu misafirler.pek paronayak olduk elmakurdum demi yaaa:uzgun:
Evet cesim hepimiz için hayırlı olsun.
İnşallah herkezi bulabiliriz Mehtap tan haber yok değilmi
Liberty ye mesaj attım fakat silmişlerdir.
teşekkürler canım
feyrukacım sonunda belli oldu demek çoookk sevindim gözünüz aydınn:teytey:
bugün meloş ve ben dışında başka kontrolü olan var mı acaba? meloşumm inşallah güzel haberlerle dönücezzz:1:
kızlarr şimdi acil hazırlanmam lazım benim 11:20 randevumuz listeye değişiklikleri gelince yaparım öpüyorum herkesiii
BENDE ÖMÜRÜ Bİ LİSELİ KIZI SIKIŞTIRIKEN GÖRDÜM BAYA SAMİMİYDİLER... KIZI Bİ PARALADIM. SONRA AĞLAYA AĞLAYA KOŞUYODUM FİLAN... UYUZ OLDUM :uzgun::uzgun:
evet canım hiç komleksi değildir canım benimmm:lilav::lilav:
hayır olsun canımmm
günaydın canım görmemişiz :lilav::lilav:
:3: :3: :3:
Dekoder açık kalmıştır korkma :sila:
Bence diğer yerden geldiler tespit ediyorlar kim var kim yok diye
çok alemsin gülay.buarada büyük harfle yazma canım yasakmış
canım liberty geldi diye biliyorum yanlışmıyım arkadaşllar :sinifsinif:
herkeste olcagını zannetmiyorum, hani çok kaşınıyo demiştim ya ben vucudum, bence bu sebeple kaşınıyomuş, çünkü cildim pullanalı beri kaşıntı kalmadı.dün keseyle dökünce ama o pullarıbebek gibi oldu valla cildimçatlak bebek tabe
önceden vardı da çatlaklarım
anaammmm herkes tickerını yapmış çabucak ben beceriksiz beceremedim bi türlü:uzgun::uzgun::uzgun:
Herkese merhabalar kızlaarrrr:sirin:
Eşim bugün 14.30 gibi gidecek işe,o saate kadar gelemem malum
Çok öpüyorum hepiniziiiiiiii