aynı ağrılar bendede var saadet kaburgalarımın acısı ile uyanıorum resmen o göğüslerimin büyüklüğünden oluor onu anladım da bacak aramı anlamadım dr a sordum pek sallamadı beni magnezyumunu içiormusun dedi evet dedim sustu
kızlar yaaaa ben çok mutlu oldum ya rüzgar bana hediye almış anneler günü için ağladım ya allahım ne güzel bir duygudur
ay gitmesem miiiiiiiiiiii
melissssssssss gitmesem mi yaaaaa bi kötü oldum ama bennnn
kuzum imkanın varsa git elbette, benim dr.a gitsem nie geldin der eminim :zonk:ay gitmesem miiiiiiiiiiii
melissssssssss gitmesem mi yaaaaa bi kötü oldum ama bennnn
yaaa yaz geliyor ya ondan...zaten zayıf iyice iskelete döner kocam benimgit ya ben yılmazın izni nie düşmüş ona şaşırdım
kuzum imkanın varsa git elbette, benim dr.a gitsem nie geldin der eminim :zonk:
bende eşlik edebilir miyiiimmm:acep:ayyy kızlar ya çok güzel bir kolye erkek bebek elinde çiçek var ağla ağlamahvoldum
ayyy kızlar ya çok güzel bir kolye erkek bebek elinde çiçek var ağla ağlamahvoldum
selmaaaaaaaaaaaaaaaaaa:dill::dill::dill::dill:
ayyy kızlar ya çok güzel bir kolye erkek bebek elinde çiçek var ağla ağlamahvoldum
????????????????bide ne oldu biliyor musunuz bu kadar olur yaaa
bende eşlik edebilir miyiiimmm:acep:
iyi akşamlar bebeeeem yarın doktora gidecegiz diye temizlik yapıyorum oooff offf
ooo mıntıka temizliği miiiiiiiiiii
ayyy ne mutlu sanaaaa maşallaahhkızlar yaaaa ben çok mutlu oldum ya rüzgar bana hediye almış anneler günü için ağladım ya allahım ne güzel bir duygudur
canım, bacak arası ağrısı bendede var, dr. sordum normal dedi, douma hazırlanıyor vücut, genişliyo orada ne vaar ne yoksabide dedi ki, dahada büyüdü, farketmedin mi??? bende dedim göremiyomki farkedeyim :1::1::1: