2009 İlkbahar Defileleri: Max Azria’dan Dar Elbiseler

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.404
Puan
113
neon-sari-cizgili-elbise.jpg


Max Azria, 2009 İlkbahar sezonunda dar elbise modelleri ile yine çok konuşulacak.

Hervé Léger‘i anlatmak için şu tanım yeter: dar bandaj elbiseler. Markanın vücudu ikinci bir deri gibi saran bu alameti farikası, Victoria Beckham, Kate Bosworth ve Keira Knightly gibi ünlüler tarafından popüler hale getirildi. Elbiselerle oturmak ise, benim diyenin kolay kolay cesaret edemeyeceği birşey.

BCBG Max Azria Grubu, Herve Leger’i 1998′de satın aldı. Kıvrımları kucaklayan bu seksi mini elbiseler ise markayla öyle bütünleşmiş ki, Max Azria‘da da varlığını sürdürüyor.

New York Moda Haftasındaki İlkbahar 2009 defilesi de bir istisna değildi. Hatta markayı kendini tekrarlamakla eleştirenler oldu. Azria’lar, geometrik aplikler ve nötr tonlar üzerine neon dokunuşlar, dar ceketler gibi çeşitlemeler yaptı. Bazı kıyafetlerde, degrade renk bantları da kullandı. Çelik folyolu dar elbise ise bir robot prensesi hatırlattı.

Herve Leger by Max Azria 2009 İlkbahar koleksiyonunda dar elbiseler tahtını yine kimseye kaptırmadı.

beyaz-v-yaka-mini-elbise.jpg


gri-straplez-elbise.jpg


turuncu-mavi-cizgili-elbise.jpg


turuncu-gecisli-elbise.jpg


turuncu-dar-elbise.jpg


siyah-yandan-dekolteli-elbise.jpg


siyah-askili-mini-elbise.jpg


omuzdan-askili-beyaz-mini-elbise.jpg


metal-tek-askili-elbise.jpg

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst