nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.318
Kitap çıkart sonra o kitabı, youtube da ve instagram da tanıt, podcastlar yap. Hikayelerini seslendir. Reklam almaya çalış takipçi topla, senaryo teklifi bile gelebilir. :evet:
Yeni dünyanın Meral Okay ı olabilir misin? :D
Allah rahmet eylesin o kadını çok severdim:)
Mantıklı :D

OP
Astroloji

Astroloji

Daimi Üye
Hanimefendi Astrolog
Tepki
2.549
Benzer bir şey görmüştüm hatırladım şimdi
Bir kişi daha var. Kadın masal okuyor, çocuk masalları. Telif yemiş ve tekrar eden içeriğe düştüğü için. Kendi masallarını yazmaya başlamış. Çocuk masallarını kendisi yazıp kanalında okuyor:)

Senin haritan bunları destekliyor canım. Ben sana illaki şunu yap bunu yap diyemem ama o potansiyelin nerde olduğunu söyleyebilirim. Bu enerjinin içindesin evren destekliyor :evet:

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.318
Kitap çıkart sonra o kitabı, youtube da ve instagram da tanıt, podcastlar yap. Hikayelerini seslendir. Reklam almaya çalış takipçi topla, senaryo teklifi bile gelebilir. :evet:
Yeni dünyanın Meral Okay ı olabilir misin? :D
Allah rahmet eylesin o kadını çok severdim:)
Keşke ama benden bir Meral Okay çıkmaz sanki bu ara çok mistik spiritüel şeyler yazıyorum çarpılmam inşallah :kriz: haha :haha:

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.318
Bir kişi daha var. Kadın masal okuyor, çocuk masalları. Telif yemiş ve tekrar eden içeriğe düştüğü için. Kendi masallarını yazmaya başlamış. Çocuk masallarını kendisi yazıp kanalında okuyor:)

Senin haritan bunları destekliyor canım. Ben sana illaki şunu yap bunu yap diyemem ama o potansiyelin nerde olduğunu söyleyebilirim. Bu enerjinin içindesin evren destekliyor :evet:
Bence o enerjinin içindeysem bir şekilde yol beni gitmem gereken yere çıkarıyor ya isteyerek ya da mecbur bırakarak o şeyi yaptırıyor. Şu dönem diğer hikayeleri çat diye bırakıp şu an yazmaya başladığım hikaye bile anlamlı görünüyor. Hatta 2015 yılında not almama rağmen 10 sene elimi ona sürmemem 2025 yılında aniden başlayıp 1.kitabı bir kerede yazıp bitirmem bunların hepsinin bir karşılığı vardı haritamda. Yazdığım hikaye GAD ile başlayıp KAD ile devam ediyormuş mesela hiç de planlamamıştım bunu "Kurgun, haritanın kadersel amacını (KAD) gerçekleştirmesi için tasarlanmış bir "şifa aracı" gibi." dedi bana

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.318

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
81.460

Aaa masal olayıda çok iyiymiş ya vala bravo cidden her işte vardır bir hayır diye boşuna demiyorlad cidden. Tebrikler , bacımm sende kıvırırsın bu işleri :puan:

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
117.271
:kalp:umarım iyi anlamda demişsindir :haha:

Tövbe ama valla arada tırsıyorum ulen nereden girdim bu konuya diye zaten geçen sene tarotçu sahnesini yazarken de ödüm patlamıştı bırakmıştım yazmayı haha

Tam senlik hem yaz hem çiz ne dersin :165:

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar