incitanemtuana
Daimi Üye
malzemeler:
12adet tost ekmegi
1kücük konserve bezelyeli havuc
1kücük konserve misir
4-5adet kornison tursu
1cay bardagi siyah zeytin(cekirdekleri cikartilmis olmali)
3adet haslanmis yumurta(beyazi ve sarilari ayrilir)
250gr. süzme yogurt
göz karari mayonez(damak zevkinize göre az yada cok)
tuz,pulbiber,karabiber
süslemek icin:
2yemek kasigi bezelyeli havuc
2yemek kasigi misir
1adet kornison tursu
kenarlari icin yuvarlak kesilmis siyah zeytin
yumurtanin sarilari
hazirlanisi:
3ayri kaseye ic harclari hazirlanir
birine havuclu bezelye(eger havuclar büyükse kücük dogranir)
birine misir ve kornison tursular minik küp küp dogranarak
birine yuvarlak kesilmis siyah zeytin ve yumurtanin beyazlarini minik minik dograyin
derin bir kasede süzme yogurdu ve göz karari mayonezi ekleyip
tuz,pulbiber ve karabiberle tatlandirin
tel cirpiciyla pürüzsüz kivam alana kadar cirpin
ve bu sosu 4e bölün
(kaselerdeki ic harclara pay edin sola ic harclari bir güzel birbirine yedirin ve artani kenarda beklettin)
3adet tost ekmegini servis tabaginda yan yana dizin ve bezelyeli havuc harcini kasik yardimiyla üzerine yayin
2.ci katinada tost ekmeklerini döseyin ve zeytinli yumurtali harci yayin
3.cü kata tost ekmekleri döseyin ve misirli kornison tursulu harci yayin
son kalan tost ekmekleriyle üzerini kapatin
kalan süzme yogurtlu harcla hertarafini kaplayin
üzerini ayirdiginiz ic harclariyla süsleyin serpistirerek
zeytinlerlede kenarlarini süsleyin
yumurta sarisinida catalla ezin
cok az mayonezle karistirin
(yoksa kuru olur)
tuz ve pulbiberle tatlandirin
yildiz uclu SIKMA torbasina doldurun
ve salatanin üzerini süsleyin
üstlerinede tane bezelye koyun
2-3saat buzdolabinda bekletin
AFIYET BAL SEKER OLSUN
12adet tost ekmegi
1kücük konserve bezelyeli havuc
1kücük konserve misir
4-5adet kornison tursu
1cay bardagi siyah zeytin(cekirdekleri cikartilmis olmali)
3adet haslanmis yumurta(beyazi ve sarilari ayrilir)
250gr. süzme yogurt
göz karari mayonez(damak zevkinize göre az yada cok)
tuz,pulbiber,karabiber
süslemek icin:
2yemek kasigi bezelyeli havuc
2yemek kasigi misir
1adet kornison tursu
kenarlari icin yuvarlak kesilmis siyah zeytin
yumurtanin sarilari
hazirlanisi:
3ayri kaseye ic harclari hazirlanir
birine havuclu bezelye(eger havuclar büyükse kücük dogranir)
birine misir ve kornison tursular minik küp küp dogranarak
birine yuvarlak kesilmis siyah zeytin ve yumurtanin beyazlarini minik minik dograyin
derin bir kasede süzme yogurdu ve göz karari mayonezi ekleyip
tuz,pulbiber ve karabiberle tatlandirin
tel cirpiciyla pürüzsüz kivam alana kadar cirpin
ve bu sosu 4e bölün
(kaselerdeki ic harclara pay edin sola ic harclari bir güzel birbirine yedirin ve artani kenarda beklettin)
3adet tost ekmegini servis tabaginda yan yana dizin ve bezelyeli havuc harcini kasik yardimiyla üzerine yayin
2.ci katinada tost ekmeklerini döseyin ve zeytinli yumurtali harci yayin
3.cü kata tost ekmekleri döseyin ve misirli kornison tursulu harci yayin
son kalan tost ekmekleriyle üzerini kapatin
kalan süzme yogurtlu harcla hertarafini kaplayin
üzerini ayirdiginiz ic harclariyla süsleyin serpistirerek
zeytinlerlede kenarlarini süsleyin
yumurta sarisinida catalla ezin
cok az mayonezle karistirin
(yoksa kuru olur)
tuz ve pulbiberle tatlandirin
yildiz uclu SIKMA torbasina doldurun
ve salatanin üzerini süsleyin
üstlerinede tane bezelye koyun
2-3saat buzdolabinda bekletin
AFIYET BAL SEKER OLSUN