2 aylık hamileymiş

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.164
01_d.jpg

Bir müjdeli haber

Anadolu Holding'in veliahdı İzzet Özilhan ile emekli fotomodel- oyuncu Yasemin Ergene, 16 Temmuz'da sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu! Gelin-güvey olmaya karar verdiklerini ailelerine bile dört gün öncesinden haber verip herkesi dumura uğratan çiftin bu acelesinin nedeni ortaya çıktı...

Çifte yakın kaynakların söylediğine göre; meğer çiçeği burnunda gelin Yasemin Özilhan, nikâh defterine imza attığında iki aylık hamileymiş!
Mayıs ayında nişanlanıp; bırakın tarihini, düğünün 'd'sini bile zikretmeyen çiftin apar topar nikah masasına oturması, doğrusu dedikoduları doğrular nitelikte!

Yedi aya kadar da doğrusu ortaya çıkar zaten!!!

Sabah

H

Hera

Misafir
evet katılıyorum kızlar size hem bu kız bu adamla yıllardan beridir beraber kendinden hayatından ödün verdi dizileri bıraktı sanatını bıraktı elini ayağını çekti neden çünkü adam çok zengin ve sonunda hamile kaldı en sonunda da evlendi Şu Fotoraf bile Bizlere gerçeği SöyLüyor resimde Kız Ona bakıyor Damatsa Karşıya Bakıyor oysaki tam tersi olmalı yada 2 side göz göze gelmeliydi ben çok hassasmı düşünüyorum bilemiyorum....

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.309
haklısın canım ya zaten bilmiyorum ama sanat dünyasında kim evlense mutlaka bi çıkar ilişkisi oluyo denizlide bi tabir kullanılır bilir misiniz bilmiyorum danışıklı döğüş derler aynı o hesap bunlarınki

tobe

Daimi Üye
Tepki
3.766
Haklısın canım hassaslıkta olabilir ama %100 katılıyorum sana...
Adam zengin bunun gibi binlerce bulur niye baksın gözünün içine...

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.711
Tv programlarında ünsüz kadınları böyle bişeyde yerin dibine sokarlar evlenmeden olurmu falan filan diye ünlü yapınca normal bişeymiş gibi karşılarlar ilginç dimi...

heh aynen canım yaa onu diyorum bende işte yok imam nikahımı kıydın bilmem ne ee senin çevrende bi dünya insan var öyle onlar imam nikağı bile kıymıyor onlar normal mi yani.
kesinlikle savunmuyorum o tarz çarpık yaşamları olan insanları ama ünlülerin yapması bana çok abest geliyor çünkü onları seven örnek alan bir sürü insan var çok yanlış bence :acep:

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
neysse öyle yada böyle en azindan evlilik disi dogmus olmicak bebeis
Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insaAllah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar