17 Mayıs günlük burç yormunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak

burc_altmanset_ic.jpg


KOÇ: Bugün yeni bir şey satın almaktan kaçınmalısınız. Alışverişte şanssız olduğunuz bir gündesiniz. Bir yanlış anlaşılma yüzünden duygusal ilişkileriniz fırtınalı bir döneme girebilir.

BOĞA: Sıkıştığınız şeylerde bir kadından yardım istemeniz olasıdır. Çevrenizdeki bir kadın bazı konuları bilmekte ve uygun şekilde yaklaşırsanız bilgi verecektir. Sevdiğiniz insanlara karşı dengesiz davranışlarınız olabilir.

İKİZLER: Fazla kazançlı gibi görünen durumlar veya aşırı ucuz gibi gelen mallar konusunda iyi düşünmelisiniz. Bir türlü harekete geçememek ve her şeyi sadece planlamak gibi bir yapıdasınız.

YENGEÇ: Biraz daha bilgi toplamaya çalışırsanız olayların başka cepheleri olduğunu da görebilirsiniz. Elde ettiğiniz şeylere fazla güvenmemeniz gerekiyor.

ASLAN: Kararsız kalacağınız ve ne yapacağınızı bilemeyeceğiniz bir konuyla
karşılaşmanız olasıdır. Bazı sinir bozucu olaylar veya tartışmalar olabilir. Eğer siz bir kadınsanız bir erkeğin önemli bir yardımıyla karşılaşabilirsiniz.

BAŞAK: Sıkıcı olmamakla birlikte yoğun bir gündesiniz ve birden fazla şeyi aynı anda yapmak zorunda kalabilirsiniz. Erkekseniz bazı ciddi bağlantılar yapabilir, kadınsanız bir erkekten teklif alabilirsiniz.

TERAZİ: Sevgili Teraziler içinizde tuttuğunuz sıkıntıları paylaşmanızda fayda var. Olaylar iyice karmaşıklaşmadan çözüm aramalısınız.

AKREP: Biraz eğlenmeye ve hayatı değişik yanlarından algılamaya ihtiyacınız var. Arkadaşlarınızla ufak bir tatile çıkabilirsiniz.

YAY: Özel yaşamınızda bazı sorunlar gündeme gelebilir. Sorunlardan kaçmak yerine konuşarak halletmeye çalışmalısınız.

OĞLAK: Bugün aşk konusunda beklemediğiniz tarzda bazı olumlu gelişmeler olabilir. Sürpriz gelişmelere hazır olun.

KOVA: Tutarsız davranışlarınız yüzünden sevgilinizin kafası oldukça karışık durumda. Durumu biran önce çözmelisiniz.

BALIK: Bugün ikili ilişkilerinizde sert tavırlar yerine daha anlayışlı ve hoşgörülü olmaya gayret etmelisiniz. Aile içinde önemli kararların alınacağı bir gün olabilir.

Haberedikkat.com
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst