15 Eylül Günlük Burc Yorumlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
koc-50.jpg
KOÇ
Göksel enerjiler sorumluluklarınızın izin verdiği ölçüde yasamaya ve görevlerinizi yerine getirmeye dikkatinizi çekecektir. Bugün ikili ilişkilerinizde kısıtlanmış ve zorlanmış hissedeceksiniz ama bu duyguların sizin yükümlülüklerinizden koparmasına izin vermeyin. İşinizi dikkate alın ve özen gösterin. Böylece gerçekten istediğiniz şeyleri yapma özgürlüğünü elde edersiniz. Başka insanları kısıtlamayın ve taşıyamayacakları yükler vurmayın. Depresyondan kaçının. Hedefe odaklanırsanız başarılı olacağınızı unutmayın.

Günün Olumlaması: Yaradan şimdi bana yolumu gösteriyor. İçsel bilgeliğim bana rehberlik ediyor ve ben hayrıma olan her şeye kolaylıkla ulaşıyorum.

boga-50.jpg
BOĞA
Bugün zevkli konuşmalar ve ahenk günün size verecekleri arasındadır. Size yakın olan insanlara duygularınızı rahatlıkla açın ve kendinizi anlatın. Zihni yormayan uğraşlar size zevkler ve mutluluklar getirecektir. Kendinizi düşünceleriniz ve kelimelerinizle açıklamak isteyeceksiniz. Sizi işitmelerinizi isteyeceksiniz çünkü başka insanlara açıklamak istediğiniz önemli bazı fikirleriniz var. Ne söylemek istiyorsanız konuşun ve anlatın ama onları dinlemek konusunda eşit zaman vermeyi unutmayın. İşinizle ilgili konularda yeni bazı şeyler öğrenmelisiniz. Bugün düşünceleriniz keskin ve odaklanmış olacaktır.

Günün Olumlaması: Her yerde karşıma altın fırsatlar çıkıyor. Her türlü zenginliği kendime çekiyorum. Evrendeki tüm iyiliklere ve bolluğa açığım.

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Bugün duygusal olarak rahat bir gündesiniz. Heyecanlı ve istekli davranır, insanlara sevecen ve anlayışlı yaklaşırsınız. Sevdiğiniz insan ile geçecek güzel ve duygusal bir gün olacaktır. Karsı cinse çekici gözükmeniz ve size yaklaşmaları mümkündür. Bir gün sürecek transit sırasında flört meyliniz çoğalır. Gezegensel enerjiler, nasıl davranacağınızı iyi bilmenize ve başka insanlara karşı duyarlı olmanıza neden olur. Size gerek duyduğunuz sabır ve disiplin anlayışını verir. Zorlu olaylara karsı dirençli oluruz.

Günün Olumlaması: Ben, şimdi olmayı arzu ettiğim her şeyim! Her gün, onu gerçekten tezahür ettirene dek, güzel varlığımı gözümde canlandırıyorum. Ben tertemiz bir çocuğum, benim tüm ihtiyaçlarım şimdi ve ebediyen karşılanıyor.

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Bugün güç mücadeleleri olasıdır. Sizin üzerinizde baskı ile isteklerini gerçekleştirmek isteyenlerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Ya da sizin egonuzu başkaları üzerinde baskı aracı olarak görüp rahatsız olanlar ile çatışabilirsiniz. Uzlaşmaya meyil gösterin ve denge oluşturmaya bakın. Değişime açık iseniz dönüşüm (transformasyon) yasayabilirsiniz. Bu sırada bencilliğinizi tamamen soyutlamış olmalısınız. Gün içinde insanların şiddetli davranışları ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Kibir ve gurur gibi duygularınızı kontrol altında tutun. Gerçekçi olun ve başkalarına hükmetmeye uğraşmayın.

Günün Olumlaması: Parlak bir yıldız gibi bulunduğum yere neşe, renk ve aydınlık getiririm. Bolluk ve bereket hayatımın her anında içinde olduğum, aldığım ve verdiğim her şeyi kapsar.

aslan-50.jpg
ASLAN
Bugün acele ve telaşlı konuşmaktan ve sıcak dakikalarda olayları kızgınlık içeren bir tarzda ele almaktan kaçınmalısınız. Uygulanması zor fikirler, endişeli davranışlar, sinirli ve kızgın tavırlar ile beklenmedik aksamalar bugünün olayları arasında olabilir. Yolculuk planlarında aniden değişimler çıkabilir. Seyahat esnasında çıkması olası kazalara karşı çok dikkatli olmalısınız. Özellikle aceleci ve özensiz davranışlar tehlikelidir.

Günün Olumlaması: Yaşam sürecinin en iyi olanı sağlayacağına güveniyorum. Tüm ilişkilerim uyum içinde.

basak-50.jpg
BAŞAK
Düşünceyi, okumayı, yazmayı ve konuşmayı tetikleyen pek fazla enerji günün özelliğidir. Burada sorun şudur; çok fazla konuşup, açıklamalar yaptığınız halde diğer insanlar sizin fikirlerinizi kabul etmez görünürler. Onları suçlamayın ve sizin görüş noktasını kabul etmeleri için zorlamayın. Onların görüşlerini dikkatle dinlemeye çalışın. Yeni ve faydalı şeyler öğrenebilirsiniz. Konuşmak yerine dinlemeyi tercih ederseniz günün zararlı etkilerini hafifletebilirsiniz. Diğer insanların inançlarına ve fikirlerine saygı gösterin. Eğer disiplinli davranırsanız zihinsel temaslar size yeni arkadaşlar kazandırır.

Günün Olumlaması: Yaşam, her an mükemmelleştirmek, yükseltmek ve mutlu etmek için her aracı kullanarak daima iyi ve güzel şeyleri bana sunar.

terazi-50.jpg
TERAZİ
Bugün arzularınız nedeniyle sözlü yumruklar yiyerek deneyim kazanabilirsiniz. Propaganda ortaya yayılabilir ama doğru olduğu kuşkuludur. Olayın doğruluğunu araştırmak için diğer insanlara eziyet etmeyin. İnsanlara karsı toleranslı olun ve bakış açılarını anlayışla karşılayın. Her zaman haklı olduğunuzu düşünmemeyi öğrenin. Şiddetli ruhsal gerginlikler yaşayabileceğiniz bir gün, kendinize yapılmasından hoşlanmayacağınız tavırları sergilemekten kaçının.

Günün Olumlaması: En yüksek akıl yetilerimi geliştiriyorum. Duygularımı kusursuz biçimde eğitiyorum. Bilinçaltımın en derinlerine varıyor ve oradan günlük hayatıma yardım edecek olan sessizliği, olgunluğu ve inancı çıkarıyorum.

akrep-50.jpg
AKREP
Gezegensel enerjiler bugün başarı ve ilerlemelerin iş ve meslek alanlarında görüleceğine işaret etmekte. Özellikle kanunlar, hukuk, eğitim, din ve yolculuk alanları bereketlidir. Kariyer konusunda belirgin bir ciddiyet ve yasam tarzı görülecektir. Organize edilmiş bir büyümenin yeni alanlarda görülmesi ilerde amaçlarınızın başarısına işaret edecektir. Bugün çok ciddi fikirli ve sorumluluk taşıyan davranışlarınız uzun vadeli amaçlarınız için başarı vadetmektedir. Ciddiyet ve disiplin isteyen konularda başarılı girişimler yapılması mümkündür.

Günün Olumlaması: Olayları olduğu gibi kabul ediyorum. Böylece yaşamımı güvenle sürdürürüm. Geçmişin pişmanlıklarını ve geleceğin kaygılarını bırakıyorum. Ben sadece anın muhteşemliğine odaklanıyorum.

yay-50.jpg
YAY
Bugün başka insanların duygularına karşı çok duyarlı olacaksınız. Onlara olan sevginizi açıklamak arzusu nedeniyle elinizden gelen her yoldan yardımcı olmaya çalışacaksınız. Sezgileriniz ve hayal gücünüz bugün zirvededir. Bu enerjileri yaratıcı bir alanda, sanat ve güzelliklerde kullanabilirsiniz. Bilinçaltı kavrama kabiliyeti yoğundur, içinizden gelen sesleri dinlerseniz daha verimli olacaktır. Bugün kadınların, aile bireylerinin ve size ihtiyaç duyanların etkili sempati ve psikolojik anlayışına sahip olacaksınız.

Günün Olumlaması: Tüm yetenek ve becerilerimi sevgiyle kabul ediyor ve kullanıyorum. Yeteneklerimi sevdikçe, onları geliştirir ve mükemmelleştiririm.

oglak-50.jpg
OĞLAK
Bugün harcamalarınızı kontrol altında tutun zira, gereğinden fazla savurganlık yapmaya meyilli olursunuz. Gezegensel transitler esnasında akıntıya karşı mücadele etmek yerine kendinizi teslim etmek meyli göze çarpar. Bu enerjiler altında, cazip gözüken sorumluluklar altına girmeyin. Daha sonra ilerde zarar görmek ve üzülmekten kurtulmuş olursunuz. İşle ilgili konularda gizliliğe önem verin ummadığınız bir arkadaşınız sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Günün Olumlaması: Hayatın bana öğreteceği şeyleri öğrenmeye hazırım. Düşüp kalkmaya, ağlayıp gülmeye, karışıp durulmaya hazırım.

kova-50.jpg
KOVA
Bugün çevrenizdeki insanlara karsı içinizden yükselen isyan duygusunu hissedersiniz. Acelecilik ve atılganlık gözlenir. Her çeşit davranış farklılığı sizi cezbeder. Bu acelecilik ve atılganlık bazı kazalara yol açabilir ve ilişkilere zarar verebilir. Sizin kendi özgürlüğünüze ihtiyacınız olduğu kadar başka insanların da kendi özgürlüklerine ihtiyaçları bulunmaktadır. Bugün hissettiklerinizi kontrol altına almakta zorlanacak ve isteklerinizi gerçekleştirmek isteyeceksiniz fakat harekete geçmeden önce bunun kaça patlayacağını iyi hesaplayın. Belki de maliyeti çok yüksektir. Adımınızı atmadan önce iyice ölçüp biçmek bugünün anahtarıdır.

Günün Olumlaması: Her yeni gün bana sayısız küçük mucizeler taşır. Ben onları fark etmeyi seçiyorum. Hayatın beni güzellikleri ile şaşırtmasına izin veriyorum.

balik-50.jpg
BALIK
Bugün kalbinizden geçen isteklerinizin gerçekleşeceğini hayal etmenin tam zamanıdır. Gözünüzün önünde canlandırmak veya hayal etmek için gerekli güçlerin en kuvvetli ve yoğun olacağı bir gündür. Özellikle bir sanat eseri planlamasında esinlenmek için favori zamandır. Bugün her konuda sadece bilmek istersiniz. Sezgilerinize güvenin, zira doğruyu göstermektedir. Ruhsal çalışmalar için olumlu zamandır. Esinlendirici ve duygulandırıcı müzik dinleyin. Aranızda soğukluk varsa, sevdiğiniz insana bir e-posta mesajı yazın ve onu nasıl sevdiğinizi anlatın.

Günün Olumlaması: Geçmişte zorda kaldığım için, yaşamımı idame ettirmek için ettiğim bütün yeminlerimi ve kararlarımı bozuyorum. Bu kararların üzerimde devam eden etkilerinden tamamen özgürleşiyorum.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.407
koc-50.jpg
KOÇ
Göksel enerjiler sorumluluklarınızın izin verdiği ölçüde yasamaya ve görevlerinizi yerine getirmeye dikkatinizi çekecektir. Bugün ikili ilişkilerinizde kısıtlanmış ve zorlanmış hissedeceksiniz ama bu duyguların sizin yükümlülüklerinizden koparmasına izin vermeyin. İşinizi dikkate alın ve özen gösterin. Böylece gerçekten istediğiniz şeyleri yapma özgürlüğünü elde edersiniz. Başka insanları kısıtlamayın ve taşıyamayacakları yükler vurmayın. Depresyondan kaçının. Hedefe odaklanırsanız başarılı olacağınızı unutmayın.

Günün Olumlaması: Yaradan şimdi bana yolumu gösteriyor. İçsel bilgeliğim bana rehberlik ediyor ve ben hayrıma olan her şeye kolaylıkla ulaşıyorum.

-rgulu

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
KOÇ

:ajan:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar