15 Dakikada 2000 Dolar Harcadı

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
fft2mm761316.jpg

Teşvikiye Caddesi’nde bir kuyumcuya girip 15 dakikalık alışveriş yapan Gülben Ergen, bu süre içinde kuyumcudan yaklaşık 2 bin dolarlık takı aldı. Pırlanta takı, yüzük ve bileklik alan Ergen, kendisini bekleyen aracına giderken, “İşler çok yoğun, bir radyo programına gitmek için acele etmem gerek” dedi ve Nişantaşı’ndan ayrıldı.

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
15 dk da hemen o kadar şeyi nasıl seçmiş ben ona şaşrıdım 3 milyar çok değil dediği gibi heramın ama maşallah çok hızlıymıs ben bi yarım saat düşünrüm en az biri için :kahkaha:

H

Hera

Misafir
Önceden baktığı ve ne istediğini bildiği için İnsanın düşünmesine gerek kalmıyor ben çıktığım zaman Kuyumcularada bakıyorum Önce Fantezi Yapıyorum akabinde de anında alıp çıkıyorum

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
kuzum bende bakıyorum fantezi yapıyorum tamam diyorum onu alcam bi gidiyorum kuyumcu eşimin arkadaşı yenge diyo bak yeni geldi bunlar bide bunlara bak hadi bakalım benim bütün fikirler sil baştan :D

H

Hera

Misafir
kuzum bende bakıyorum fantezi yapıyorum tamam diyorum onu alcam bi gidiyorum kuyumcu eşimin arkadaşı yenge diyo bak yeni geldi bunlar bide bunlara bak hadi bakalım benim bütün fikirler sil baştan :D

:eek:ys: haklısın aslıcım ben öyle durumlarda sen tak yenge bak bir kaç gün sevmessen gene gelir diğeriyle değiştirir sin diyor içine sinmesse :vecihi:

Hayriye2010

Aktif Üye
Tepki
115
demekki para kazanmak çok kolay geliyorki bunlara hemencecik bu kadar harcayabiliyorlar emeğine sağlık Kardeşim Rabbim kazandığımız paraların hayrını görmeyi nasip etsin İnşallah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar