13- 19 Ni̇san Gün Gün Haftalık Burç Yorumları: 17 Ni̇san Koç Burcunda Yeni̇ay

Astroloji

Daimi Üye
Tepki
2.361
Küllerinden Doğma Vakti! 17 Nisan Yeniayı ve Burçlara Etkileri ✨

Gökyüzünde yer yerinden oynuyor, hazır mısın? Bu hafta hayatımızda artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. 13-19 Nisan haftasında, ruhumuzun derinliklerinde biriken o eski tortuları yakıp kül eden, bizi adeta küllerimizden yeniden doğuran muazzam bir enerji dalgasıyla karşı karşıyayız.
17 Nisan’da Koç Burcu’nda gerçekleşecek Yeniay, hayatımızdaki "duraklama" dönemini resmen sona erdiriyor! ♈️ Bu Yeniay; cesaretin, başlangıçların ve "ben buradayım" demenin en güçlü sembolü. Geçmişin yüklerini, bitmiş ilişkileri, tıkanmış kariyer yollarını ve seni aşağı çeken tüm korkuları geride bırakma vakti geldi.

17 Nisan Yeniayı nedir? Hayatımıza hangi taze başlangıçları getirecek?
Haftalık Burç Yorumları: 12 burcun aşk, para, kariyer ve sağlık gündemi.
Aşk Hayatında Yeni Dönem: İlişkilerde netleşme ve tutku dolu başlangıçlar.
Para ve Kariyer: Maddi kaynaklarımızı nasıl büyütebiliriz?
Merkür ve Venüs Etkileri: İletişimimizde ve değer algımızda neler değişiyor?
Küllerinden Doğmak İçin Hazırlan!
Koç Yeniayı, ateş elementinin en saf haliyle bizi harekete geçirecek. Eğer son zamanlarda kendini yorgun, yönsüz veya sıkışmış hissediyorsan; bu hafta gökyüzü sana "Kalk ve harekete geç!" diyor. Bu sadece bir tahmin değil, gökyüzünün sana sunduğu bir fırsat kapısı! ✨
Güneş, Yükselen ve Ay burcuna göre hazırladığım bu detaylı yorumları dinlemeden/okumadan haftaya başlamayın. Kendi mucizeni yaratmak için ihtiyacın olan o küçük kıvılcım bu haftanın enerjisinde gizli.

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.163
"Eskiyi geride bırakıyorum en güçlü halimle sahneye çıkıyorum" :hobba::mor::hobba:
2025'in sonuna doğru böyle bir rüya görmüştüm. Kulis tarafından sahnenin ortasına doğru ilerletiliyordum bütün ışıklar üstüme dönüyordu. Araba farı görmüş tavşan modum açılmıştı:krizz: Demek rüya bana koç'un şu anki durumu ile alakalı önden bilgilendirme yapmış gökyüzü destekliyor arka planda kalma hayatın kontrolünü eline al sana bizden açık çek demiş :krizz:

Telefonla hiç işim yok benim ama bu bilgisayar yok mu bu bilgisayar elim kolum :mola: O sezgiler çok yoruyor beni daha da mı keskinleşecek :bayilacam: Doğum günümde bana bir aydınlanma geliyor anladım :fikir: Aaaaaa! Ben şok :neey: ben şok üstü şok :heyecan:Ya video içinde böyle bir şey yapacağını hiç beklemiyordum ne oluyor oldum haha çok ama çooook teşekkür ederim ne tatlısın ne zarif bir kutlama oldu bu böyle:lovi::mavis: konumuza dönecek olursak eğer çokbilmişliği bırakmalısın nk zor olacak biliyoz ama bırak deniyorsa bırak :evet:Eskiyi nasıl bırakacağım bakalım boğa yönüm sıkı sıkı tutunuyor koç yönüm aman salla gitsin diyor çok ikilemli insanım ben de iki arada bir derede kalıyorum :kriz: Aa Maya! :heyecan: Bir şey diyeyim mi? Şu gereksiz harcama olayı acayip dürtüyor beni neyse ki pinti bir insanım kendimi vazgeçirebiliyorum bu hafta kaç kere sepet doldurdum sonra "aman o kadar da almaya değecek bir şey değil" ya da "benzeri var ya sende" deyip kendimi caydırdım. Evren ani bir hediye hazırlıyorsa önceden haber verecek bir işaret çaksın zira ani gelişen beklenmedik şeylerden hiç hoşlanmam hatta ak diyecekken kızıp kara ulen derim :kriz: Ay çok güzel videoydu tekrar teşekkür ederim cansın :kalp::papatya: Boğa'yı da dinleyeyim :hobba:

Oo haritamı yorumlattım doğum günü mottom bu çıktı. Ne kadar uyumlu oldu
Ekran görüntüsü 2026-04-11 101915.png

OP
Astroloji

Astroloji

Daimi Üye
Tepki
2.361
"Eskiyi geride bırakıyorum en güçlü halimle sahneye çıkıyorum" :hobba::mor::hobba:
2025'in sonuna doğru böyle bir rüya görmüştüm. Kulis tarafından sahnenin ortasına doğru ilerletiliyordum bütün ışıklar üstüme dönüyordu. Araba farı görmüş tavşan modum açılmıştı:krizz: Demek rüya bana koç'un şu anki durumu ile alakalı önden bilgilendirme yapmış gökyüzü destekliyor arka planda kalma hayatın kontrolünü eline al sana bizden açık çek demiş :krizz:

Telefonla hiç işim yok benim ama bu bilgisayar yok mu bu bilgisayar elim kolum :mola: O sezgiler çok yoruyor beni daha da mı keskinleşecek :bayilacam: Doğum günümde bana bir aydınlanma geliyor anladım :fikir: Aaaaaa! Ben şok :neey: ben şok üstü şok :heyecan:Ya video içinde böyle bir şey yapacağını hiç beklemiyordum ne oluyor oldum haha çok ama çooook teşekkür ederim ne tatlısın ne zarif bir kutlama oldu bu böyle:lovi::mavis: konumuza dönecek olursak eğer çokbilmişliği bırakmalısın nk zor olacak biliyoz ama bırak deniyorsa bırak :evet:Eskiyi nasıl bırakacağım bakalım boğa yönüm sıkı sıkı tutunuyor koç yönüm aman salla gitsin diyor çok ikilemli insanım ben de iki arada bir derede kalıyorum :kriz: Aa Maya! :heyecan: Bir şey diyeyim mi? Şu gereksiz harcama olayı acayip dürtüyor beni neyse ki pinti bir insanım kendimi vazgeçirebiliyorum bu hafta kaç kere sepet doldurdum sonra "aman o kadar da almaya değecek bir şey değil" ya da "benzeri var ya sende" deyip kendimi caydırdım. Evren ani bir hediye hazırlıyorsa önceden haber verecek bir işaret çaksın zira ani gelişen beklenmedik şeylerden hiç hoşlanmam hatta ak diyecekken kızıp kara ulen derim :kriz: Ay çok güzel videoydu tekrar teşekkür ederim cansın :kalp::papatya: Boğa'yı da dinleyeyim :hobba:

Ekli dosyayı görüntüle 52119
Evet doğum gününüzü öyle kutlamak istedim. Hediyem olsun :kkalp: :kkalp::selam:

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
80.890

Ekli dosyayı görüntüle 52119
Ohh ohh dogum günü mottoları, antidepresanlarıda alınmışş çiçek gibi bir yaş diliyorum şimdiden bacıkom❤️❤️❤️❤️❤️
Aayy o sepete ekle beklet beklet sonra vazgeç bendede oluyor aniden almamayı öğrendim haha önce sepete atıyorum sonra bi tur dönerim o ara gerçekten lazımmı onu düsünürüm haha

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.163
Ohh ohh dogum günü mottoları, antidepresanlarıda alınmışş çiçek gibi bir yaş diliyorum şimdiden bacıkom❤️❤️❤️❤️❤️
Aayy o sepete ekle beklet beklet sonra vazgeç bendede oluyor aniden almamayı öğrendim haha önce sepete atıyorum sonra bi tur dönerim o ara gerçekten lazımmı onu düsünürüm haha
Sağ ol canıım nice birlikte geçecek yaşlarımız olsun:mavis: Sepete atma iyi oluyor ama gereksiz şeyler almamış oluyorsun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar