Hemen sorularımla konuğumuzu açıyorum açalım bakalım şahım demek bu hafta terleme sırası bende teşekkür ederim canlarım e hadi bakalım şimdi geçelim bakalım terlemeye
Adın?:hülya
Yaşın?:2010 gireceğimize göre artık 33 olucam ama hissettiğim yaşı soruyorsanız daha 18imdeyim

Evlimisin?:evet canım
Çocuğun varmı?:allah bağışlarsa birbirinden şirin 3tane yaşama sevincim var
Kaç yıllık evlisin?:13.yılımıza gircez canım
Hobilerin ?kitaplarım çiçeklerim ve herhafta perşembe günleri kuranı kerim okumayı çok severim
Müzik Tarzın ?arabesk hariç kulağıma güzel gelen hertür müziği severim-hmm
Giyim Tarzın ?spor giyinmeyi severim
Hakkımda Ne Düşünüyosun ?kelimelere sığmazki nasıl anlatayım canım kısaca seni seviyorum canım ama sen bizim olmazsa olmazımızsın bu sitede canımıniçi

Bu Forumdan En Çok Sevdiğin 5 Kişi ?hepinizi çok seviyorum herbiriniz benimiçin ayrı bir değeri var ama illaki 5 kişi diyorsak hülyam canım obenim ilk arkadaş olduğum kişi neşe sen incitanem kardelen ablam bilgin güller diyarım essem arinam çikom ooooooo ben beş kişde kalamıyorum işte dedimya hepinizi çok seviyorum birde daha tanımıyorsunuz izmirdeki bir arkadaşımı üye olmasını istemiştim kırmadı beni oda katıldı aramıza karşıyakalım tanıdığınızda eminim onuda çok seviceksiniz

Hangi Takımı Tutuyorsun ?fener bahçemmmmmmm tabiki de sorulurmu-hmm-hmm
Burcun Ne ?balık
En Sevdiğin Yemek - Tatlı - Film - Dizi ?ensevdiğim yemek burda olmasada börülce yi çok severim izmire gittiğimde anneme sık sık yaptırırım kadayıfı çok severim ama rejime başladığımdan beri hasretim bu tatlıya filim bu sene seyrettiğim güneşi gördüm ama etkisinde kaldığım bir filimi soruyorsan canım gazap rüzgarı denziel washınton un bir filmi tavsiye edrim çok güzel bir film
En Sevmediğin Yemek - Tatlı ?kara lahana ile yapılan hiçbir yemeği sevmiyorum kabak tatlısı
Nickinin Anlamı nedir?ailemden ve sevdiğim memleketimden uzakta olduğum için sıladayım yani sıla (gurbet)
Hayatta asla vazgeçemiceğin tek şey ?çocuklarım
En belirgin huyun ?çok ketum mum
Beni hayata en cok bu bağliyor diyebileceğin birsey varmı ?çocuklarım
Senin için özel 3 üye kimler neden?hülyam çok esprili bir insan gülmeyi ve güldürmeyi bilen bir kişi şahım sen benim kurtarıcımsın ve herkese eş değerde yaklaşımın çok güzel incim onu kendime benzetiyorum huyunu ve kişiliğini tabiki

Senin için büyük bir anlam taşıyan şarkı var mı ?önceden gülü susuz seni aşksız bırakmam şimdi ise emanet

çok teşekkür ediyorum canım benim güzel soruların için