10 Yaş Gençleştiren Bitkisel Yağ!

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
10 Yaş Gençleştiren Bitkisel Yağ!

Bazı bitkiler yoluyla cilde yapılan doğal işlemler, hem gençleştiriyor hem de doğanın uyumuyla parlaklık ve canılık yaratıyor. Saf yağlar ve bitkilerin yüksek kaliteli araçları olan özler, damıtma yoluyla elde ediliyor. Bu işlem, bitkinin tüm orjinal değerini koruyan bir yöntem. Aktif besleyici maddeler içeren bitki özleri, yaşlanmanın iç ve dış nedenlerini ortadan kaldırıyor.

Güzellik ve gençlik için doğadaki maddeler inanılmaz faydalar sağlıyor. Enzimler, vitaminler ve diğer biyolojik maddeler üreten doğal otlar, cilt sorunlarını ve yaşlılık belirtilerini çözmek için gerekli. Bitkilerin yağları ve özleri, ezelden beri eski çağlardan bu yana kullanılan maddelerdi.

attachment.php


Damıtılmış bitki yağları mucize yaratıyor

Doğadaki bileşenlerden elde edilen ve bir çok bitkinin özünü içeren edilen karışım, verimlilik düzeyi yüksek bir gençleştirici özelliğe sahip. Hem gençlerin sorunlu ciltlerine çözüm olan hem de yaşı ilerleyen kadınlar için zamanı geriye götüren formül damıtılmış şifalı yağ damlalarında…
Zamanın ciltte yarattığı etkilere bazı şifalı bitkilerden elde edilen yağlar yardıma koşuyor. Yalnız doğru ve sağlıklı topraklarda yetişen bitkiler olması kaydıyla! Hepsinin miktarının uzman bir el tarafından belirlenerek, oluşturulmasıyla ortaya çıkanın "gerçek güzellik iksiri" olduğunu söylemek isterim. Doğanın sırlarını keşfetmek için hangi yaşta olduğunuz önemli değil. Zaten, genç görünümü bile olumsuz yönde değiştiren dış koşulların gittikçe çoğalması, güzellikte "doğaya dönüş"ü zorunlu kılıyor. Doğal yapısını yitiren çevre koşullarının olumsuz etkileri, gıdaların bozulması da cildi erkenden yaşlandırıyor. Bunları göz önünde bulundurursanız, doğadaki bazı sırlarla buna çare aramak en doğru yöntem. Damıtılmış bitki yağlarıyla mucize bir şekilde yaşınızı 10 yıl geriye sarabilirsiniz.

Gerçek gençlik iksiri

Çoğunuz muhtemelen deri kusurlarınızı başka bir sürü ürünle gideriyorsunuz. Kimi kimyasal bileşenler içerdiği için cildi bozabiliyor, bazısı ise allerjiye neden oluyor. Bütün bunlara gerek kalmadan tek bir uygulama ile nasıl çözerim diye düşünüyorsanız, bitkileriden damlayan güzelliğin ne olduğunu kesinlikle öğrenin. Bu ekonomik koşullarda, faydası olmayan onlarca ürünü güzellik masasına doldurmak yerine, mucizevi doğal yağların cilde etkisini öğrenin. Ama bunun belli ölçülere, doğal formata uygun olarak hazırlanmış olanı geçerli. Ayrıca, aylarca aktar depolarında beklemiş olan bitki yağlarının gençliğe sağlayacağı katkı olumsuz olacaktır.

Hücre yenilenmesini teşvik ediyor!

Kısa vadeli etkileri ile gençlik, güzellik veren damıtılmış şifalı bitkilerin yağları, ciltte yaşı geriye götüren pozitif hareketler geliştiriyor: Canlandırıyor, güçlendiriyor, pürüzsüzleştiriyor. Gerekli beslenmeyi sağlayarak, kırışıklıkları yok ediyor. Tende hücre yenilenmesini teşvik ederek, esneklik ve sıkılığı yeniden kazandırıyor. Yorgun ve susuz bir cilt için, uyarıcı rolüyle hemen nem kazandırıyor.



Alintidir.
Volkan Kurt
Doğal Ürün Uzmanı
 

Ekli dosyalar

  • yag.jpg
    yag.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 47
G

guzelcem

Misafir
benim tercihim hep doğallıkdan yanadır. bitkisel yağlarımı kullanırım ve cildim ışıl ışıl olur.:eek:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst