10 Haziran - Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.293
Tepki
83.530
Puan
113
Konum
İstanbul
koc-50.jpg
KOÇ
Bugün olanca gücünüzle düşüncelerinizi pozitif yönde tutmaya gayret göstermeli ve gün içinde karşılaştığınız enerjileri bu doğrultuda değerlendirmelisiniz. Yanlış anlaşılmalar ve aşırı duygusal yaklaşımlarda bulunursanız, beklemediğiniz karşı çıkışlarla karşılaşabilir ve kendinizi zor bir durumun içine sokabilirsiniz. Bugün aile bireylerini ilgilendiren konularda iş birliği içinde olmalı ve sorumluluk almaktan çekinmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise uzun zaman sonra gelen huzurlu bir günün keyfini çıkarmalısınız. Bekar ve ilişkisi olmayan Koç’lar, size karşı ilgisini açıkça göstermekten çekinmeyen o özel insana duygularının karşılıksız olmadığını hissettirmelisiniz.

Günün Olumlaması: Tüm güzel, aydınlık, hayırlı düşüncelerimle zihnimi dinlendiriyor, dünyanın endişe ve kaygılarından uzaklaşıyorum. Gökyüzünün derin mavisinin huzurunu tüm benliğimde hissediyorum. Güneşin ışığıyla aydınlanıyorum. Egomu, öfkemi, hırsımı, inatçılığımı ruhumdan sevgi ve kararlılıkla uzaklaştırıyorum.

Günün Rengi: Beyaz

Günün Kristali: Kalsedon

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü sizi yaşamın her alanında daha gerçekçi ve cesaretli olmanız için destekliyor. İlişkilerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Daha önce geri çekildiğiniz her konuda cesaretle ön planda olmayı seçebilirsiniz. İş ilişkilerinizde beklentilerinizi hayata geçirmek için gereken her şeye sahipsiniz. Kimsenin etkisinde kalmadan iç sesinize güvenmeniz yeterlidir. Özel yaşamınızda ise bir dargın bir barışık süren bir ilişki içindeyseniz ve duygularınız yaşanan tüm tartışmalara rağmen yine ona doğru akıp gidiyorsa işte size fırsat. İlişkinizi iyileştirebilmek için tüm güç sizinle birlikte, değerlendirip değerlendirmemek ise sizin iradenizde.

Günün Olumlaması: Daha önce olmadığım kadar kararlı ve cesaretliyim. Yaşamımda beni engelleyen, huzursuz kılan her şeyi uzaklaştırma kararı aldım. Yeniden şekillenen, hayat yolumda isteklerimi gerçekleştirebilecek inanç ve güce sahibim.

Günün Rengi: Beyaz

Günün Kristali: Kalsedon

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Bugün iyi niyetli olmayan kişilerin sözlerine karşı dikkatli olmalısınız. İş ve özel yaşamınızda değer verdiğiniz insanlarla aranızın açılmasını isteyenlere karşı gardınızı alın ve bu gibilerin konuşmasına dahi izin vermeyin. Ruhsal olarak enerjiniz oldukça güçlü bugün; dua edin, meditasyon yapın ve ağırlıklarınızdan uzaklaşın. Özel yaşamınızda ise eşinizin yapıcı davranışları kırgınlıklarınızı unutturabilir. Ona bir şans verirken kendinize de şans verdiğinizi unutmayın. Bekar İkizler burçları, aşk her an kapınızı çalabilir.

Günün Olumlaması: Ruhumun içinde barındığı renkler hayatıma tüm güzel enerjisiyle yansıyor ve yaşamıma her anlamda zenginlik katıyor. Sahip olduğum özelliklerimi en güzel haliyle iş hayatıma adapte ediyor ve ilerliyorum.

Günün Rengi: Beyaz

Günün Kristali: Ametist

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Süslü püslü sözler, büyük bir yanılgının içine girmenize sebep olabilir! Başkalarının etkisi altında kalabileceğiniz bu süreçte eş ya da sevgilinizle ilişkinizde de tutumunuz önem kazanmakta. Yıkıcı değil yapıcı davranışlar içinde olmalısınız. Haksızlığa uğradığınızı düşünürken haksızlık edebilir, ilerleyen zamanlarda bunun zararları deneyimleyebilirsiniz. Sevdiğiniz insanı, başkalarının etkisi altında kalarak kırmanız büyük pişmanlıklar yaşamanıza sebep olabilir!

Günün Olumlaması: Hayatımda bol sevgi, bol para, yeterli zaman ve sonsuz bilgi her zaman mevcuttur. Onlar tam zamanımda karşıma çıkıyorlar ve ben de uzanıp onları alıyorum. Ben huzur içinde ve sağlıklıyım, sahip olduğum her şey için şükürler olsun.

Günün Rengi: Beyaz

Günün Kristali: Kehribar

aslan-50.jpg
ASLAN
Gökyüzü aşk ve iş hayatınızda mükafatlandırıyor sizleri. Zincirlerinizden kurtulmuşçasına özgürsünüz. İş hayatınızda hedeflerinizin üzerine kararlılıkla gidin. Ufak tefek aksilikleri büyütmeyin ve her şeyden önemlisi hiç vazgeçmeden olana kadar çaba gösterin. Yaşamınızda yeni başlangıçlar sizleri karşılıyor. İhtiyacınız olan her şeye sahipsiniz, yeter ki bunların farkına varın. Hiç kimsenin sizi yolunuzdan ve kararlılığınızdan vazgeçirmesine izin vermeden ilerleyin. Özel yaşamınızda da bitiş ve yeni başlangıçlar zamanı. Sorunlu, sizi yoran, engelleyen eş ya da sevgilinizle yollarınız ayrılabilirsiniz. Bekar Aslan’lar, yeni bir ilişkiye başlamanız an meselesi.

Günün Olumlaması: Kaybettiklerimde var benim, kazandıklarım da. Üzülmem yaşanmışlıklarıma, sevinirim ruhuma kattığı olgunluklara. Kayıplarımla kazançlarımı birleştirir, her gelen günle yenilenir, ağırlıklarımdan kurtulurum. Sağlıkla nefes alır, daha çok çalışır, daha çok kazanır ve daha çok sevilmenin keyfi ile anın getirdiği güzelliklere şükrederim. Payıma düşeni sevgi ile kabul eder, hayat yolunda yürümeye devam ederim.

Günün Rengi: Beyaz

Günün Kristali: Kalsedon

basak-50.jpg
BAŞAK
Özel yaşamınızla ilgili konularda insanların gerçek yüzünü göreceğiniz, çarpıcı gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bu deneyimi sadece görmek olarak değerlendirmeden çok iyi anlamalısınız. İyi bir insanı kötü edemeyeceğiniz gibi kötü birini de iyi edemeyeceğinizi bilmeli ve bu kişilere karşı tavrınızı duvarlarınızı örerek göstermelisiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Başak’lar ise bugün ilgi duyduğunuz insanın duygularını açması ile kendinizi bir anda harika bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ben emeğin, ben sevginin, ben hakkın değerini bilmenin şükrü ile bana bahşedilmiş olan tüm yeteneklerimin, bedenimin, sağlığımın sevdiğim ve sevenlerimin kıymetini biliyorum. Onları sevgimle koruyor ve sahip çıkıyorum.

Günün Rengi: Beyaz

Günün Kristali: Yakut

terazi-50.jpg
TERAZİ
Gökyüzü bugün, ruhsal ve kişisel gelişiminizde deneyimleyeceğiniz olumlu gelişmelerle sizi yaşamın her alanında farklı noktalara taşıyacak enerjilere sahip. Farkındalığınızın oldukça yüksek olduğu bir gündesiniz. Daha önce farkına varamadığınız birçok ayrıntıyı fark edebilir, bunların üzerine düşünerek bilinç düzeyinizi yükseltecek çalışmalara başlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikteliği devam eden Terazi’ler için gerginlikler devam etmekte. Özellikle de uzun zamandır beraber olanlarınız bu durumdan biraz daha fazla etkileneceksiniz.

Günün Olumlaması: Anlıyor, biliyor ve inanıyorum. Kendimi olduğum gibi kabul ediyor, geliştirip eğitiyorum. Ruhumdaki ikilik halini bu sayede aşıyor ve dengeleniyorum. Yaptığım her şeyin olumlu ya da olumsuz bir karşılığı olduğunu biliyorum. Davranışlarımı bu ölçüde belirliyor, olumlu sonuçlar alıyorum.

Günün Rengi: Beyaz

Günün kristali: Lapis Lazuli

akrep-50.jpg
AKREP
Beraberliği devam eden ve problemler yaşayan Akrep’ler ilişkinizi kurtarabilmek, var olan sorunların üstesinden gelebilmek ve aşkınızı kuvvetlendirebilmek için gökyüzü tüm gücüyle destekliyor sizleri. Ruhunuzdaki aşk sözlerinize dökülsün ve aşkınız hayat bulsun. Bu olumlu etkiler kariyer hayatınızda da maddi şanslar ve statünüzün yükselmesi açısından oldukça önem taşımakta. Oturup kendinize yaşadığınız sorunlara isyan etmek yerine kendinizi toparlayın ve bu güzel etkinin gücünden olabildiğince faydalanın.

Günün Olumlaması: Geçmiş zamanlarımdan bugüne kadar ruhumda taşıdığım tüm olumsuz düşünce ve blokajları yüksek iradem sayesinde ruhumun tamamen siliyorum. Yerini sevgiyle, bilgelikle, aşkla dolduruyorum. Yepyeni kazanımlarla yaşamımı zenginleştiriyorum.

Günün Rengi: Beyaz

Günün Kristali: Pembe kuvars

yay-50.jpg
YAY
Başkalarının dertlerine çözüm aramaktan kendinizi ne kadar ihmal ettiğinizin farkında mısınız? İnsanlara yardımcı olmak, dertlerine ortak olmak iyidir fakat dozunda olmak şartıyla. Enerjinizi bu gibi konularla düşürmemeli ve sizi ruhsal anlamda besleyecek, enerjinizi yüksek tutacak işlerle meşgul olmalısınız. Her şeyden önemlisi kendinize değer vermeyi öğrenmelisiniz. Özel yaşamınızda ise kararlı olmanız gereken zamanlardasınız. Duygularınızı yok sayarak hareket edemeyeceğinize göre içinde bulunduğunuz şartları, istediğiniz yöne çevirebilmek için harekete geçmelisiniz. Duygusal hayatınızda yaşanan belirsizlik yaşamınızın geneline yansımaya devam ettiği sürece huzurlu olabilmeniz çok güç.

Günün Olumlaması: Aşkıma, duyguma, istek ve arzularıma sahip çıkıyorum. Beni benden uzaklaştıran tüm düşüncelerimden kararlılıkla uzaklaşıyorum. Sevgiyle besliyorum ruhumu ve aydınlanıyorum. Arınmış olmanın verdiği huzurla daha sağlıklı kararlar alıyor ve uyguluyorum.

Günün Rengi: Beyaz

Günün Kristali: Yakut

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü fiziksel çekiciliğinizin, karşı cins üzerinde büyüleyici etkiler bırakacağına işaret etmekte. Kendinizi her zamankinden daha güzel ya da yakışıklı hissetmeniz gayet doğaldır. Işıldayan bir yıldız gibi olacağınız bir gündesiniz. Bugün eş ya da sevgilinizle uyumunuz mükemmeldir. Birbirinizi anlayarak hemen her konuda tamamlayabilmenin huzuru ilişkinizi çok daha keyifli bir hale getirecek. Bekar Oğlak’lar, sizler de çok özel sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda da yaratıcılığınızın çok yüksek olduğu bugünü çok akıllıca değerlendirdiğiniz takdirde istikrarlı başarıların altına imza atabileceğiniz işlerin başkahramanı olabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ruhumu arındırıyor, özümle bir olabilmenin huzurunu yaşıyorum. Tüm pozitif enerjileri ruhuma, bedenime çağırıyor, geldiğini hissediyor ve şifalanıyorum.

Günün Rengi: Beyaz

Günün Kristali: Kalsedon

kova-50.jpg
KOVA
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda yüksek enerjiniz ve bilginizi konuşturmanın getireceği maddi kazançlardaki artışı müjdeliyor sizlere. Önemli görüşme ve toplantılarınızda istekleriniz kabul görecektir. Daha önceden planladığınız pek çok konu ile ilgili konuşma ve görüşme imkanı bulabilirsiniz. Yeni insanlar tanıyabilir, iş birlikleri ile yeni teklifler alabilir farklı bir projenin başında yer alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise çekiciliğinizin çok yüksek olduğu bir gündesiniz. Karşı cinsle ilişkiler sizi bir hayli mutlu edecektir.

Günün Olumlaması: Eksik kalan düşüncelerimi tamamlıyor olmanın keyfi ve mutluluğundayım. Aşkı doyasıya yaşıyor, aşkın gücüyle yaşamımı yeniden şekillendiriyorum. Aşktan aldığım enerji işime, yaşamımın her alanına güneş olup doğuyor.

Günün Rengi: Beyaz

Günün Kristali: Turmalin

balik-50.jpg
BALIK
Bugün iş hayatınızda ticari kazanca yönelik işlerde emeklerinizin ödülünü alacaksınız. Dikkat etmeniz gereken konu ise sizin dışınızda, yakınlarınızdan kaynaklanacak harcamalarınız olmalı. Sizden istenilenleri bütçenize uygun seviyede tutun. İşinizle ilgili konularda gizliliğe önem vermeli ve projelerinizi maddi gelirlerinizdeki artışı kimseyle paylaşmamalısınız. Özel yaşamınızda eş ya da sevgiliniz size karşı daha duyarlı ve anlayışlı davranacak. İstemeden de olsa sizi kıracak davranışlar sergilediyse telafi etmek için elinden geleni yaparak sizi mutlu edecektir.

Günün Olumlaması: İçimdeki ışık burada ve şimdi hayatımda mucizeler yaratıyor. Her şey hayatımın iyiliği için birlikte çalışıyor. Hayatımın yüce planı ile uyumlu yaşıyorum. Yaşamımla inançlarım arasındaki ilişkiyi biliyor ve dengeliyorum dikkatli, özenli yaşıyorum.

Günün Rengi: Beyaz

Günün Kristali: Yakut

HürriyetAile

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.293
Tepki
83.530
Puan
113
Konum
İstanbul
KOÇ
Bugün olanca gücünüzle düşüncelerinizi pozitif yönde tutmaya gayret göstermeli ve gün içinde karşılaştığınız enerjileri bu doğrultuda değerlendirmelisiniz. Yanlış anlaşılmalar ve aşırı duygusal yaklaşımlarda bulunursanız, beklemediğiniz karşı çıkışlarla karşılaşabilir ve kendinizi zor bir durumun içine sokabilirsiniz. Bugün aile bireylerini ilgilendiren konularda iş birliği içinde olmalı ve sorumluluk almaktan çekinmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise uzun zaman sonra gelen huzurlu bir günün keyfini çıkarmalısınız. Bekar ve ilişkisi olmayan Koç’lar, size karşı ilgisini açıkça göstermekten çekinmeyen o özel insana duygularının karşılıksız olmadığını hissettirmelisiniz.

Günün Olumlaması: Tüm güzel, aydınlık, hayırlı düşüncelerimle zihnimi dinlendiriyor, dünyanın endişe ve kaygılarından uzaklaşıyorum. Gökyüzünün derin mavisinin huzurunu tüm benliğimde hissediyorum. Güneşin ışığıyla aydınlanıyorum. Egomu, öfkemi, hırsımı, inatçılığımı ruhumdan sevgi ve kararlılıkla uzaklaştırıyorum.

Günün Rengi: Beyaz

Günün Kristali: Kalsedon

:cay:
 

Kupakızı

Daimi Üye
Katılım
25 Mayıs 2013
Mesajlar
1.380
Tepki
1.434
Puan
113
Konum
Ankara
boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü sizi yaşamın her alanında daha gerçekçi ve cesaretli olmanız için destekliyor. İlişkilerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Daha önce geri çekildiğiniz her konuda cesaretle ön planda olmayı seçebilirsiniz. İş ilişkilerinizde beklentilerinizi hayata geçirmek için gereken her şeye sahipsiniz. Kimsenin etkisinde kalmadan iç sesinize güvenmeniz yeterlidir. Özel yaşamınızda ise bir dargın bir barışık süren bir ilişki içindeyseniz ve duygularınız yaşanan tüm tartışmalara rağmen yine ona doğru akıp gidiyorsa işte size fırsat. İlişkinizi iyileştirebilmek için tüm güç sizinle birlikte, değerlendirip değerlendirmemek ise sizin iradenizde.

Günün Olumlaması: Daha önce olmadığım kadar kararlı ve cesaretliyim. Yaşamımda beni engelleyen, huzursuz kılan her şeyi uzaklaştırma kararı aldım. Yeniden şekillenen, hayat yolumda isteklerimi gerçekleştirebilecek inanç ve güce sahibim.

Günün Rengi: Beyaz

Günün Kristali: Kalsedon

Her zaman kararlı ve cesaretliyim :)
Yanlış yapan herkesden de uzağım ..
Bu kararı baya önce almıştım ama beni anlatıyor yazı :)
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.293
Tepki
83.530
Puan
113
Konum
İstanbul
Bir tane daha günlük yorum buldum :bebecik

burclar.jpg


KOÇ Kartınız Kardeşlik... Kıskanç yönlerinizi ortaya çıkaracaksınız. Bugün kendinizle çatışıyorsunuz. Söyleyeceklerinizin sonunu düşünün.

BOĞA Kartınız Dönüş... Hızla verdiğiniz kararların size bir faydası yok. İnadınızdan vazgeçmeniz özellikle iş çevrenizde birçok kişiyi rahatlattı.

İKİZLER Kartınız Silah... Bazı konularda sessizliğinizi korumayı başardınız ve böylece düşmanlarınızı alt ettiniz. Üzerinizdeki kötü enerjilere dikkat.

YENGEÇ Kartınız Yargılama... Çabuk karar veriyorsunuz ama bir o kadar doğru tespitler yapabiliyorsunuz. Ailenize de ilgi göstermeye çalışın.

ASLAN Kartınız Koruma... Kendinize dikkat etmeniz gerek zira sağlıkla ilgili sıkıntı yaşamanız mümkün. Soğuk algınlığına karşı hassassınız.

BAŞAK Kartınız Gerçek... Sağlığına dikkat etmesi gereken burçlardan biri de sizsiniz. Özellikle fazla yeme-içme size pahalıya mal olabilir.

TERAZİ Kartınız Işık... Özgüveninizle tuttuğunuzu koparıyorsunuz. Bugün kartınızı da işaret ettiği gibi aydınlığa çıkıyor, rahatlıyorsunuz.


AKREP Kartınız Doğum... İletişim yeteneğiniz artacak. İstediğiniz her insana ulaşıp başarı sağlayacaksınız. Beklenen haberler de gelecek.

YAY Kartınız Alfa... Bugün güleryüzlü sayılmayacak kadar yorgun bir yüz ifadeniz olabilir. İnsanlar sizleri candan ve güleryüzlü halinizi istiyor.

OĞLAK Kartınız Enerji... Zihinsel ve bedensel enerjiniz oldukça yüksek. Sanata düşkünlüğünüz belirgin bir hal alıyor. Eğlenceli bir gün olacak.

KOVA Kartınız Edebiyat... Bugün bazı konularda biraz abartılı düşüncelere sahip olabilirsiniz. Sevdiklerinize olan güven duygularınız sarsılmış gibi.

BALIK Kartınız Gerçek... Dramatik ve düşünceli haldesiniz. İnsanlardan yardım almaya gönüllü değilsiniz. Tek başınıza olmak istiyorsunuz.

Takvim
 

Kupakızı

Daimi Üye
Katılım
25 Mayıs 2013
Mesajlar
1.380
Tepki
1.434
Puan
113
Konum
Ankara
BOĞA Kartınız Dönüş... Hızla verdiğiniz kararların size bir faydası yok. İnadınızdan vazgeçmeniz özellikle iş çevrenizde birçok kişiyi rahatlattı.

bendeki inat olmasa melek gibi biriyim de işte inat yok mu inat :D
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
BALIK candır baldır nutelladır lütfen değerini bilelim üzmeyelim Balıkları

KOVA yufka yürekli biridir, kendinden başka herkesi düşünür..

OĞLAK tam bir aşk burcudur, duygusal , romantik, hssas, ilişkisini sahiplenen , kıskanç

YAY'ların tersi çok pistir, bi çarptımı bide duvar çarpar !
Not: sabırlarını asla denemeyin.

AKREP üzülmenin tek sebebi herkese gereginden fazla deger vermen biliyorsun dimi !

TERAZİ'nin hayatında bişeyler yolunda gitsin lan artık, tüm dertler sıkıntılar sorunlar Terazi'ye toplanıyor ne işse !

BAŞAK'ların 6.hisleri ve sezileri çok kuvvetlidir, bazı şeyler kalplerine malum olur

ASLAN çok doğal içten fedakar ve kendi hariç herkese faydası olan en kral burçtur. (değeri bilinmiyor o ayrı)

YENGEÇ'lerin değeri hiç bilinmiyor hemde hiç !

İKİZLER ne kadar sıcakkanlı olsada, sevmediği kişiyle konuşan bi arkadaşını gördüğünde ondan ışık hızında soguma özelliğine sahiptir

BOĞA çılgındır, dobradır, bazen buzdolabına bile uçan tekme ataiblir ama adamın dibidir dürüsttür !

KOÇ gibi birinin değerini bilmiyorsanız daha kimin değerini bileceksiniz lan?

buda benden koç'a bak
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
İKİZLER
Bugün iyi niyetli olmayan kişilerin sözlerine karşı dikkatli olmalısınız. İş ve özel yaşamınızda değer verdiğiniz insanlarla aranızın açılmasını isteyenlere karşı gardınızı alın ve bu gibilerin konuşmasına dahi izin vermeyin. Ruhsal olarak enerjiniz oldukça güçlü bugün; dua edin, meditasyon yapın ve ağırlıklarınızdan uzaklaşın. Özel yaşamınızda ise eşinizin yapıcı davranışları kırgınlıklarınızı unutturabilir. Ona bir şans verirken kendinize de şans verdiğinizi unutmayın. Bekar İkizler burçları, aşk her an kapınızı çalabilir.

Günün Olumlaması: Ruhumun içinde barındığı renkler hayatıma tüm güzel enerjisiyle yansıyor ve yaşamıma her anlamda zenginlik katıyor. Sahip olduğum özelliklerimi en güzel haliyle iş hayatıma adapte ediyor ve ilerliyorum.

Günün Rengi: Beyaz

Günün Kristali: Ametist
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
İKİZLER Kartınız Silah... Bazı konularda sessizliğinizi korumayı başardınız ve böylece düşmanlarınızı alt ettiniz. Üzerinizdeki kötü enerjilere dikkat.
üstümdeki kötü enerjiye dikkat

İKİZLER ne kadar sıcakkanlı olsada, sevmediği kişiyle konuşan bi arkadaşını gördüğünde ondan ışık hızında soguma özelliğine sahiptir

duydunuzmu ule kalbime soktuğum gibi çıkartmasınıda biliyom (irkek sineklere özgü)
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
BOĞA çılgındır, dobradır, bazen buzdolabına bile uçan tekme ataiblir ama adamın dibidir dürüsttür !

Adamın dibi herüfüm benim
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
YAY'ların tersi çok pistir, bi çarptımı bide duvar çarpar !
Not: sabırlarını asla denemeyin

kim yaydı kızzz şahmı
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.293
Tepki
83.530
Puan
113
Konum
İstanbul
KOÇ gibi birinin değerini bilmiyorsanız daha kimin değerini bileceksiniz lan?

buda benden koç'a bak

Doğru diyor "daha ne istiyorsunuz" derler adama

KOÇ Kartınız Kardeşlik... Kıskanç yönlerinizi ortaya çıkaracaksınız. Bugün kendinizle çatışıyorsunuz. Söyleyeceklerinizin sonunu düşünün.

Bugün ağzından çıkanı kulağında duysun nk tikkat :ilknur: anam ben kışkanç değilimdir ki iftira atıyor bu :hihh:

İKİZLER ne kadar sıcakkanlı olsada, sevmediği kişiyle konuşan bi arkadaşını gördüğünde ondan ışık hızında soguma özelliğine sahiptir

duydunuzmu ule kalbime soktuğum gibi çıkartmasınıda biliyom (irkek sineklere özgü)

Tehdit mi ediyon bacım o ne öyle :hihi:
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Doğru diyor "daha ne istiyorsunuz" derler adama



Bugün ağzından çıkanı kulağında duysun nk tikkat :ilknur: anam ben kışkanç değilimdir ki iftira atıyor bu :hihh:



Tehdit mi ediyon bacım o ne öyle :hihi:

koç'um benim
kız yok ne tehditi :D Bak bi anımı anlatem
Bu bebe hediyesi yaptıgım arkadaş varya :D biğün çarşıdayız dalastık küsüs ama yine mağzalara birlikte girip çıkıyoruz birbriimizle konuşmuyoz bu güya beni kıskandırıcak :D gitti çarşıda bi arkadaşını görünce basladı sohbete 3 dakka 5 dakka susmuyo :D çektim gittim yanından evlat acısı gibi koydu
 

Kupakızı

Daimi Üye
Katılım
25 Mayıs 2013
Mesajlar
1.380
Tepki
1.434
Puan
113
Konum
Ankara
BOĞA çılgındır, dobradır, bazen buzdolabına bile uçan tekme ataiblir ama adamın dibidir dürüsttür !

Adamın dibiyim :D hayırdır laaan :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst