06 Mart Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü, hayattan edindiğiniz tecrübeleri ve deneyim zenginliğini, acısı ve tatlısı ile yaşamınızın her safhasına güçlü bir şekilde yansıtmanız için destekliyor sizleri. Ruhsal olarak büyüdüğünüzü, özgürleştiğinizi, dengelendiğinizi yoğun olarak hissedeceğiniz bir gündesiniz. Yüreğinizdeki zincirleri kırabilmiş olmanın gücü sizleri daha aktif, girişken bir hale büründürecek. Keşfedilmemiş olanı keşfe çıkacağınız bu özel süreç sizleri her anlamda kazançlı çıkaracak. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin huysuzluklarını görmezden gelin. Uygun anı kollayıp, onunla sevgi ile konuşup, yaptıkları ve yapmadıkları üzerine paylaşımlarda bulunun. Aşkın huzurunu iliklerinize kadar yaşayın.

Günün Olumlaması: Ruhumu arındırıyor, benliğimden sıyrılıp özümle bir olabilmenin huzurunu yaşıyorum. Tüm pozitif enerjileri ruhuma ve bedenime çağırıyor ve şifalanıyorum.

Günün Rengi: Fıstık yeşili

Günün Kristali: Akuamarin

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü bugün, analizci yönünüzün iş hayatınızda önemli ayrıntıları yakalayarak başarılı çıkışlar sergilemenizi sağlayacağına işaret etmekte. Uzun zamandır niyetlendiğiniz bir işinizle ilgili önemli bir teklif alabilir, hayallerinizi hayata geçirebilirsiniz. Bugün sezgilerinize güvenin ve bu doğrultuda ilerleyin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin kendi aile bireyleri ile yaşayacağı tartışmalar karşısında söyleyecek söz bulmakta zorlanabilir, sevdiğiniz insanın böylesine hak etmediği davranışlar içinde kalmasına üzülebilirsiniz. Ona ne yapması gerektiğini söylemeden küçük tavsiyelerde bulunursanız belki o da sapla samanı daha iyi ayırt edip tutumunun nasıl olması gerektiğini fark edebilir. Farkına varamadıklarının farkına varması için sevdiğiniz insana ışık tutabilirsiniz tavsiyelerinizle.

Günün Olumlaması: Ben hür irademle kendi hayrıma olacak tüm güzel davranışlarımı ortaya koymayı seçiyorum. Seçimlerimin olumlu sonuçlarıyla kendimi ve sevdiklerimi mutlu ediyorum.

Günün Rengi: Fıstık yeşili

Günün Kristali: Hematit

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü bugün, son derece sezgisel bir hal içinde olacağınıza işaret etmekte. Algılarınız fazlasıyla açıktır. İnsanların duygu ve düşüncelerini net bir şekilde algılamanız iş hayatınızda birçok konuda size rehberlik edecektir. Gerçek dostlarınızın varlığını maddi manevi destekleri ile yoğun olarak hissedeceğiniz bir dönemdesiniz. Özel yaşamınızda ise yeni başlangıçlar ve yeni heyecanlar ruhunuzu gençleştirecek.

Günün Olumlaması: Sezgimin ve aklımın en üst seviyesindeyken kendi iç sesimin rehberliğine güveniyor, var olan tüm iyi özelliklerimi sevgiyle ele alıyor, geliştiriyor ve yaşamımdaki tüm karanlık noktalara ışık olup aydınlatmak için kullanmayı seçiyorum.

Günün Rengi: Yeşil

Günün Kristali: Akuamarin

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Bugün tüm gözler üzerinizde olabilir, fazlası ile dikkat çekip yaptığınız hemen her davranışın hayranlık ve takdir kazanacağı bir gündesiniz. Tahmin bile edemeyeceğiniz insanların dikkatini çekecek, işinizle ilgili yeni teklifler alabileceksiniz. Özel yaşamınızda ise aşka olan hasretiniz sonlanıyor. Karşınıza sizi size tanıtacak özel bir insan çıkabilir ve yeni bir başlangıçla hayatınızın rotasını aşka çevirebilirsiniz. Evli Yengeç’ler romantizmin yoğun olacağı bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Sezgimin ve aklımın en üst seviyesindeyken kendi iç sesimin rehberliğine güveniyor, var olan tüm iyi özelliklerimi sevgiyle ele alıyor, geliştiriyor ve yaşamımdaki tüm karanlık noktalara ışık olup aydınlatmak için kullanmayı seçiyorum.

Günün Rengi: Yeşil

Günün Kristali: Akik

aslan-50.jpg
ASLAN
Gökyüzü bugün, olumlu düşünmenin ve davranmanın nimetlerinden yararlanacağınıza işaret etmekte. İnsanlarla iletişiminiz mükemmeldir. Maddi anlamda kazançlı çıkacağınız bir gündesiniz. İşinizle ilgili önemli bağlantılar ve iş birlikleri gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizden dolayı yapmak zorunda kalacağınız ödemeler söz konusu olabilir. Bu durumun yaşanmasından sonra sorumluluklarını gereği gibi yerine getirmesi için ciddi bir konuşma yapabilirsiniz. Bekar Aslan’lar, bugün karşı cinsle tartışmalar söz konusu olabilir. Günün Olumlaması: Aşkla beslenen ruhum ışık olup aydınlatıyor düşüncelerimi, netleşiyor her şey. Yaşanmışlıklardan bana kalan yorgunlukları sevgiyle harmanlıyorum. Yeniden yapılanıyor, her zamankinden daha fazla ben oluyorum ve ben beni bu halimle çok seviyorum. Günün Rengi: Yeşil Günün Kristali: Obsidyen

basak-50.jpg
BAŞAK
Gökyüzü bugün, kaygılarınızı kontrol altına almanız için uyarıyor sizleri. Aksi halde düşündüğünüz tüm kaygılarınız gün içinde karşınıza sorun olarak çıkabilir. İşinizle ilgili konularda size sunulan görüş ve önerileri iyi değerlendirin, ilerleyen günlerde kariyeriniz açısından olumlu etkileri gözden kaçırmak istemezsiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizden kaynaklanan küçük ama can sıkıcı finansal bir kriz yaşanabilir. Dikkatli olun ve eşinizi de dikkatli davranması konusunda uyarın.

Günün Olumlaması: Sağlıklı ve doğru kararlar alabilmek için iç sesime kulak veriyor, yaşadıklarımı objektif olarak gözlemlemeyi seçiyorum. Haklılık peşine düşmeden, haksızlığı suçlamadan suçlu olmayı hissederek hareket ediyor ve doğru olanı buluyorum.

Günün Rengi: Fıstık yeşili

Günün Kristali: Labradorit

terazi-50.jpg
TERAZİ
Gökyüzü kendi merkezinizden çıkıp çevrenizle, eski arkadaş ve dostlarla iletişime geçmeniz için teşvik ediyor sizleri. Uzun zamandır sabırla kendiliğinden düzelmesini beklediğiniz fakat bir adım bile ilerleme olmayan bir konuda kesin bir tepki vererek rahatsızlığınıza son noktayı koyabilirsiniz. Bu da sizi fazlasıyla rahatlatacak ve ruhsal anlamda özgürleştirecektir. İşinizle ilgili konularda yaptırım gücünüzün yüksek olduğu bir gündesiniz. İsteklerinizi ve size doğru gelmeyen konuları ifade etmekten çekinmeyin. Özel yaşamınızda ise ilişkinizde yaşanacak olumlu gelişmeler güven tazeleyecek. Kendinizi her zamankinden daha huzurlu ve mutlu hissedeceksiniz.

Günün Olumlaması: Zorda kaldığım için doğru olanı belirleyemediğim anlarda sessiz kaldığım, rahatsızlık duyduğum konu ve kişilere karşı haklı tepkimi ortaya koyuyorum. Bitirmem gerekeni bitirerek yoluma devam ediyorum.

Günün Rengi: Fıstık yeşili

Günün Kristali: Opal

akrep-50.jpg
AKREP
Gökyüzü bugün, güvenliğinizle ilgili konularda dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Bir anlık dalgınlık sonucu değerli bir kişisel eşyanızı kaybedebilirsiniz. Gözünüzü dört açın. İşinizle ilgili konularda maddi anlamda ufak tefek sıkıntılar, gecikmeler yaşanabilir. Başkalarının kontrolünde olan işlerinizi takip etmeniz yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise eşinizin baskıcı tavırları karşısında aynı olayların defalarca tekrarlanmasına tahammül göstermekte zorlanabilir ve şiddetli bir tartışma yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Evrenin yüksek sesinde sessiz kalan yalnızlığımla yüzleşiyorum şimdi. Kalabalıkların çığlığı sağır ederken kulakları ve tozu dumana katarak koşturmalarının kör ettiği gözlerden olmaktan kendi istek ve irademle uzaklaşıyorum. Tozu, dumanı, karmaşayı arkamda bırakarak sakin, huzurlu, başarılı, gözümün ve kulağımın aydınlandığı yolda yürümeyi seçiyorum.

Günün Rengi: Yeşil

Günün Kristali: Krizopras

yay-50.jpg
YAY
Uzun zaman sonra belki de ilk kez bu kadar huzurlu, enerjik ve cesur hissettiğiniz bir gündesiniz. Yaşadıklarınızı nasıl değerlendirmeniz gerektiğini biliyor ve planlı bir şekilde düşündüklerinizi uygulamak için her fırsatı değerlendiriyorsunuz. İş ve özel yaşamınızda yeni insanlarla tanışmanın getireceği şansları elde edeceksiniz. Bunun için de sosyal olun, iletişime her zamankinden daha fazla önem gösterin. Özel yaşamınızda tatlı heyecanlar ruhunuzu sarabilir, yeni bir ilişki ya da var olan ilişkiniz tekrar aşkın kuvvetli etkileriyle canlanabilir.

Günün Olumlaması: Kendimi, doğayı, insanı ve özgürlüğü; bütünüyle, saf bir kalple seviyorum. Sevgimin gücüyle köklerimi sağlamlaştırıyor, yüksek akıl yetilerimle yeteneklerimi ortaya koyuyor ve kazanıyorum.

Günün Rengi: Yeşil

Günün Kristali: Kalsedon

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü bugün, kızgınlıklarınızı ve öfkenizi kontrol altına alıp sakinleşmeniz yönünde uyarıyor sizleri. Bilmelisiniz ki bugün davranışlarınızda öfke hakim olursa pişmanlık duyacağınız birçok olayın başrolünde olabilir, yaptıklarınızın sonuçlarını ağır bir şekilde ödeyebilirsiniz. Üzülmek istemiyorsanız, sakinliğinizi muhafaza etmelisiniz! Bugün elinize geçecek parayı iyi değerlendirin, ödemeniz gereken borçlar söz konusu iken harcamaları bir başka yöne yapmak akıllıca olmayacaktır. Özel yaşamınızda ise sınırları zorlamak olumsuz sonuçları getirebilir. Hiç kimse mükemmel değildir, aklınızdan çıkarmayın. Hatalar insanlar içindir. Suçlarken ve eleştirirken kendi hatalarınızın bilincinde olmanız daha objektif olmanızı sağlayacaktır.

Günün Olumlaması: Ben beni yeniden keşfedebilmenin şükründeyim. Kendi madenimi işliyor, şekilleniyor, yenileniyor, fark edemediklerimin farkına vararak gelişiyorum. Yeryüzünden gökyüzüne bir merdiven kurdum yürüyorum; bu yol uzun, bu yol aydınlık. Kendimle yarışabilmenin heyecanı ile coşuyor, duruluyor, mucizelerle mükafatlandırılıyorum.

Günün Rengi: Fıstık yeşili

Günün Kristali: Ametist

kova-50.jpg
KOVA
Gökyüzü bugün, duygularınızı ikinci planda tutarak disiplinli bir şekilde profesyonel düşünerek hareket etmeniz adına uyarıyor sizleri. İşinizi ilgilendiren her konuda kontrolü kendi elinizde tutmalı ve duygularınızın sizi yanıltmasına izin vermemelisiniz. Maddi konularda da adımlarınızı dikkatli atmalı, herhangi bir yatırım yapma konusunda da aceleci davranmamalısınız. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insan sizi bir hayli kızdırabilir. Sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. “Önce ben” diyebilmeli ve hiç kimsenin sizi sağlık sorunları yaşatacak kadar çok üzmesine izin vermemelisiniz.

Günün Olumlaması: Düşe kalka yürümeyi öğrendim, Benim doğrularımdan uzak insanları sevdim seçmeyi ve doğrularıma daha fazla sahip çıkmayı öğrendim. Başkalarının beni yönlendirmesine izin verip aklımı onların idaresine verdim, sürekli kaybettim. Şimdi ise yaşadıklarımın özünü ve bilgeliğini aldım, kendimi yeniden keşfettim.

Günün Rengi: Fıstık yeşili

Günün Kristali: Yakut

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü bugün, ruh ve beden sağlığınıza özen göstermeniz, kendinizi şımartmanız için destekliyor sizleri. Hemen her konuda cesaretli davranmalı, ne kadar değerli ve özel olduğunuzun farkına vararak hareket etmelisiniz. Enerjinizi yükseltin ve yaşama dört elle bağlanın. Hür iradenizi ortaya koymak, rahatsızlık duyduğunuz her şeyden uzaklaşmak için gereken güç ruhunuzda saklı. Bu gücün farkına varın ve yenilenin. Maddi konularda şans sizden yana. İş hayatınızda hızlı girişimlerde bulunup istediklerinizi kabul ettirebileceğiniz şartlar elde edebileceksiniz. Kararlı tavrınız ve ikna edici konuşmanız karşısında çevrenizdeki insanların sizden etkilenmemesi imkansız.

Günün Olumlaması: Aldığım her nefeste rabbime şükrediyor, farkındalığımı artırıyorum. Egolarımdan, bencilliklerimden, bilinçaltımın derinliklerinde yatan ve beni yoran tüm enerjilerden arınıyorum. Sahip olduğum inanç kutsal bir çemberle koruyor beni ve sevdiklerimi. Ağırlıklarımdan kurtulmanın özgürlüğünü yaşıyorum.

Günün Rengi: Fıstık yeşili

Günün Kristali: Pirit

hürriyet aile


 
OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
TERAZİ
Gökyüzü kendi merkezinizden çıkıp çevrenizle, eski arkadaş ve dostlarla iletişime geçmeniz için teşvik ediyor sizleri. Uzun zamandır sabırla kendiliğinden düzelmesini beklediğiniz fakat bir adım bile ilerleme olmayan bir konuda kesin bir tepki vererek rahatsızlığınıza son noktayı koyabilirsiniz. Bu da sizi fazlasıyla rahatlatacak ve ruhsal anlamda özgürleştirecektir. İşinizle ilgili konularda yaptırım gücünüzün yüksek olduğu bir gündesiniz. İsteklerinizi ve size doğru gelmeyen konuları ifade etmekten çekinmeyin. Özel yaşamınızda ise ilişkinizde yaşanacak olumlu gelişmeler güven tazeleyecek. Kendinizi her zamankinden daha huzurlu ve mutlu hissedeceksiniz.

Günün Olumlaması: Zorda kaldığım için doğru olanı belirleyemediğim anlarda sessiz kaldığım, rahatsızlık duyduğum konu ve kişilere karşı haklı tepkimi ortaya koyuyorum. Bitirmem gerekeni bitirerek yoluma devam ediyorum.

Günün Rengi: Fıstık yeşili

Günün Kristali: Opal
 

Tılsım

Daimi Üye
Katılım
10 Şubat 2013
Mesajlar
8.231
Tepki
6.213
Puan
113
Konum
♥ Dünya ♥
KOÇ
Gökyüzü, hayattan edindiğiniz tecrübeleri ve deneyim zenginliğini, acısı ve tatlısı ile yaşamınızın her safhasına güçlü bir şekilde yansıtmanız için destekliyor sizleri. Ruhsal olarak büyüdüğünüzü, özgürleştiğinizi, dengelendiğinizi yoğun olarak hissedeceğiniz bir gündesiniz. Yüreğinizdeki zincirleri kırabilmiş olmanın gücü sizleri daha aktif, girişken bir hale büründürecek. Keşfedilmemiş olanı keşfe çıkacağınız bu özel süreç sizleri her anlamda kazançlı çıkaracak. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin huysuzluklarını görmezden gelin. Uygun anı kollayıp, onunla sevgi ile konuşup, yaptıkları ve yapmadıkları üzerine paylaşımlarda bulunun. Aşkın huzurunu iliklerinize kadar yaşayın.

Günün Olumlaması: Ruhumu arındırıyor, benliğimden sıyrılıp özümle bir olabilmenin huzurunu yaşıyorum. Tüm pozitif enerjileri ruhuma ve bedenime çağırıyor ve şifalanıyorum.

Günün Rengi: Fıstık yeşili

Günün Kristali: Akuamarin
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
İKİZLER
Gökyüzü bugün, son derece sezgisel bir hal içinde olacağınıza işaret etmekte. Algılarınız fazlasıyla açıktır. İnsanların duygu ve düşüncelerini net bir şekilde algılamanız iş hayatınızda birçok konuda size rehberlik edecektir. Gerçek dostlarınızın varlığını maddi manevi destekleri ile yoğun olarak hissedeceğiniz bir dönemdesiniz. Özel yaşamınızda ise yeni başlangıçlar ve yeni heyecanlar ruhunuzu gençleştirecek.

Günün Olumlaması: Sezgimin ve aklımın en üst seviyesindeyken kendi iç sesimin rehberliğine güveniyor, var olan tüm iyi özelliklerimi sevgiyle ele alıyor, geliştiriyor ve yaşamımdaki tüm karanlık noktalara ışık olup aydınlatmak için kullanmayı seçiyorum.

Günün Rengi: Yeşil

Günün Kristali: Akuamarin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst