Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Günün Bahçe & Balkon Dekorasyonu

ayy ne güzel yer orda olmak vardı suan en ıhtıyac duydugum şey :dusun:
  2. Aşk Sancısı

İzmitliler Sohbet Topiği :)

oo ne güzel yer burası bende kocaelı darıcada oturuyorum izmitide çok severım hatta dün ordaydım desem :) körfeze gittim :)
  3. Aşk Sancısı

Merhabalarr

teşekkür ederimm sekerlerr hoşbuldumm bıraktıgımdada böyle sıcakkanlıydı burası hiç değişmemiş :ask: artık valla kalıcıyım ne dersenız diyin :kahkaha::kahkaha::sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli:
  4. Aşk Sancısı

24 Mart Burç Yorumları

YAY Gökyüzü bugün iç huzurunuzu yakalayabilmiş olmanın mutluluğu yaşayacağınıza işaret ediyor. Bu mutluluk ile günün her saatini keyifle geçirerek zihinsel konsantrasyonunuzun oldukça yüksek olacak. Bugün evinizle ilgili değişiklikler, yenilenme içinde oldukça uygun bir gün. İş ve özel...
  5. Aşk Sancısı

Merhabalarr

hoşbuldumm ay ne güzel ben kocaelı darıcada oturuyorum sen neresındensın
  6. Aşk Sancısı

Makaron (sadiye)

hımm kakaolu bırde harıka tam benlik ellerine sağlık:ask:
  7. Aşk Sancısı

Kakaolu Islak Kurabiye

ayy bende yapayım bari yarın harıka bır kurabıye ya :nk:
  8. Aşk Sancısı

Kakaolu Islak Kurabiye

bende yapıyorum bundan çok güzel oluyor ellerine sağlık senınkıde harıka gorunuyor
  9. Aşk Sancısı

Çilek pudingli kurabiye

ayy harika olmuş ellerine sağlık
  10. Aşk Sancısı

Merhabalarr

hoşbuldum canım sağol :sirin:
  11. Aşk Sancısı

Merhabalarr

hoşbuldumsmileleriniz harika ya hepsini kullanmak istiyorumm:ask::ask::nk::nk::kahkaha::gulegule::eller::sinirli::o:duymuyorum::alsana::kahve::bayrak:-kizgin:benmi::zuzu::halay:hgeldin
  12. Aşk Sancısı

Ablama yaptığım pasta

ellerine sağlık neli pasta bu içinde neler var acep :lululu:
  13. Aşk Sancısı

Merhabalarr

herkese selam ben özge kocaelınde yasıyorum 21 yasındayım daha öncede üyeydim sitenıze bazı sorunlarn oldu gitmek zorunda kaldım ..bu ayrılıga dayanamadım tekrardan üye oldum umarım bu sefer kalıcıyımm-ciko