Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

D harfiyle başlayan her şey

Düm tek tek :gulsemmi:
  2. Aşk Sancısı

Pudingli Kurabiye

tadı nasıl acaba arkadaslarım gelicek de hafta sonu yapmak istiyorum goruntusu müthiş çünkü ellerinize sağlık
  3. Aşk Sancısı

Ev Kedisi

daha tanısamadık umarım en yakın zamanda tanısırım
  4. Aşk Sancısı

Aşk Sancısı

oyy bebeğimm cansın kız sen bende seni seviyorum yavrumm :o
  5. Aşk Sancısı

Doğum gününüz kutlu olsun maren

doğum gunun kutlu olsun
  6. Aşk Sancısı

Günün Banyo Dekorasyonu.

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/1544608_501100500009253_1724534046_n.jpg?oh=77213d17040b73e73e843406c36809bd&oe=54F6E074&__gda__=1420622578_a7b3a828aff1439e089ccb85ad0a829f[/IMG]
  7. Aşk Sancısı

Aşk Sancısının Çeyiz Köşesi

Bunlarda görüpte dayanamadan aldıklarımÇerezliklerim bunları tedi den aldımçay altlıklarım çok cıcılerdi amahafta sonu yaptırdıgım yastık yüzlerim yine yaptırıyorum bu sefer dantelsız
  8. Aşk Sancısı

Mini Pasta(Figür Denemem)-bitter

bitterimm kızz çok beceriklisin maşallah kırk yıl düşünsem halleyin böyle olacagı aklıma gelmez :nazo::ko
  9. Aşk Sancısı

Agent Provocateur'den kışa özel 2. katalog!

Ünlü iç çamaşırı markası Agent Provocateur 2014 Sonbahar-Kış kataloğundan yeni kareler yayınladı. Siyah saçlı güzel, Missy Rayder'in poz verdiği çekimleri fotoğrafçı Christian Larson gerçekleştirdi.Muhteşem katalog çekimleriyle ünlü Agent Provocateur, daha önce Ashley Smith ve Dioni...
  10. Aşk Sancısı

En Güzel Sivilce Maskeleri!

denedim ama düzenli bir şekilde değil o yuzden fayda etmedi sanırım
  11. Aşk Sancısı

Hamamın Şaşırtıcı Faydaları!

gelin hamamı istiyorum zaten o zaman gidecegım işte :ko
  12. Aşk Sancısı

Bu deodorantlardan uzak durun!

deodorant kullanmıyorum zaten teşekkürler bilgi için
  13. Aşk Sancısı

Renkli Künefe

tadını merak ettim doğrusu :offf:
  14. Aşk Sancısı

Porsiyon Muzlu Pasta

Allahım sana geliyorum :gulsemmi::gulsemmi::gulsemmi:
  15. Aşk Sancısı

En Güzel Sivilce Maskeleri!

bir sürü şey uyguladım ama banamısın demedi hiç biri :offf:
  16. Aşk Sancısı

Kubat Evlendi

hayırlı olsun severim kubatı
  17. Aşk Sancısı

Fazla yedikten sonra hangi besinler tüketilmeli?

Fazla yedikten sonra hangi besinler tüketilmeli?Hepimiz fazla yemek yediğimiz bir öğünün ardından pişmanlık yaşıyoruz.Vücudunuza yüklediğiniz fazla kalorili yiyecekler sindirilirken ortaya çıkan zararlı radikallerin verdiği hasarı onarmaya çalışan bedeniniz, daha fazla çalışmaya...
  18. Aşk Sancısı

Sizi aldatmasını önlemenin 7 yolu!

Sevgilinizin sizi aldatmasını istemiyorsanız ne yapmalısınız? İşte sizi aldatmasını önlemenin 7 yolu...Sizi aldatmasını önlemenin 7 yolu!Sevgilinizin sizi aldatmasını engellemenin bir yolunu mu arıyorsunuz?İstatistikler erkeklerin genellikle eşlerini 2 nedenden ötürü aldattığını...
  19. Aşk Sancısı

Kadınlar en fazla kaç gün sır tutabilir?

Kadınlar sır vermeyi de dinlemeyi de sever. Ama yapılan araştırmalar kadınların iki gün bile sır tutamadığını ortaya koyuyor. Peki öğrendiğimiz sırları ilk kime anlatıyoruz?''Kimseye söylemeyeceğim'' dedikten en fazla 47 saat sonra verdiğimiz sözü bozuyoruz.Yapılan bir araştırmaya...