Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Zeytinyağlı Yeşil Pilav

:ko dene dene güzel olursa bizde yaparız :sevindirikasli:
  2. Aşk Sancısı

Asma Yaprağı Pidesi Malzemeleri

evet ona bende anlam veremedım :D
  3. Aşk Sancısı

Aşk Sancısının Çeyiz Köşesi

Bunlarda amerikan servilerim kızlar nasıllar[/IMG]
  4. Aşk Sancısı

Günün Yakışıklısı

Mümkünse bu yakışıklının adresini alabilirmiyim :kptmya:
  5. Aşk Sancısı

Askerime yaptıgım süpriz :)

teşekkür ederim kızlar işte hasretlik insana neler yaptırıyor :tskler:
  6. Aşk Sancısı

teşekkür ederim canım askerımınde çok hoşuna gıttı ve iyice arsızlaştı varmı değişik süprizlerın yine diyor :ko ve bunlarn hepsini saklıyoruz ilerde çoçuklarımıza gosterıcez :ask:
  7. Aşk Sancısı

Sözlerin Düellosu :)

:ko:ko:ko ayy bu sayfa çok iyimiş yaa :nazo::nazo::nazo:
  8. Aşk Sancısı

Askerim usta birliğine gittinda yapmıstım bu süprizi internetten kurabiye siparişi verdim ona asker kurabiyesi yaptırdım çok hoşuna gitmişti :sevindirikasli: Ve her tel konusmamızda gene göndersene der o kurabiyelerden :koRenkli kağıtlardan not yazıp böyle yapmıstım simarik: O zamanlar...
  9. Aşk Sancısı

Estetik , Patchwork ve Renkli Dekorasyonlar.(Arsiv)

ayy buraları tam benlikk
  10. Aşk Sancısı

Asma Yaprağı Pidesi Malzemeleri

Asma Yaprağı Pidesi Malzemeleri 1,5 su bardağı mısır unu 1 su bardağı un 1 su bardağı yoğurt ½ su bardağı zeytinyağı 1 su bardağı su 2 adet yumurta 1 çay kaşığı karbonat 1 yemek kaşığı toz şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 yemek kaşığı karabiber 1 yemek kaşığı pul biber ½ bağ dereotu ½ bağ...
  11. Aşk Sancısı

Kına Gecesi Kaç Gün Sürer

Eski düğün geleneğinde kimi yerlerde kına gecesi iki gece sürmekteydi. Kimi yerlerde birinci gece icra edilen törene 'kızlar kınası', ikinci gün icra edilen törene ise 'karılar kınası' denilirdi. Bu törende genç kadınlar gece boyunca, geç vakitlere kadar türkü söyleyip oynarlardı. Bu ilk gece...
  12. Aşk Sancısı

Erkek gözüyle kına geceleri

Erkek gözüyle kına geceleriBiz kızlar kına gecelerine pek meraklıyız ancak erkekler tarafından bizim bu ilgimiz gereksiz karşılanabilir. Erkeklerden duyduğumuz kına gecesi yorumlarını merak ediyorsanız* Garip ritüelleri olan gecedir bu. Misal, kayınvalide kına yakmak için gelinin elini...
  13. Aşk Sancısı

Kına gecesinin olmazsa olmazları

Kına gecesinin olmazsa olmazlarıŞimdi bilinmese de eskilerde kına gecesinin belli başlı aksesuarları vardı ve kına farklı şekillerde yakılırdı Kına elbisesi (bindallı) Gelin kemeri (bindallı üzerine takılan gelin süsü) Kına takımı (kırmızı pullu gelin başı örtüsü, eldiven ve mendil)...
  14. Aşk Sancısı

Şehrin Adını Duyduğunuzda Aklınıza Geleni Yazın!

üj bejciyiz beyaa :nazo:giresun
  15. Aşk Sancısı

Bebek & Çocuk Odaları. (arsiv)

ayy ölürüm ben bunlaraa yaa çok güzeller :utan:
  16. Aşk Sancısı

Romantik Gifler - (Arsiv)

ah ahh :derdimcok::derdimcok:
  17. Aşk Sancısı

Ev Aksesuarları. (Arsiv)

çok şıkmış teşekkürler bittoşum :utan:
  18. Aşk Sancısı

Mutlu Yaşlar (10 Kasım)