Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Geçen Yaz Hanımefendi Beach Yaz Tatilinden Kareler

anummmm :kptmya: :kptmya: ne güzel çimiyoruz öyleee :D :D yanlız bıtter çok fena kesiyorr bizi :kptmya: ayy ne güldümmm adaş yaa çok yaşaa emii -alkis-alkis
  2. Aşk Sancısı

Olmazsa Olmaz Kısırım :)

Malzemeler2 su bardağı ince bulgur ( Köftelik ) 3-4 adet domates ( dışı ) 3-4 adet yeşil sivri biber 6-8 adet yeşil soğan 1 demet maydanoz 1 yemek kaşığı dolusu domates salçası 1 yemek kaşığı dolusu biber salçası 2 adet limon 1/2 çay bardağı zeytin yağı arzuya göre tuz karabiber kimyon Pul...
  3. Aşk Sancısı

Aşk Sancısı' nın Aşk Bahçesi

Delilik ve Dahilik arasında , araf gibi bir yerdeyim.. Düşsem yokluk.. Kalksam boşluk...
  4. Aşk Sancısı

Sonra dedim ki ," Ey sıkıntı ..! Biz son peygamberin ümmetiyiz Sen neyin peşindesin ?"
  5. Aşk Sancısı

Durulduğu zamanlar olur insanın, Yorulduğu zamanlar olduğu gibi. Ama ömür götüren, kırıldığı zamanlarıdır...
  6. Aşk Sancısı

Konuşsam dilim yanar, sussam kalbim. Önce duruyorum. Sonra susuyorum. İçimden çıkan lafların etrafı, yangın yerine çevireceğini düşününce kilit vuruyorum dilime.Sonra Yan diyorum içime. Sadece sen yan!...Ve Dayan diyorum gönlüme.. Herkes mutlu olsun. Sen dayan!...Hz.Mevlana
  7. Aşk Sancısı

Elinizde olmayan şeylerle bir kediyi Dahi kendinize çağırmak için kandırmayın, Mahşerde hakkını ödeyemezsiniz. . .Hz. Muhammed (s.a.v.)
  8. Aşk Sancısı

Sen güçlüsün! Duymaktan bıktığım bir cümle son zamanlarda.. Daha küçük yaşlardan bizlere empoze edilmiş, Amaaan boşver güçlüsün üstesinden gelirsin.. Sen güçlüsün üzülmene değmez.. Sen güçlüsün bunuda anlatırsın.. Vs vs vs.. Evet güçlüyüm ama üzülmeyeceğim anlamına gelmez.. Bende acı...
  9. Aşk Sancısı

Belki de ihtiyacımız olan tek şey; Değer verince değişmeyen insanlar...
  10. Aşk Sancısı

Emek harcadığın insanlar bir gün '' Seni Harcadığında ''Tukenirsin.
  11. Aşk Sancısı

Vicdanın senin kıblendir, kaybetme....-Kanuni Sultan Süleyman
  12. Aşk Sancısı

Beni sabah namazına değil o zaten farz Beni teheccüde kaldırcak bi sevda lazım
  13. Aşk Sancısı

Konuşmadanda anlaşabilmeli insan. Konuşunca kırıyo,döküyor,, Susmalı ve , Her susuşa,binlerce harf sığmalı.....
  14. Aşk Sancısı

Beni ifade edemeyen kelimelerin acizliğini Allah'a havale ediyorum...
  15. Aşk Sancısı

Canımı yaktınya...Aydınlata bildin mi kara Gecelerini..?AMA UNUTMA"Peygamberin sakladıgı DUA'sı gibi"...............Bende AH'ımı ahirete sakladım..! Bilesin.
  16. Aşk Sancısı

Öyle bir yerdeyim ki ; Ne gitmesi mümkün ., Ne kalması mümkün olan; Öyle bir yerdeyim işte ; Vazğeçmekle direnmek arasında : Akla karanın tam ortasındayım; Kaybetmenin arifesinde , Yeni bir hayatın eşiğinde , Kalsam canım yanacak. Gitsem hayatım... SONRA YÜREĞİME AKAN ŞU AYET… RABBİN hatırına...
  17. Aşk Sancısı

Okyanusun yanında teyemmüm almak gibidir, Mevlâ dururken, Leylayı sevmek.