Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Duygusal filmler şişmanlatıyor!

ayy bende de var takıntı ister duygusal olsun ister aksiyon birşey yeme arzum kabarır :D
  2. Aşk Sancısı

Bu alışkanlık egzamaya neden oluyor

Bi ara bende çok yıkardım ama çok şükür attım bu huyumu , nemlendiricimide eksik etmem hiç :utan:
  3. Aşk Sancısı

Kalpli Çorap Yapımı

O kalp keçe mi acaba yoksa kumaş mı ? çok harika olmuş ben şimdi bütün çoraplarıma yapmam mı nennn :D
  4. Aşk Sancısı

Dantelli Gelinlik Modelleri

dantel detayları çok hoş ama keşke biraz daha kabarık olsalarmış :sirin:
  5. Aşk Sancısı

Püsküllü Etek Yapımı

Böyle eteklere bayılıyorum şık duruyor
  6. Aşk Sancısı

Tüylü Ayna Yapımı

İyide o tüyleri nerde bulcaz illa kuş mu yolalım :D
  7. Aşk Sancısı

Kazaktan Etek Yapımı

Yaratıcı fikir olmuş iyi değerlendirmişler bence
  8. Aşk Sancısı

Tül Etek Modası

Çok tatlılar bunlar ama bunları küçük kızlara daha çok yakıştırıyorum ben :P
  9. Aşk Sancısı

Bollywood severler konu başına

3 idiots izlemek istiyorum bi fırsatını yakalayamadım :)güzel tavsiyeler alıyorum bu film hakkında merak uyandırdı bende çok güzel fılmler yazmıssınız kızlar vakıt bulsam bende izleyecegım ama yok ki anacım
  10. Aşk Sancısı

Kızlarr mutfak dolapları ne renk olsun ?

siyah beyaz çokasil duruyor ama klasiklestı artık baska renkler dusunuyorum bakalım ne olacak .. teşekkürler canım önerın için
  11. Aşk Sancısı

Tezkere Gelmiş Hoşgelmiş :) Askerim Geldiii :))))

Tatlım benim çok sağol rabbım cümlemize hazırlı insanlarla yuva kurmayı nasıp etsın darısı basına canım sende çok mutlu ol :ask:Ayy canım bir hür yaren daha :sevindirikasli::sevindirikasli: hemde aynı tertıptenmısız :laklak: ne mutlu bize kavustuk askerımıze :cilgindans: evet canım biz...
  12. Aşk Sancısı

Bugün Ne Yemek Yapacağız?

kızarmıs tavuk patates salata