Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Aşk Sancısı Bekarlığa Veda! (Kına Gecemiz)

Şimdi dua mı ettin beddua mı anlamadım ama neysemm :D Biz hem gönülde hemde hükümette kıydık nikahımızı bebeğim mezara kadar inşallah :utan:Ahh ahh benide valla :DYok canım henüz değil sadece resmi nikah yaptık düğünüm 14 haziranda inşallah :utan:
  2. Aşk Sancısı

Selin ile Şahan Prag'da Evlendi!

Hayırlısı olsun
  3. Aşk Sancısı

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi

Ah ahh öyle bir dilim olsa inanın size bırakmam kızlarr :D çok iştah acıcı duruyorr yaa
  4. Aşk Sancısı

Kıymalı Karnabahar Yemeği Tarifi

Karnabaharı sevmeyen yok sanırım ne güzel :)
  5. Aşk Sancısı

Kıymalı Karnabahar Yemeği Tarifi

Kıymalı Karnabahar Yemeği MalzemeleriBir adet orta boy karnabahar 150 gram kiyma Bir orta boy sogan Bir yemek kaşığı tepeleme domates salcasi yarim cay bardagi siviyag yarim limon tuz kaynar suHazırlanışıÖncelikle karnabaharimizi güzelce yıkayıp küçük dallara ayırıp bir köşeye...
  6. Aşk Sancısı

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi

Kek Kısmı için Malzemeler4 tane yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı günlük süt 1 su bardağı mısırözü yağı 2 su bardağı beyaz un 1 limon kabuğu rendesi 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 yemek kaşığı kakaoVanilyalı Puding İçin Malzemelerimiz1 litre günlük inek sütü 1 su bardağı...
  7. Aşk Sancısı

Teşekkür ederim canımm amin aminnSağolasın canımcım amin aminnn darısı başınıza
  8. Aşk Sancısı

Aşk Sancısı' nın Aşk Bahçesi

Kimseye iyi veya kötüdür demekte acele etmiyorum. Çünkü insanlar beni her zaman şaşırtmayı başarmışlardır."
  9. Aşk Sancısı

Abooo neler olmuş burada :salla::salla::salla: Kına gecesi büyük tempoyla devam ediyorr :cilgindans::cilgindans::cilgindans: Bu arada kızlar ben nikahı kıyıp geldim :utan: Artık evli bir bayanımm :o
  10. Aşk Sancısı

:nazo::nazo::nazo: Bitterimmm Boş durmamışş hintli mintli götürüyorrr vallaaa Bence kaçırmasınnn böyle adam bulunmaz kızzz herşeye evet diyi baksana :ko:ko
  11. Aşk Sancısı

ben neden açamıyorum radyoyu yaa açılmıyor bende :acep:
  12. Aşk Sancısı

Gelinn geldiii :leosupi::leosupi: Bugun çok yogundum malum düğün telası nikah telasımız çokMerakk ediyorummm kameralara ne yansıdı :D güzel çekeydi bari bizi :D abuk sabuk anılarımızı çekmese barii :ko
  13. Aşk Sancısı

Benn geldimmm kii Kolay gelsin canım sana :huhuu: Teşekkür ederim canım sağolasın