Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Özgüvenli Çocuk Yetiştirme Teknikleri!

Teşekkürler canım :papatya:
  2. Aşk Sancısı

Çocuklarda Mahremiyet Eğitimi!

3. Aşk Sancısı

Etkili Ebeveynliğin Alfabesi!

4. Aşk Sancısı

Çocuğunuza Bakıcı Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

5. Aşk Sancısı

Hamarat hatunlar

Benimde camlarim vardı onları sildim ama tabi yagmur yagiyor şuan Mutfak dolaplarım kaldı silinecek Birde koltuklarim silenecek Ne zaman yaparım bilmiyorum
  6. Aşk Sancısı

Kalsiyum İçeren Besinler

Hamilelik döneminde çok gerekli kalsiyum ama bir sevemedim sütü o yuzden evde kendim mayaladifim yogurtdan yiyorum ondan alayım kalsiyumu diyorum
  7. Aşk Sancısı

Şuan ki ruh halini yansıtan emoji?

:hamis::olamaaaz:
  8. Aşk Sancısı

Şu anda ne yapıyorsunuz?

Yatiyorum :sarısınhamis: siteye bakiyorum
  9. Aşk Sancısı

En Son Mesajı Kim Yazacak?

Haha yine ben
  10. Aşk Sancısı

Hanımefendi Yoklama Defteri

Yine burdayimmm
  11. Aşk Sancısı

Hanımlar en son eviniz için ne aldınız..!

Şu bardağı aldım kırıla kırıla 3 tane kalmıştı :kriz:
  12. Aşk Sancısı

Teleferikten başına odun düşen kadın hayatını kaybetti

Rize’de ilkel teleferikten başına odun düşen bir kadın hayatını kaybettiOlay Rize’nin Fındıklı ilçesine bağlı Yaylacılar köyünde meydana geldi.İlkel teleferikle odun taşıdıkları sırada teleferikten düşen odunun başına isabet ettiği 65 yaşındaki Alduzan Dağuloğlu yaralandı.OLAY YERİNDE...
  13. Aşk Sancısı

Yeni bir fotoşop rezaleti

Khloe Kardashian sık sık paylaştığı fotoğraflarla oynadığı ve başarısız fotoşoplar yaptığı için eleştiri yağmuruna tutuluyor. Ünlü yıldız bu kez de Diana Ross partisinde çektirdiği ve geçtiğimiz günlerde çok ses getiren fotoğrafları yüzünden topun ağzında...Khloe Kardashian sosyal medya...
  14. Aşk Sancısı

Artvin Yusufeli’nde seçimler yenilecek

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Artvin’in Yusufeli ilçesinde seçimleri iptal ederek, 2 Haziran’da yenilenmesine karar verdiAlınan bilgiye göre, 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Artvin’in Yusufeli ilçesinde 3 oy farkla AK Parti’nin adayı Eyüp Aytekin kazandı.CHP’nin adayı Barış Demirci ise...
  15. Aşk Sancısı

Yenidoğan emzirme düzeni nasıl olmalı?

24 saat içinde en az 8-10 kez her iki memeni de emzir ve her seferinde birini tamamen bitirmesini sağla! Emzirme zamanının geldiğini düşündüğün sırada bebeğin uyuyor olabilir. Sen de onun uykusunu bölmek istemediğinde emzirmeyi ertelemeyi tercih ediyor olabilirsin. Ancak emzirme aralıklarının 3...
  16. Aşk Sancısı

İftar ve Sahur menüsü tarifleri

ben limonata yapmak için portakal ve limon attım börek yapıp atmayı düşünuyorum ha birde kurulardan Nohut ve fasulye de haslayıp attım birde köfte hazırlayıp atmak istiyorum