Kristen Stewart
Daimi Üye
Arkadaşlar sayenizde 10 arkadaşımız için 41 yasini şerifi okuyup bitirdik,
Hepinizden Allah(cc) razı olsun.Rabbim dualarımızı kabul eder inşaallah
Hazır bu kadar hızlı ilerliyorken devam edelim ve listedeki herkese sıra gelsin diye düşünüyorum ne dersiniz arkadaşlar
Yalnız sizden ricam bu kadar okuyabilirim değil de ne kadar okursanız bu sayı kadar okudum diye buraya yazmanız-ayse
Böylece daha hızlı ilerleyeceğimize inanıyorum arkadaşlar
Listemizde 11. sırada Yalnızlık arkadaşımız var-hmm,onla devam ediyoruz okumaya,
yalnız okurken niyet etmeden okuyalım yasini şerifleri arkadaşlar
41 i geçebiliyoruz çünki,niyet etmezsek sıradaki diğer arkadaşa sayarız okuduklarımızı-ayse
Başlama tarihimiz: 26 haziran Cumartesi
Bitiş tarihimiz: 3 Temmuz Cumartesi
Katılan, okuyan tüm arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun,Rabbim sizlerin de dualarını kabul etsin,dertlerimize deva ,borçlularımıza eda,hastalarımıza da acilen şifalar nasip etsin
Hepinizden Allah(cc) razı olsun.Rabbim dualarımızı kabul eder inşaallah
Hazır bu kadar hızlı ilerliyorken devam edelim ve listedeki herkese sıra gelsin diye düşünüyorum ne dersiniz arkadaşlar
Yalnız sizden ricam bu kadar okuyabilirim değil de ne kadar okursanız bu sayı kadar okudum diye buraya yazmanız-ayse
Böylece daha hızlı ilerleyeceğimize inanıyorum arkadaşlar
Listemizde 11. sırada Yalnızlık arkadaşımız var-hmm,onla devam ediyoruz okumaya,
yalnız okurken niyet etmeden okuyalım yasini şerifleri arkadaşlar
41 i geçebiliyoruz çünki,niyet etmezsek sıradaki diğer arkadaşa sayarız okuduklarımızı-ayse
Başlama tarihimiz: 26 haziran Cumartesi
Bitiş tarihimiz: 3 Temmuz Cumartesi
Katılan, okuyan tüm arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun,Rabbim sizlerin de dualarını kabul etsin,dertlerimize deva ,borçlularımıza eda,hastalarımıza da acilen şifalar nasip etsin