bacım sen sanki bi dönem kilo almak için ugraşıyordun bi deri bi kemiktin şimdide vermekten korkuyorsunDiyet mevzuları hiç benlik değil ya umarım ilerde aşırı kilo almam çünkü geri verebileceğimi hiç sanmıyorum
bacım sen sanki bi dönem kilo almak için ugraşıyordun bi deri bi kemiktin şimdide vermekten korkuyorsunDiyet mevzuları hiç benlik değil ya umarım ilerde aşırı kilo almam çünkü geri verebileceğimi hiç sanmıyorum
Hala zayıfım kilo alma çalışmaları devam ediyor ama obezleşir gibi olursam zor veririm diyorum yiyip de bir şey olmamasına alıştım ya yememem gerekirken ağzımı nasıl kapalı tutarım bilmiyorum.bacım sen sanki bi dönem kilo almak için ugraşıyordun bi deri bi kemiktin şimdide vermekten korkuyorsun
Yok canım sanmam obezleceğini olmadı evlendiririz seni dert sahibi olunca gene dal gibi olursunHala zayıfım kilo alma çalışmaları devam ediyor ama obezleşir gibi olursam zor veririm diyorum yiyip de bir şey olmamasına alıştım ya yememem gerekirken ağzımı nasıl kapalı tutarım bilmiyorum.
Tam tersi olmasın ex gelinim bak bana bekarken 60 lardaydı kilom şimdiYok canım sanmam obezleceğini olmadı evlendiririz seni dert sahibi olunca gene dal gibi olursun
Evlenen kilo almıyor muydu ya yoksa bunu herkes kendi işine geldiği gibi mi söylüyorYok canım sanmam obezleceğini olmadı evlendiririz seni dert sahibi olunca gene dal gibi olursun
Sanırım fiziksel bir durum bu nk'm kimisine dert,stres olunca kilo olarak dönüyor kimi de tam tersi eriyor herhaldeEvlenen kilo almıyor muydu ya yoksa bunu herkes kendi işine geldiği gibi mi söylüyor
Herkes işine geldigi gibi bencedeEvlenen kilo almıyor muydu ya yoksa bunu herkes kendi işine geldiği gibi mi söylüyor
karıştırmasana ortalıgı bahaneyle belki evlenir diye gazlıyorumTam tersi olmasın ex gelinim bak bana bekarken 60 lardaydı kilom şimdi
Allah ömrünü uzatsın hiç keyfim yokken kahkaha attım sayendekarıştırmasana ortalıgı bahaneyle belki evlenir diye gazlıyorum
benden yana geç hemenAllah ömrünü uzatsın hiç keyfim yokken kahkaha attım sayende
Elleşme ne zaman canları ister o zaman kısmet bir komşum öyle derdi yaz uzaktır gelemez ya ufaktır büyüyemez nasip ne zamansa o zaman bende de var bir 30luk damızlık hiç niyeti yok evlenmeye biz birbirimize yeteri, deyip kesip atıyorkarıştırmasana ortalıgı bahaneyle belki evlenir diye gazlıyorum
benim başım yandı bekar görünce canım sıkılıyor ondan haElleşme ne zaman canları ister o zaman kısmet bir komşum öyle derdi yaz uzaktır gelemez ya ufaktır büyüyemez nasip ne zamansa o zaman bende de var bir 30luk damızlık hiç niyeti yok evlenmeye biz birbirimize yeteri, deyip kesip atıyor