Sakalli pogaca

Aslı Oktay

Daimi Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
12.839
Tepki
19.335
Puan
113
Yaş
35
Konum
İstanbul
Sakalli pogaca
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/599082_10200509854056086_1860365180_n.jpg
2 bardak ilik sut
1 bardak ilik su
1 bardak sivi yagi
5 yemek kasigi seker
1 tatli kasigi tuz
1 paket kuru maya
Aldigi kadar un

hamuru yogurup 1 saat beklettikten sonra yuvarlayip 10 dk daha bekletiyoruz. uzerine yumurta sarisi surup ( ben parlak olsun diye biraz da sivi yagi koydum yumurta sarisina ) uzerine corek otu ekerek 175 derecede pisiriyoruz

pisen pogacalari ikiye kesip labne peyniri suruyoruz biraz disina da surup ince kiyilmis maydanoza batiriyoruz
berbere gitmemis pogacalarimiz hazirrrr afiyet olsun:hihi:
 
OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
12.839
Tepki
19.335
Puan
113
Yaş
35
Konum
İstanbul
yapimi da kolay sadiye ablacim ben cok sevdim bu pogacayi borekten bile guzel geldi bana ben her pogacayi sevmezdim :nk:
 

duyguuuu

Daimi Üye
Katılım
4 Mart 2013
Mesajlar
549
Tepki
489
Puan
63
Konum
istanbul
Sakalli pogaca
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/599082_10200509854056086_1860365180_n.jpg
2 bardak ilik sut
1 bardak ilik su
1 bardak sivi yagi
5 yemek kasigi seker
1 tatli kasigi tuz
1 paket kuru maya
Aldigi kadar un

hamuru yogurup 1 saat beklettikten sonra yuvarlayip 10 dk daha bekletiyoruz. uzerine yumurta sarisi surup ( ben parlak olsun diye biraz da sivi yagi koydum yumurta sarisina ) uzerine corek otu ekerek 175 derecede pisiriyoruz

pisen pogacalari ikiye kesip labne peyniri suruyoruz biraz disina da surup ince kiyilmis maydanoza batiriyoruz
berbere gitmemis pogacalarimiz hazirrrr afiyet olsun:hihi:[/QUOTE]

tarif için teşekkürler, bende deneyeceğim.
 
OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
12.839
Tepki
19.335
Puan
113
Yaş
35
Konum
İstanbul
rica ederim denediginizde paylasirsaniz bizimle cok sevinirim :ask:
 
OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
12.839
Tepki
19.335
Puan
113
Yaş
35
Konum
İstanbul
Teşekkür ederim kızlar ben de cok beğendim artık sık sık yaparım bu tarifi
Angel canım gercekten sabah kahvaltıda da cok harika bir tat
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst