S1mone

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
simone2.jpg


Viktor Taransky (Al Pacino) daha önce Oskar'a aday olmayı başarmışsa da şimdilerde tam anlamıyla tükenmiş bir yönetmendir. Son filmi Sunrise, Sunset'in çekimleri de başrol oyuncusunun (Winona Ryder) projeyi terk etmesi yüzünden yarıda kalmıştır. Fakat asıl önemli olan, Taransky'nin en önemli oyuncusuyla birlikte kendine olan saygısını da kaybetmesidir. Stüdyonun başkanı ve eski karısı Elaine Christian (Catherine Keener) tarafından işine son verilen Taransky, böylece karısı Elaine ve kızı Lainey (Evan Rachel Wood) ile yeniden o eski günlere dönebileceğine dair kalan umudunu da yitirir. Bu çaresizlik içinde imdadına dahi bir bilgisayar uzmanı olan Hank Aleno (Elias Koteas) koşar.
Taransky başta Hank'in çılgın önerisine burun kıvırır ama sonunda razı olur ve hayatını baştan sona değiştirecek o olağanüstü yazılımla tanışır: Simulasyon 1. Bir kaç tuş tıklaması ve işte yeni bir yıldız doğmuştur: Simone. Taransky aniden hayatı boyunca hayalini kurduğu başarını tadını almıştır ve Dünya'nın en büyük yıldızlarından biri elinin altındadır.

Ama herşey bu kadar kolay olmayacaktır çünkü Max Sayer (Pruitt Taylor Vince) adlı cesur bir gazete muhabiri bu olayın peşine düşmüştür bile.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst