Kadınların En Sevdiği Filmler

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Aşk ve Gurur - Pride & Prejudice

attachment.php


18.yüzyıl sonlarında, sınıf bilincinin hakim olduğu İngiltere'de beş kız kardeş olan Bennet'lar - Elizabeth veya Lizzie, Jane, Lydia, Mary ve Kitty, annelerinin iyi bir koca bulup geleceklerini güvence altına alma hayalleriyle büyütülmüşlerdir. Fakat, neşeli ve zeki bir mizaca sahip olan Elizabeth, kendisine düşkün olan babasının da desteğiyle hayatını daha farklı ve dolu dolu yaşamak için çabalamaktadır.

Sevgililer Günü - Valentine's Day

attachment.php


Sevgililer Günü (Valentine’s Day) bir grup Los Angeles’linin birbirine geçmiş hikâyelerini konu alıyor. Kahramanlarımız sevgililer gününün romantizmi içinde, kendi hayatlarında, o güne kadar fark etmedikleri önceliklere yer vermeleri gerektiğini görüyorlar.

Aşk Engel Tanımaz - Notting Hill

attachment.php


Anna Scott, dünyanın en tanınmış film yıldızıdır. Bütün magazin dergilerine kapak olmuştur ve ne yapsa anında bütün dünya bundan haberdar olmaktadır.

William Thacker ise bir kitabevi sahibidir. İşi durgundur. Cehennemden çıkmış bir ev arkadaşı vardır. Ve boşandığından beri, bir aşk hayatı yoktur.

Her ikisi için de 'bir şey' ya da 'biri' eksik gibidir. Notting Hill'de bir yerde karşılaştıklarında Anna ve William'ın aklından geçen son şey aşktır.

The Notebook - Not Defteri

attachment.php


Sararmış bir not defterinden anlatılan ve yıllar önceden kopup gelen bir aşk hikayesi. 40'lı yıllarda ABD, Kuzey Karolayna'daki sahil kasabası Seabrook'a genç bir kız gelir. Ailesiyle geçireceği sakin bir yazı hayal eden Allie bir karnavalda tanıştığı Noah'la yakınlaşır. Noah kızı gördüğü anda hayatını birleştirmesi gereken insan olduğunu anlar.

Genç kız zengin bir ailen geldiği ve delikanlı da değirmende çalışan bir işçi olduğu halde geleceği hiç düşünmeden rüya gibi bir yaz geçirirler ve iyice aşık olurlar. II. Dünya Savaşı'nın kızıştığı bir dönemde hayat, aşıkları ayırıverir. Sevdiği kızı aklından hiç çıkarmamış olan Noah savaştan döner. Oysa Allie gönüllü olarak çalıştığı bir askeri hastanede tanıştığı Lon ile evlenmek üzeredir.

Cesaretin var mı Aşka? - Jeux D'enfants

attachment.php


Annesi kanser ve ölmek üzere olan Julien ve göçmenliğin zorluğu ile başa çıkmaya çalışan Sophie arasında özel bir bağ vardır. Bu bağ oynadıkları cesaret oyunu sayesinde güçlenmektedir. Oyun icabı her biri sırasıyla, diğerine cesaret gerektiren, sınava sütyenle gitmek, okulun en sert çocuğunu tokatlamak gibi, zorlu görevler vermektedir. Zamanla hayatın zorlukları da bu oyunun bir parçası haline gelmektedir. Bu oyun iki arkadaş arasında büyük bir aşkı alevlendirirken aynı şekilde birbirlerine kavuşmalarınada engel olmaktadır.
 

Ekli dosyalar

  • 83798524_6b5eea0051_o.jpg
    83798524_6b5eea0051_o.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 149
  • 4206608157_c5279f12f7_o.jpg
    4206608157_c5279f12f7_o.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 148
  • notting_hill.jpg
    notting_hill.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 138
  • The-Notebook-2004.jpg
    The-Notebook-2004.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 142
  • jeux-d-enfants1.jpg
    jeux-d-enfants1.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 148
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Avustralya - Australia

attachment.php


Film, 2. Dünya Savaşı öncesinde, kendisine kocasından bir sığır çiftliği miras kalan ve bunun için kuzey Avustralya’ya giden İngiliz aristokratı Lady Sarah Ashley çevresinde gelişiyor. İngiliz sığır baronları, arsasını almak isteyince; kaba sığır sürücüsü ile kerhen de olsa çalışmak zorunda kalır. Çünkü 2000 baş sığırı sadece birkaç ay önce Pearl Harbor baskınının yapıldığı topraklardan yüzlerce mil geçirmek için ona ihtiyacı vardır. Yolculuk sürecinde adama aşık olur. Ayrıca Avustralya’ya da hayran kalır ve kendisi için yeni bir hayatın başladığının farkına varır.

Melekler Şehri - City of Angels

attachment.php


Hastalarından birini hiç sebep yokken ameliyat masasında kaybeden kalp cerrahı Dr Rice`ın kendine güveni alt üst olmuştur. Los Angeles üzerinde gezinen melek Seth o sırada her ne kadar ölen hastaya yardım için orada bulunsada Maggie`den etkilenir ve onun kendine olan güvenini tekrar kazanmasında yardımcı olmaya karar verir. Bu arada ona aşık olur ve sonunda bütün risklerine rağmen görünmez bir ruh olmaktan çıkar, şüpheli bir yabancı haline gelir. Kadere inanmayan Maggie ise Seth`e daha öncekilerle kıyaslanmayacak derecede aşık olur. Bu arada Maggie ile beraber olmak için göklerden ve meleklikten vazgeçen Seth, yeryüzündeki karmaşık hayatı yaşadıkça umutsuzluğa kapılır. Acaba aşk, kişinin temel özelliklerinden vazgeçebileceği kadar değerli midir?

Sex and the City 2

attachment.php


Nikah masasında "evet" dedikten sonra neler olur? Dört arkadaşın hayatı her zaman diledikleri gibidir ama hayat sürprizleri de barındırmasaydı "Sex and the City" de olmazdı…bu sefer kızlarımız New York'tan, dünyanın en lüks ve egzotik yerlerinden birine, partinin hiç sona ermediği, her köşesinde gizemler barındıran, büyüleyici bir maceraya doğru savrulurlar. Bu gezi, dört arkadaşın evlilik, annelik ve benzer durumların hayatlarına kattığı (ve çoğu zaman savaşmak zorunda kaldıkları) geleneksel rollerinden kaçmak için çok doğru bir zamanda çıkagelir.

P.S. I Love You - Not: Seni Seviyorum

attachment.php


Holly Kennedy (Hilary Swank) güzel, zeki bir kadındır ve hayatının aşkıyla evlidir; tutkulu, esprili ve tez canlı İrlandalı Gerry (Gerard Butler). Gerry amansız bir hastalık yüzünden öldüğünde, Holly’nin de hayatı kararır. Ona yardım edebilecek tek kişi, artık yanında değildir. Kimse Holly’yi Gerry kadar iyi tanımamaktadır. Neyse ki Gerry her şeyi önceden planlamıştır.

Gerry ölmeden once, Holly’ye sadece çektiği acıda değil, kendini yeniden keşfetmesinde de rehberlik edecek bir dizi mektup yazmıştır. İlk mesaj Holly’nin 30. yaş gününde, bir pasta ve Holly’nin şaşırıp kalmasına neden olan bir bant kaydı şeklinde gelir. Kayıtta Gerry eşine dışarı çıkıp “kendisinin kutlamasını” istemektedir. Bunu izleyen haftalar ve aylarda, Gerry’nin yazdığı başka mektuplar, şaşırtıcı yöntemlerle gelir. Holly’yi yeni maceralara yollayan mektupların her biri aynı imzayla bitmektedir: Not: Seni Seviyorum/P.S. I Love You

Holly’nin annesi (Kathy Bates) ve en iyi arkadaşları Denise (Lisa Kudrow) ve Sharon (Gina Gershon), Gerry’nin mektuplarının Holly’yi geçmişe mahkum ettiğini düşünüp endişelenmeye başlarlar ama aslında, her mektup onu yeni bir geleceğe adım adım yaklaştırmaktadır.

Gerry’nin sözlerini rehber edinen Holly evliliğe, dostluğa ve güçlü bir aşkın, ölümün nihailiğini yeni bir hayatın başlangıcına nasıl dönüştürebildiğine dair bu öyküde dokunaklı, heyecanlı ve zaman zaman komik bir yeniden keşfetme yolculuğuna çıkar.

Kasımda Aşk Başkadır - Sweet November

attachment.php


Nelson Moss (KEANU REEVES) ve Sara Deever (CHARLIZE THERON) Motorlu Araçlar Bölümü'nde geçirdikleri sıkıntılı bir saatten başka ortak hiçbir yönleri yoktur. Sara, erkeklerin iyi yönlerini ortaya çıkaran çekici bir karakterdir. Nelson, sadece kar-zarar hesaplarıyla ilgilenen, işten başka birşey düşünmeyen biridir.. Sara ile tanışıncaya kadar.

Birbirlerinden etkilenirler, fakat tam olarak bağlanmaya hazır olmadıklarından, pek de alışagelmiş ilişkilere benzemeyen bir birlikteliğe başlarlar. Sonunda kendi yollarına gidecekleri bir aylık bir deneme. Beklenti yok. Baskı yok. Bağ yok.

İkisinin de hesaba katmadıkları nokta ise, aşık olmaktır.
 

Ekli dosyalar

  • film19911b.jpg
    film19911b.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 146
  • Melekler-Sehri-City-Of-Angels.jpg
    Melekler-Sehri-City-Of-Angels.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 149
  • Sex-And-The-City-2.jpg
    Sex-And-The-City-2.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 146
  • ps-i-love-you.jpg
    ps-i-love-you.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 147
  • 418NAWDWXGL.jpg
    418NAWDWXGL.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 153
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Saatler - The Hours

attachment.php


1923 yılında yaşayan Virginia Woolf (Nicole Kidman) bunalımın eşiğindeki bir yazardır. Daha sonra birçok insanı etkileyecek ünlü romanı Mrs. Dalloway'i yazmaya başlamak üzeredir. Laura Brown (Julianne Moore), 1951'in Los Angeles'ında yaşayan bunalım içindeki bir ev kadınıdır. Kocasının doğumgünü için bir pasta yapmayı düşünürken, aslında aklında çok farklı planlar vardır. Üçüncü kadın olan Clarissa Vaughn (Meryl Streep) ise 2001 yılının New York'unda yaşayan bir kadındır. AIDS'den ölümü bekleyen eski eşi Richard Brown (Ed Harris) için parti hazırlıkları yapar. Değişik zamanlarda yaşayan bu üç kadının hayatları aynı romandan etkilenir. Dram tarzı film sevenlere hitap eden başarılı bir kadın filmi…

Frida

attachment.php


Meksikalı ressam Frida Kahlo'un yaşamından yola çıkan film, Kahlo’nun sıra dışı yaşamı, hocası ve aynı zamanda yaşamını paylaştığı Diego Rivera'yla olan norm dışı birlikteliği, Leon Trotsky'yle olan sansasyonel ilişkisi ve kadınlarla yaptığı romantik kaçamakları merkeze alıyor. Marksist bir bohem olan Frida Kahlo'nun yaşamını, beyazperdeye hakkıyla yansıtan bu film, Frida Kahlo gibi farklı bir kadını tanımak isteyenler için şaşırtıcı ve keyifli.

Amelie

attachment.php


Paris'te garsonluk yaparak, kendine özgü bir dünyada yaşayan saf, çekingen ve masum bir kızdır Amelie. Annesinin beklenmedik ölümü, babasının soğuk tavırları ve yaşadığı travmalar sonucu, sevimli ve boş şeylerle uğraşarak kendisine eğlence yaratmaya çalışsa da aslında hayatı sıkıcı bulduğu için kendisini son derece yalnız hisseder. Bu kısır döngü Amelie’nin evde bulduğu bir kutuyu ve onun aracılığıyla sahibini keşfetmesiyle birlikte bir anda kesilir. Amelie aşık olmuştur. Audrey Tautou’nun başrolde olduğu, modern Paris hayatının idealize edilmiş, alaycı bir yorumu olan bu film, romantik komediden hoşlananlar için.

Erkek Severse - When a Man Loves a Woman

attachment.php


Micheal (Andy Garcia) ve Alice (Meg Ryan) sevişerek evlenmiş çok mutlu bir çifttir. Ancak Alice'in alkol sorunu bir süre sonra hem çocuklarıyla hem de kocasıyla olan ilişkisini zedelemeye başlar. Michael'in bir uçak pilotu olması çift için her şeyi daha da zorlaştırır. Meg Ryan ve Andy Garcia hayranları için, onların performansları eşliğinde muhteşem bir film şöleni…

Küçük Kadınlar - Little Women

attachment.php


Başrollerinde Susan Sarandon ve Claire Danes’in yer aldığı filmde, babaları iç savaşta çarpışırken anneleri tarafından zor şartlarda büyütülen Joe, Meg, Beth ve Amy March'ın öyküsü, aynı zamanda kimsenin bozamayacağı güçlü bir bağın duygu dolu hikayesi anlatılıyor. Film izlerken gözyaşı dökmekten hoşlanan duygusal film hayranları için kaçırılmaması gereken bir dram.
 

Ekli dosyalar

  • 2006-11-05_155526_The_Hours_2002_B0000AJGCO.01.LZZZZZZZ.jpg
    2006-11-05_155526_The_Hours_2002_B0000AJGCO.01.LZZZZZZZ.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 146
  • 1780021020amr6.jpg
    1780021020amr6.jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 146
  • amelie.jpg
    amelie.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 140
  • ERKEK-SEVERSE-WHEN-A-MAN-LOVES-A-WOMAN__22819064_0.jpg
    ERKEK-SEVERSE-WHEN-A-MAN-LOVES-A-WOMAN__22819064_0.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 139
  • little_women_dvdcover_1251100354.jpg
    little_women_dvdcover_1251100354.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 151
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Denizkızları - Mermaids

attachment.php


Denizkızları, 1960'ların Amerika'sında alışılmışın dışında bir aile olan Flax'ların öyküsünü anlatıyor. Filmin kahramanları kendine has özgür ruhlu bir kadın olan anne Rachel, Yahudi olmasına aldırmadan rahibe olmayı kafaya koymuş abla Charlotte ve 9 yaşındaki yüzme şampiyonu Kate. Anneyi Cher’in, ablayı Winona Rider’ın ve küçük kardeşi Christina Ricci’nin canlandırdığı bu film, aynı anda güldüren, düşündüren ve ağlatabilen hareketli hikayelerden hoşlananlara hitap ediyor.

Sense and Sensibility

attachment.php


Jane Austen’ın aynı adlı romanından uyarlanan filmde, Mr. Dashwood yasalar gereği mirasını ilk karısından olan oğluna bırakmak zorundadır. Oğlundan ikinci karısı ve ondan olan kızlarına destek olmasını rica eder. Fakat oğlunun karısı bunun gerçekleşmesini engellemek için elinden geleni yapar. Biri tamamen duygularıyla, diğeri de sadece mantığıyla hareket eden iki kızkardeş, 19. yüzyılın erkek egemen ve ahlakçı dünyasında bir de ekonomik sorunlarla baş etmek zorunda kalırlar. Toplumsal ve ekonomik baskılara rağmen mantık ve duygu aşkla birleştiğinde, bu iki kızkardeşe mutluluğun kapılarını açacaktır. Hüzün ve aşkı aynı filmde arayanlara…

Kadınlar – The Women

attachment.php


Hayatını rayına oturttuğuna inandığı için artık pek bir şey için çaba göstermez hale gelen Mary Haines, günün birinde neredeyse elindeki her şeyi kaybettiğini anlar ve yaşam mücadelesine girişir. Mary gibi onun çevresindeki farklı yaş gruplarından kadınların, tek başlarına ayakta kalma mücadelelerinin anlatıldığı, Meg Ryan ve Annette Bening’in başını çektiği kalabalık oyuncu kadrosunun yer aldığı filmin en dikkat çekici özelliği, içinde tek bir erkek bile olmaması. Tamamen bir kadın filmi olan “Kadınlar”ı mutlaka izleyin!

Aşkta Her Şey Mümkün - Somethings Gotta Give

attachment.php


Erica, kızının kendisinden epey yaşlı Harry Langer ile birlikte olmasına karşı çıksa da duruma katlamaktan başka çare bulamaz. Harry, bir akşam kalbinden rahatsızlanınca bütün bir haftayı, hiç anlaşamadığı Erica ile birlikte geçirmek zorunda kalır. Sürekli didişen ve çok farklı yaşam tarzları olan iki insan olmalarına rağmen birlikte geçirmek zorunda kaldıkları bu süre, hiç beklemedikleri şekilde yakınlaşmalarına neden olacaktır. Jack Nicholson ve Diane Keaton'ın keyifli oyunculukları ile oldukça eğlenceli zaman geçirten bu film, komedi tutkunları için.

Stepmom – Omuz Omuza

attachment.php


Isabel (Julia Roberts), annelik konusunda oldukça başarısız sayılabilecek genç bir üvey annedir. Birlikte olduğu adam Luke (Ed Harris), Jackie'nin (Susan Sarandon) eski kocasıdır. Jackie, nasıl anne olunması gerektiğini iyi bilen, anaç bir kadındır. Babalarının anneleriyle yeniden birleşmesini isteyen çocuklar, Isabel'in hayatını mahvetmek için ellerinden geleni yaparlar. Jackie ve Isabel birbirlerinden nefret etmelerine rağmen kanser olduğunu öğrenen Jackie, çocuklarının ortada kalmasını önlemek için Isabel'le arasını düzeltmeye çalışır. Türkiye’de “Omuz Omuza” adıyla gösterime giren Stepmom (Üvey Anne), romantik komedi tutkunları için…
 

Ekli dosyalar

  • thumb_Mermaids(1990).jpg
    thumb_Mermaids(1990).jpg
    12,5 KB · Görüntüleme: 137
  • sense_and_sensibility.jpg
    sense_and_sensibility.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 138
  • The Women (2).jpg
    The Women (2).jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 137
  • Something's_Gotta_Give.jpg
    Something's_Gotta_Give.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 136
  • imgStepmom1.jpg
    imgStepmom1.jpg
    82,7 KB · Görüntüleme: 136

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
Bende bu flimlerin hemen hemen hepsini izledim gerçektende çok güzel filimler birkaçı hariç
bende aslında gerilim ve korku filmlerini izlemeyi severimama romantik aşka flimleride izlenmeye değer flimler oluyor
paylaşımın için teşekkürler Arişim
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Ben hemen hemen hepsini izledim; ama PS:I Love You asla unutamam, ne ağlamıştım be :mendil::mendil:
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
hiç birini izlemedim desem...genelde duygusal filmleri sevmem komik ya da korku filan olcak
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
faa82bac2caa67bewhilesl.jpg


While You Were Sleeping (Sen Uyurken )

Bekar bir kadın olan Lucy, yakışıklı Peter'la her sabah metroda karşılaşır ve uzaktan uzağa hayran olmayı sürdürür. Peter bir gün raylara düştüğünde müdahale eden kişi Lucy'dir. Komaya giren genç adamı hastanede ziyaret ettiğinde ailesiyle de tanışır ve onlara oğullarının hiç tanımadıkları nişanlısı olduğunu söyler. Peter'ın koma durumu sürerken Lucy ailenin bir parçası olur ve yalanını sürdürür. Ama Peter'ın erkek kardeşi Jack ortaya çıktığında işler karışır. Çünkü Lucy'yle birbirlerine aşık oluverirler. Genç kadın, hiç tanımadığı komadaki bir adamın sevgilisi rolü yapmakla gerçekten bulduğu aşkı yaşama arasında ikileme düşer.

wywshospital.jpg


*-*-*-*-*-*

40515932.jpg


My Best Friend's Wedding (En iyi arkadaşım evleniyor)

Julianne ve Michael, eğer uzun süre kimseyle evlenemezlerse birbirleriyle evleneceklerine dair bir anlaşma yaparlar. Ancak Michael, Kimberly ile evlenmeye karar verince onu kıskanan ve aslında ona içten içe aşık olan Julianne, bu evlilik planını bozmak için işe koyulur. Evliliğe sadece 4 gün kalmıştır ve Julianne, onları ayırmak için elinden gelen herşeyi yapacaktır.

*-*-*-*-*-*

silbastan.jpg


Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Sil Baştan)

Clementine Kruczynski (Kate Winslet) ile Joel Barish (Jim Carrey) bir kumsalda tanışırlar. Birbirlerinden çok farklıdırlar. Joel, içine kapalı ve mantıklı; Clementine, dışa dönük ve içgüdüleriyle hareket eden biridir. Birbirlerini severler. Sonra zamanla sorunlar başlar, en ufak şey batar, tahammülsüzlük artar. Ayrılırlar. Clementine mutsuzdur. Joel’i unutarak mutsuzluğunu bitirebileceğini düşünür. İnsanların hafızalarını temizleyen bir doktora gider. Joel ile ilgili tüm anılarını sildirir. Bu durum karşısında hayal kırıklığına uğrayan ve Clementine’i unutmak için aynı prosedürü kendi üstünde uygulatmaya karar veren Joel, sıkı kurallar ve tam gizlilik ilkesiyle çalışan deneysel tıp merkezi Lacuna Laboratuarı’nın yolunu tutar. Kendisi de Clementine’ın anılarından kurtulmak ister. Fakat o uykusundayken yürütülen işlemin bir noktasında, kaybetmek istemediği hatıralarla karşılaşır. Vazgeçmek ister. Clementine’ı içinde tutmak ister. Ama uyku halindeyken sesini duyuramaz. Ve Clementine’ı zihninin içinde saklamaya çalışır. Birlikte Joel’in zihninde bir yolculuğa çıkar ve birbirlerini kaybetmemeye çalışırlar.


 
Katılım
4 Ekim 2010
Mesajlar
93
Tepki
80
Puan
18
Konum
Amalfi
Çoğunu izledim, Aşk ve Gurur kitabını okudum zaten, Sense and Sensebility bu ikisini şiddetle izlemek istiyorum. The Hours ve Sex and City i izlemesem de olur. The hours çok ağır 5 dk. bile dayanamadım filme.

Sil Baştan, pek romantik tarzda bir film değil. ,Kelebek etkisi, Memento gibi bir film ve çok sürükleyici, Jim Carrey alışılmadık bir role bürünmüş filmde aksiyon hareket sevenlere de tavsiye ederim. :findikim:
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Çoğunu izledim, Aşk ve Gurur kitabını okudum zaten, Sense and Sensebility bu ikisini şiddetle izlemek istiyorum. The Hours ve Sex and City i izlemesem de olur. The hours çok ağır 5 dk. bile dayanamadım filme.

Sil Baştan, pek romantik tarzda bir film değil. ,Kelebek etkisi, Memento gibi bir film ve çok sürükleyici, Jim Carrey alışılmadık bir role bürünmüş filmde aksiyon hareket sevenlere de tavsiye ederim. :findikim:

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (sil baştan) filmini bir çok önemli dergi en iyi romantik-dram seçmiş bende romantikti diye hatırlıyorum yanılıyormuyum acaba kafamı karıştırdın ...
 

yoruldum71

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
3.213
Tepki
3.368
Puan
113
Konum
ev hanımı
bende korku gerilim dolu film izlemeyi severim
romantik filmlerde hoşuma giderde
seyretmek için yanında romantik koca olmalı
oda bizde yok izlemeye ne gerek var korku ve gerilim takılmaya devam :kptmya::kptmya::kptmya:
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
P.S. I Love You - Not: Seni Seviyorum
Cesaretin var mı Aşka? - Jeux D'enfants

Bu ikisini cok sevmiştim :eller:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst