En çok kazanan romantik çiftler

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.298
Tepki
83.536
Puan
113
Konum
İstanbul
En çok kazanan romantik çiftler


10- Robert Pattinson ve Reese Witherspoon, Water for Elephants (Aşkın Büyüsü) adlı filmde talihsiz sevgilileri canlandırmışlardı ve bu film dünya çapında 117 milyon dolar hasılat yaptı.



9- Zac Efron ve Taylor Schilling`in rol aldıkları ve romantik dram türündeki The Lucky One filmi Amerika`da 60 milyon dolar hasılat yaptı. Bu film, Nicholas Sparks adlı yazarın kitaplarından esinlenen üçlemenin birinci filmi.



8- Miley Cyrus ve nişanlısı Liam Hemsworth, yine Sparks`ın bir romanından esinlenen The Last Song (Son Şarkı) adlı filmin setinde tanışıp birbirlerine aşık olmuşlardı. Bu film Amerika`da 63 milyon dolar hasılat yaptı.



7- Ashton Kutcher ve Natalie Portman`ın birlikte rol adıkları, 2011 tarihli No Strings Attached (Bağlanmak Yok) adlı romantik komedi filmi de gişede büyük başarı elde etti ve Amerika`da 71 milyon dolar hasılat yaptı.


6-Channing Tatum, Nicholas Sparks`ın bir romanından uyarlanan romantik dram türündeki Dear John (Sevgili John) adlı filmde, izindeyken bir üniversite öğrencisine (Amanda Seyfried) aşık olan bir askeri canlandırmıştı. Bu film Amerika`da 80 milyon do



5- Steve Carell ve Julianne Moore, romantik komedi türündeki Crazy Stupid Love (Çılgın Aptal Aşk) adlı filmde birbirlerinden kopan evli bir çifti canlandırmışlardı. Bu filmde, Ryan Gosling ve Emma Stone da rol almıştı. Film, Amerika`da 84 milyon dolar hasılat yaptı



4- Ekranların popüler ikilisi Sarah Jessica Parker ve Chris Noth, (veya diğer isimleriyle Carrie ve Big), ikonik Sex and the City dizisinin devamı niteliğindeki filmlerin ikincisi olan Sex and the City 2 için 2010`da tekrar biraraya geldiler.



3- Jennifer Aniston ve Adam Sandler, Just Go With It (Hayatım Yalan) adlı komedi filmi için 2011`de biraraya geldiler. Bu film, Amerika`da 103 milyon dolar hasılat yaptı.



2- Channing Tatum ve Rachel McAdams, The Vow (Aşk Yemini) adlı duygusal filmle izleyicilerin kalbini çalmışlardı. Bu film Amerika`da 125 milyon Dolar ve dünyanın diğer yerlerinde ise 71 milyon Dolar hasılat yaptı.



1- Twilight filmlerinin elde ettiği olağanüstü başarı, Kristen Stewart ve Robert Pattinson çiftini listenin başına getiriyor. Bu vampir filmlerinin son üç yılda topladığı gişe hasılatı 1,17 milyar dolara ulaştı.

Posta
 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Twilight harika ya, her bölümü üstelik. :sevindirikasli:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst