Daylong Ultra Sprey

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
İsviçreli bilim adamlarının benzersiz lipozom teknolojisi kullanarak geliştirdiği, suya ve terlemeye karşı dayanıklı güneş serisi Daylong, yeni sprey formuyla kolay ve ideal kullanım sağlıyor. Daylong Güneş Serisi ile bir kez sürerek uzun saatler boyunca zararlı güneş ışınlarından korunmak mümkün.

daylong-ultra-sprey_08072010134002.jpg


İlaç Pazarlama’nın İsviçre’den ithal ettiği ve lipozom teknolojisiyle geliştirilen Daylong Güneş Serisi , günde bir kez kullanıldığında bile uzun saatler boyunca cildinizi güneşten koruyor. Daylong, içerdiği geniş spektrumlu filtreler Tinosorb M ve Tinosorb S sayesinde UVA ve UVB ışınlarından en ideal korumayı sağlarken bir yandan da cildinizi nemlendiriyor.

Sprey koruma hem kolay hem hesaplı
Yeni sprey formu ile sürümü daha da kolaylaşan ve yağlı olmama özelliği ile gün boyu rahatlık sağlayan Daylong bu yaz yine her plaj çantasının içerisinde olacak.

Denizde, havuzda, plajda; yaz boyunca kolay ve ideal kullanım sağlayan Daylong Ultra Spray, suya dayanıklı özelliği, terlemeye ve kurulanmaya karşı uzun süreli etkisi, tek sıkışta standart kullanım miktarı ile yaz alışverişinizde de avantaj kazandırırken, size güneşin ve yazın keyfini sürmek kalıyor..

Alıntıdır!
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Daylong kullanan tanıdıklarım var, onlar çok memnun :eek:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst